Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 67 991
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 30
Азалия,успех на изпита!

# 31
  • София
Ази, стискам палци.

# 32
Добро утро.
И аз не харесвам зимата, тоя студ и къси дни ми действат зле. Една Коледа обичам и това е.
Лятото е бил винаги моя сезон. Отивам днес са давам поредни изследвания и след това пак на село да си чакаме да пристигне басейна. Преднота година ни го изядоха кучетата и уж тази нямаше да взимаме, амааа друго е. И Минито е щастлива.
Азал, стискаме палци и чакаме новини!

# 33
Хепи джулай Simple Smile

Азалия, успех на изпита. Довечера ще го поливаме Simple Smile
Марули, и ние на 15-ти, живот и здраве.

Никаква жега не обичам, ни суха, ни влажна. А в последните години стават все по-тежки и неприятни. Ходя като маносана, докато отминат. У нас по цял ден пече - сутрин от задната страна, следобед от предната. Едната стая почти целодневно е като пещ.

Поливах рано-рано цветята, саксии, градинка. Съседката засади една магнолия, специални грижи за нея, пазим я дружно от градушки и бури. Сега са на почивка и магнолията е поверена на моите грижи, заедно с котката им.

# 34
  • Варна
Стискам палците за Азалия и аз!

Кло, благодаря за темата!

Снощи свирихме на голям концерт от 00:00 до 00:40. Мислех, че ще спя до 11:00 поне, но нъц - малко след осем кукнах! Срамота!

# 35
  • Fairbanks, Alaska
https://youtu.be/Olbo4Am4U44?si=Z0jbIQyaU4YBhcxv
Белушани, не е чак толкова зле през зимата при нас. На клипчето е показано зимното слънцестоене в град Феърбанкс, Аляска. Слънцето изгрява в 10:58 и залязва в 14:38. Денят е 3 часа и 40 минути. Сутринта почва да се развиделява към 8:50. Напълно тъмно става в 17 часа. Слънцето е 2 градуса над хоризонта. В София е 24 градуса над хоризонта.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 16:44 от Natael-1485

# 36
Бърди, ама вие за Испания, нали?

# 37
Нат, аз съм напълно съгласна с теб, но това са месеци, в които главно се стои вкъщи и това не ми действа добре.

# 38
Благодаря за темата!

С нетърпение чакам есента аз.
Заради високите температури намразих лятото от дъното на душата си.
Октомври и ноември са ми любими. По петите ги следват април и май.

Азал, успех и чакаме да се похвалиш. 🍀

# 39
И на мен са ми любими, но април и май на първо място.
   Тиле, да знаеш, мисля те!

# 40
Да, Марули, Испания.

# 41
  • София
Тъй. Кой питаше, забравих да кажа - якето ми стана.

Кво за Испания, кво? И аз искам.

# 42
Бър, Мадрид, концерт на AC/DC, Прадо, малко обиколки из града - все такива хубави работи.

# 43
Успех на Ази 🍀!

Мен ме реджектнаха за абсолютна глупост. Все си мисля, че детето е основната причина 😢

# 44
  • София
Ех Сисунче, съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт