Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 49 668
  • 872
  •   1
Отговори
# 795
  • На изток от Ада
Имам цветоулавящи кърпички вършат работа.

# 796
Сестра ми има оферта 110/130, а моята е 98/130. При вас как е?

# 797
Имам същата транспортна кутия за бижута в тъмно синьо. Даже я използвах наскоро. Май ми взе повече пари навремето (мисля, че двойно), но кутията е ок и нямам причина да се оплача от дефект или нещо подобно.

Пак ми се бави поръчка, сигурно ще пристигне в последния ден, не знам какво им стана. Толкова пъти се оплаквах, че вече не виждам смисъл.

# 798
  • Асеновград
https://share.temu.com/CuBaix6WPpA Комплект куфари на добра цена, и ако се намалят леко с някаква оферта са си попадение.

# 799
Сестра ми има оферта 110/130, а моята е 98/130. При вас как е?
Късметлийки! Аз никога не съм имала такива оферти след 80/100.
При мен дава изтекла при въвеждане на claimcredit, но не съм проверявала съобщенията с промоции, че скоро пазарувах. А и сега като им върна 1/2 от поръчката с кредит, съвсем ще ме баннат за оферта.Joy

# 800
  • София
Цветоулавящи кърпички за пране. 100 бр. Отзивите са добри, дано вършат работа.
Бях писала преди време за кърпичките. Похарчих ги, но няма да повторя.
Всъщност се равняват на 50 бр. от продаваните тук, защото размера им е наполовина.
Не съм проверявала, но съдейки по опаковката, моите бяха от друг производител, но със същите размери. Купила ги бях в една от първите си поръчки, когато още не бях свикнала с китайските описания и въобще не бях обърнала внимание на размера.
Улавяха цветовете, в това отношение нямам забележки, но понеже бяха малки се сгъваха, влизаха редовно в гумата на пералнята и запушваха отворите или се мушкаха между люка и гумата и си оставаха там.

И на мен ми спряха връщането на кредит, а точно сега имам за поръчка нещо, за което щеше да ми свърши работа.
Купони, подаръци, 14 лв. отстъпка не съм имала от месеци.

# 801
На мен ми беше 50 от 90, но спрях да поръчвам,  откакто не може с натрупания кредит. По изключение вчера ми излезе 116 от 156, та поръчах нещо, което си бях харесала от преди за 160 лв., но платих с карта, иначе не дава връщане на кредит.

# 802
На мен ми беше 50 от 90, но спрях да поръчвам,  откакто не може с натрупания кредит. По изключение вчера ми излезе 116 от 156, та поръчах нещо, което си бях харесала от преди за 160 лв., но платих с карта, иначе не дава връщане на кредит.
Е, пак е супер, излязла ти е 30 лв. покупката, но по-голямата част са заключени в кредит. Но аз този кредит вече не го броя за "кеш", от както въведоха новите правила. Сега се надявам да не променят и къпоните, че те са ми спасението. Joy

# 803
Днес е последният ден за доставка на две от поръчките ми,но все още не са пристигнали.Усещам как в 23.45 ще получа съобщение от бокса,че вече са достъпни за получаване😄 редовният им номер да зареждат кутиите по нощите.

# 804
Бях писала преди време за кърпичките. Похарчих ги, но няма да повторя.
Всъщност се равняват на 50 бр. от продаваните тук, защото размера им е наполовина.
Не съм проверявала, но съдейки по опаковката, моите бяха от друг производител, но със същите размери. Купила ги бях в една от първите си поръчки, когато още не бях свикнала с китайските описания и въобще не бях обърнала внимание на размера.
Улавяха цветовете, в това отношение нямам забележки, но понеже бяха малки се сгъваха, влизаха редовно в гумата на пералнята и запушваха отворите или се мушкаха между люка и гумата и си оставаха там.
Имам същите впечатления от тези кърпички, в момента ги ползвам, но понеже са супер малки, слагам по три на всяка пералня, та, честно казано, не виждам голямата файда от това, че са много в опаковка.

Четох обаче в описанието на едни от тези кърпички препоръка да се поставят в мрежеста торбичка и после в дрехите, за да не се оплитат тук и там. Мисля да пробвам, може пък това да проработи, опитайте и вие, ако искате. Но май и аз няма да повторя, тук продават едни доста хубави в ибег, K2R, 40 бр. в кутия, и като ги намалят (което става редовно), ще се зареждам, и толкоз.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 23:14 от Pump17

# 805
Днес е последният ден за доставка на две от поръчките ми,но все още не са пристигнали.Усещам как в 23.45 ще получа съобщение от бокса,че вече са достъпни за получаване😄 редовният им номер да зареждат кутиите по нощите.
На мен ми бяха казали, че Бокснау в София започват зареждането на кутиите в 19:00 часа и приключват до 02:00 ч.

# 806
Получих съобщение от бокснау за пратка до 2ри да се вземе.  Пробвах да удължа , дава ми макс 3ти, а мога най-рано на 4ти. Нали преди можеше да се удължава със 7 дни?

# 807
Получих съобщение от бокснау за пратка до 2ри да се вземе.  Пробвах да удължа , дава ми макс 3ти, а мога най-рано на 4ти. Нали преди можеше да се удължава със 7 дни?
Опитай отново да го удължиш с още 1 ден.

# 808
  • София
Със 7 дни не е можело, но с 48 часа би трябвало да може. Поне така пише на сайта им.

# 809
Благодаря. Ще се пробвам по телефона, ако стане. Ако не, не знам....

Общи условия

Активация на акаунт