Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 70 385
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 75
Хъ.Кой качи три кила за седмица,и няма начин лятото, заради пустата бира,да си ги свали 🙄
Картофена яхния правих,със зарзават от градината.
Майната миу,и това ще мине,дет се вика 🙄

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 20:30 от Ренко

# 76
  • София
Здрасте.

Сиси, я не ги изживявай толкова. Опитът ме е научил, че всяко зло за добро. Не е било твоето, сигурно нямаше да бъдеш щастлива там. Просто трябва да имаш търпение и да не влагаш много емоции.

Мислех и аз да пиша какво готвя, ама Марулините пушки ме уплашиха и си сипах, за да се успокоя.

# 77
А пък Артемис винаги ме кара да се усмихвам 😁.Ей така,от малко ведрина, винаги човек има нужда!

# 78
Съгласна. Още повече щом иде реч за работа. Там нещата винаги се нареждат. Сисуне, горе главата!

Ренкиче, стискай зъби душо. Докато се обърнеш и шефчето ще е отхвръкнало. Махни ги тия мечти с бабите.

Ама защо така ви страхуват пушките Марулетови?  Та те са сготвени! 😀

# 79
  • Пловдив
Сиросче, ма ти оптимист Grinning за изказването с работата, де...налЕ, тва от мойта камбанария дет е все на неправилната чистота 🤪🤪🤭😵‍💫😶‍🌫️

# 80
  • Наблизо
Изпуснах долеанса на Ренкич,ама се досещам.Мойто хайванче ще ходи на бабин дом скоро,за малко ще е само там,после и аз идвам...ама хем ми лази по нервите целогодишно,хем кой ще ме цвлува две седмици и ще ми казва че много мъ убича?Баща му,ама той не е такъв сладък.
Сисун,голямо гуш от мен!
СкапАх са.Утре дано ме зарадва кантара.Няма и да ям тая вечер.Не съм особено гладна и ако ям,ще си пънене.Смисъл няма.Фаастинг малко,хапнах прилично на обяд няколко типа салатки-мезета и сьомга и десертче и сирена.Добре бях.

# 81
Мистева, не си виждаш плюсовете.  Като ходиш на море, не си носиш лаптопа на гърба. Това е безумно предимство, което не съм сънувала, още повече мечатала и най - вече невиждала. Мога още да пиша, ама няма нужда. Погледни и от другата страна. Сичко е шеС. 🙃
Сега, усещате ли как ми отпадна тежкото гайле на работата, направо отвързан кон съм 😂

# 82
Сега беше ли нужен тоз нож в гърба с лаптопа на морето? Joy Познайте дали ще влача моя, само да стигнем до морето.

Ренкич, понасбрало ти се е Hug
Ма недей така лошо към бирата Beers

Сис, гушни Беболинка и да не ти пука.

# 83
  • Пловдив
Ооо, не, не...аз такваз работа няма ептен да фана. Мерси съм!
Както казАх аз тУй лято няма да почивам...та нИнам кое муй убавото 😒🤐

# 84
Ай сега, зимъска ще идеш на спа. Студен ще имаш. По - хубаво от това, здраве му кажи.
Не сме мърдали никъде отпреди Коледа. 😞
 Да се цаним за депутати, а? Ще спим на работа, в другото време ще почиваме активно.

# 85
  • Наблизо
Мистеееее,след 2 бири от хубавите няма да те е срам.Аа.

Сире,а дано си права Simple Smile

# 86
  • Пловдив
На Коледа, ма коя точно? Joy
Майтпа на страна, ма къде 2г може и да почивам. Ама може...до тогава яко бач и някой петък фрий евентуално. Не знам кое муй убавото, щот аз мъча отдавна д го видя, ма го нЕма.
Спирам.

Бюти, чакам те!

# 87
  • Euskal Herria
Ай сега, зимъска ще идеш на спа. Студен ще имаш. По - хубаво от това, здраве му кажи.
Не сме мърдали никъде отпреди Коледа. 😞
 Да се цаним за депутати, а? Ще спим на работа, в другото време ще почиваме активно.
Тц, вика се "ще ваканцуваме". Ако ще сме депутати, трябва да им влезем в тона Stuck Out Tongue Winking Eye.

Мистеее, а защо пропусна възможността да ми помрънкаш, м?

# 88
Приемам поправката, Янче.

Бютито като тръгнеш към Мистева, да не ме пропуснеш.

# 89
  • Пловдив
Приемам поправката, Янче.

Бютито като тръгнеш към Мистева, да не ме пропуснеш.
тя Бюти май няма да обикаля...ще те чакаме, ела! Heart

Общи условия

Активация на акаунт