Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 70 384
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 60
  • Наблизо
Азе съм квестор на едни деца и в момента с е пържа в един амфитеатър.

Сисче,не го мисли.Не е било твоето място.Знам,че е тъпо като фраза,и аз преглъщам още провала на конкурсите,но съм уверена ,че ще намериш скоро твоето място.
Което ми напомня,че сега двама близки търсят работа.Единия ще намери бързо,защото в млад,но другия е пред пенсия Sad

# 61
  • Пловдив
Сиско, ама кви са тия толкоз спешни интервюта, че и на 3 езика, па и по телефон те притесняват??? 🙄 И накрая едно нищо като заключение...
Явно аз съм мнооого назад с новостите в професиите...и т.н.

Едва гледам...очите така ми парят, че не знам ни как ше готвя, ни нищо друго Confused
П.п...скоро не бях мрънкала май. На някой да му липсваше? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 62
Давай,Мисте!И аз имам,ама хич не ми се подхваща 🙄

# 63
  • Наблизо
Мистева като си дойда по нашите земи,ще цъкна да се оплакваш на живо.
Аз пък нямам проблем да слушам всичко.И хвалби и оплаквания.Все е интеракция,а аз обичам.Разсейва ме и си излизам от главата,дет се вика.

# 64
Мистиче, ела на мен мрънкай, душко! Аз обичам да слушам

Отиам да си налея розе с цвят на планински залез Stuck Out Tongue

# 65
  • София
Много романтично го описа, Мързи. Чак ми се допи планински/морски/полски залез/изгрев/здрач. Hug

# 66
  • Пловдив
Ех...сипи и на мен Blush ако не - налей!

Бюти, Мързе ще...ще ..ама то вече ме е срам да мрънкам 🫢

# 67
Гледам новини и умирам от срам- някакви японци обясняват, че се запалил влака 🙄 Кой знае какво си мислят тези хора с най- бързите влакове в света 😟 Чудо сме.

Такива чушки бюрек си спретнахххх.. ся хапвам и умирам от кефи или полу.. че аромата ми напомня на Танчето.. мда.

Сис, мъчно миЙ, че ти е мъчно 🤗 Те големи изедници, ве.. тц, тц. Горе главата, сигурно съм, че и твоето ще дойде, знам.

Мн добре тръгна девойката от платното, но виждам зор с големината на платното… много, мноо работа още трябва. Интересното е, че съм нервак, но за картините намирм спокойствие… и аз нз отде 🙄🙂
Аме, наспорт от мен с чушки бюрек и биришка!

# 68
  • тук и там
Чакам девойките да се приберат и пица ще правя.Предвид ,че тук е супер жега,се чудя това тесто дали не е превтасало..Имам и резервен вариант за вечеря ,но все пак..

# 69
Попи, Кайс, мерси за обясненията.И аз така си мислех.
  Сис, и аз като Тьорти, мъчно ми е,че ти е кофти.
Азалия, ти си пушка!
   Аз готвя пушки с яйца и сирене ,малко дом сос отгоре.Пия аперол и чакам снимки от децата.Днес са били по обиколки, плажът са го пропуснали.Наели са си кола за един ден и вместо на едно място, са били поне на три.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 23:14 от марулета

# 70
Хубави деца!

Маруле, все пушки готвиш значи 😀

# 71
Хахахахаха, да!Пушки, мъхове, дебели са ми пръстите и пиша от телефона

# 72
И моите. Закачам се.

# 73
Готини хора на готино място. Все така да са щастливи, усмихнати и да обикалят по света и у нас.
Опасничко у вас с тия пушки Grinning

Мрънкайте си на воля, свои сме си Simple Smile

13, какъв влак се е запалил пък сега?
Миналия ден широко рекламираният бърз до морето закъса за няколко часа май на Павликени. Бе, цирк.
Като каза японци, преди няколко години бяхме на Боровец, баш след пиянското изпълнение на княгинята. Разхождаме се из Царска Бистрица, имаше японци с преводач. По едно време княгинята и мъх минаха с някаква кола, тя помаха отвътре. Преводачката започна да обяснява коя е, каква е, как се напила, направила катастрофа, идвала полиция, сега била без книжка. Японците мигаха ужасени, горките Head Band

# 74
Благодаря, мили мои!
Дребната усеща, че не ми е ок. Гушна ме и пусна детско филмче да гледаме заедно. Ще съм ок, но ми трябва малко време.

Общи условия

Активация на акаунт