Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 484
  • 872
  •   1
Отговори
# 570
Хм, странно. Аз бих писала в чата, за да разбера на какво се дължи това.

# 571
Скрийншот мога да дам сега на това, което ми излиза. Преди това не съм се сетила да направя, всичко беше наред - 90лв, връщане 50лв. Имах събран кредит 67лв и доплатих.

Пуснах си след това намалените артикули.
Сега ще пиша и на оператор да видим какво ще каже, но аз нямам надежда да се промени нещо - те отговорят по шаблон и предлагат 20% намаление и до тук.

# 572
Имате артикул който е свършил  или не могат да изпратят за БГ.

# 573
Не, нямам такъв артикул.

# 574
Lady, правилно ли разбирам, че си платила 28,56+67,36=95,92 лв. и са ти дали кредит от 12,59 лв. при обявен 50 лв.?
За първи път виждам подобно нещо. Прочете ли правилата за кредита?

# 575
FreakOnALeash, даааа, точно така стана - сумите обаче са 22,65+67,36=90,01.
Горната сума е от последната поръчка с дневната карта.
Прочетох всичко, на последната стъпка си ми изписа връщане 50лв, както до сега. Щракнах да събера първата сума за деня и изненада, не са 50, а 12лв и стотинки.
Не съм заменяла кредита с купони, веднага анулирах поръчката.

# 576
FreakOnALeash, даааа, точно така стана - сумите обаче са 22,65+67,36=90,01.
Горната сума е от последната поръчка с дневната карта.
Прочетох всичко, на последната стъпка си ми изписа връщане 50лв, както до сега. Щракнах да събера първата сума за деня и изненада, не са 50, а 12лв и стотинки.
Не съм заменяла кредита с купони, веднага анулирах поръчката.
Ужас! Аз вече ще правя на всичко скрийншоти. Сигурно ще ти спрат и офертата за кредит. То, пък, един кредит...

# 577
Предполагам, че така ще стане. 😔
Явно наистина ще трябва да правим скринйшоти на всичко.
Опитах да се разбера с оператор, но е безсмислено, той повтаря едно и също - отказала съм поръчката и до тук. Не вниква въобще в думите ми и се отказах.

# 578
Баща ми вчера е направил поръчка с връщане на кредит, но не разбира, затова ме накара да погледна. Неговата е ок - поръчка за 25 лв и му връщат 8. Не знам дали не е изтекъл срокът, в който я удвоява, защото той не може да ми каже - няма как да разбера дали първоначално не са му предложили повече пари.

Това, което е станало при вас - сигурно е някакъв бъг, не вярвам да е планирано.

# 579
Да не би това с рециклираните кредити да е заради продукти, които са намалени с карта за отстъпка и са включени в кошницата при офертата с връщане на кредити? Нещо подобно на корекция на цената. В началото можехме да събираме кредит и от корекция на цената също. След това го направиха така, че не можеш да събираш кредита и парите от корекция на цената едновременно, а започнаха да удържат от върнатия кредит сумата за корекция на цената.
Аз пък се оплаках, че съм получила друг модел сандали. Върнаха ми парите и ми спряха офертата за връщане на кредит. Но напоследък не ми беше изгодна и без това.

# 580
Дава, че са рециклирани, защото е анулирала поръчката.
Аз писах снощи, че използвах връщане на кредит, комбинирано с офертата за намалена цена на продукт, че и корекция на цена направих, просто защото за миг забравих, че после удържаха от връщането на кредит. Ами на 50лв си ми стои. И аз мисля, че трябва да е някакъв бъг. Ще си покаже.

# 581
И аз мисля, че е бъг. Но дори и така да е, ще ми спрат офертата. Споменах това неколкократно на оператора, но без резултат, въобще не ме отрази.
На другия профил така и не я пуснаха отново, при опит да я извикам, е неактивна.

# 582
Може ли помощ за този тип оферта ,какво представлява и заслужава ли си?

Пазарувала съм само по офертите за % отстъпка за един артикул или връщане на купони, когато ежедневно влизаш да заявиш и има върнат кредит.

Тук как стоят нещата?

# 583
Подмини. Не си заслужава.

# 584
  • На изток от Ада
Спокоен ден,  не си заслужава

Общи условия

Активация на акаунт