Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 70 379
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 45
Да живее Гугъл преводача 🙄.Не обичам да го говоря,но в повечето случаи разбирам какво се опитват да ми кажат.Затова и оставях баткото да се оправя по важните въпроси,по време на почивката.Е,на рецепцията не очакваха,че ги разбирам,и беше интересно.Но все пак,хубав ни е езика,макар и труден за чужденците.
Втори ден съм като парцал,без грам сила и мотивация за каквото и да е.А от рано сутринта като ме лъхна жегата вън,и ми стана още по-зле.Изригвания ли,що ли,но явно с "напредването" на ЕГН -то си оказват влияние.Тези дни например,пред да завали, едното коляното много ме болеше.Боля, боля,пък като дойде дъжда,рязко се оправи.Баси,а 40 нямам още 🙄

# 46
Говори ми, Ренко, говори ми Head Band
Ходих малко по задачи и се прибрах с картофени кюфтета от готовата храна. Сега кафе и тръстика.

# 47
  • тук и там
Дойдоха гостите на каката.Останаха в хола,щото там е хладно,аз -за де не ги  притеснявам,се качих в спалнята..Rolling Eyes.Бих отишла някъде,на фитнес примерно,но след един час ще ги карам до Мола,на кино ще ходят.Та сега седя в спалнята и си цъкам на телефона .На тавана е  ад,не става за живеене направо.

# 48
  • France
Цоп! И на мен ми идва на нагорно жегата. Не беше така, когато бях малка. И по-зле ще става

Янче, аз съм с чорапогащи с компресия 2 и ми помагат. В този ред на мисли, днес си взех нови и кво ме мери фармацевтката, големи са ми и не ме стягат Angry Жалко. Ако ще ми е горещо с тях, поне да ми е тясно. Абе, гадна работа са тези вени. Татко беше с проблеми, баба ми също, сега аз съм на ред. Че и рано се появиха.

Като по привърша работа ще хвърля едно оЧо на сайта и ако още има от това, което искам, ще поръчам. Мисия съм имала JoyKissing Heart

# 49
  • тук и там
Не ми говорете за вени..Сутринта първата ми работа след като хапна нещо е да пия Диосмин или Флебодия,или и двете...Каквото и да правя обаче,ако стоя права повече от половин час и яко ми отичат краката .

# 50
Кайс, Попи, защо нямате климатици? Останах с впечатление , че едва ли не не е позволено да се слагат.

# 51
  • тук и там
Могат да се слагат,но не на фасадата.Ако е за фасадата ,трябва разрешение.Друга е причината,а именно че е лятото тук обикновено е две седмици..Но нещо се промени климата последните години..

# 52
Марулче, едно на ръка заради ограниченията на фасадата, но на терасата едва ли на някой ще му забранят да си сложи външното тяло. Не е прието, защото доскоро не е било нужно. Може би ще се промени и тук. Колегите ми - белгийци ме гледат много озадачено, като им кажа, че в България в повечето домакинства вече има климатик. Ето от понеделник го дават максимални 20 градуса, минимални 13. После ще са по-умерени температурите и хората ще забравят до догодина. Отделно домакинствата са повечето газифицирани и не разчитат на климатици за отопление или пък на централно топлоподаване, че да закърпят положението с климатик за ден-два. Ако пък е централно топлоподаването, то е такова само за сградата, та пак си решават индивидуално.

# 53
Благодаря много за палчетата! Изпита беше по-кофти от очакваното ии на 2-3 въпроса нямам идея дали съм отговорила вярно. Отделно имаше и практически задачи, каквито нямаше на теста и не очаквах сега да има.
След изпита бегом да взема децата и да се прибираме, че баба не е успяла да приспи малката и съответно си изпусна дрямката.
Спа малко в колата и през останалото време се надвикваше с брат си. А сега не иска да спи. Аз съм парцал. Явно цялото напрежение последната седмица, пътуването, изпита.. иии ще ми се пръсне празната картуна.
Не е нужно да споменавам, че на тръгване трябваше да изкарам колата от един адски тесен гараж и я ударих цели три пъти, два от които доста видими; очаквам реакцията на ММ като се прибере от работа.
Но поне сме вкъщи вече 😌😌

# 54
Азалия, не я мисли колата. Това да е, ламарина.  Кога очакваш резултат от изпита?

Аз цял ден мисля за ядене и сега ще запретна ръкави. Яде ми една гръцка манджа бриам.  Ставам и я почвам.

Пп. За първи път намерих салвия на пазара. Не бях помирисваля тая подправка. И нея ще мисля.

# 55
До няколко дни ще ги качат, ако бях останала щях още днес да знам отговорите, но аз имам уникалната способност след тест да забравя какво съм писала и само щях да се ядосвам, че не помня това ли съм писала 😆😆
ММ беше сготвил, та поне като пристигнахме ядохме, че и за вечеря няма да го мисля 🤪

# 56
  • France
Пффф, днес ми е много минорно нещо. Щом даже не ми се и пазари... смятай...
Стиснете палци и утре да съм хоум офис, че направо нямам кураж да се мъкна с ГТ

Така е, тук лятото традиционно е било късо и умерено. Но глобалното затопляне си казва думата.

Сисун, съчувствам. Ако знаеш колко откази имам. Поне са ти казали, че е не. При мен 80% дори не ми отвръщат.

# 57
Фил, след три уж успешни интервюта на три езика, едно есе,  два личностни теста и още 5 пъти по толкова телефонни разговора поне това ми дължаха.
Нямало да се справя с работата на смени, заключили! Аз цял живот на смени работя!

# 58
  • France
Некст. Не си го взимай на сърце. Поне си стигнала до 3 интервюта. Приеми го като успех

# 59
  • София
Сисунче, дгд, без извинения. Ако причината е в детето - два пъти по толкова. При нас най-големите скатавки не са младите майки с бебета или малки деца, а мъже в разцвета на професионалната си кариера (уж).

Общи условия

Активация на акаунт