Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 68 041
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 15
Добро юлско утро и от мен!
   Бърди, на 15.07 заминавам. Знам, че ще е жега, но емоцията ще е невероятна. А и по-добре на жега в Италия с приятелки, отколкото на жега в работата.
   Бър, направо си е точно така !Успех на девойките, все така !

# 16
# 17
  • Пловдив
Въх! нИдей! Stuck Out Tongue Winking Eye

Добрутро, Джулайки! Heart
Айде, кафето ни зове... Simple Smile

# 18
  • тук и там
Добро утро.Благодаря за новата тема и да ни е изпълнен с положителни емоции юли!
И аз обичам юли,тогава си отивам у дома.Всяка година съм в очакване на юли..
Снощи беше непоносимо горещо,като ме залее и  някоя гореща вълна и все едно съм в Сахара на 70 градуса..Та си е много жега,но ако и отвътре горите-става кошмар,вЕрвайте ми..Rolling Eyes
За мидите,забравих да кажа,че слагам една-две чаша вино,не пълня тенджУрата, само колкото да заври,ароматизира и направи пара,така че мидите да се отворят от нея.
Гостенчета с преспиване чакам днес,след малко ще я захващам с месенето на тесто и други приготовления.
Горещо ми е,горещо ми е,горещо ми е...

# 19
Добро утро.
Днес ще трябва да щъкам без кола и се чудя дали да не го отложа направо за след 6 следобеда...

# 20
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честита ни половин година.
Мид, силни прегръдки. Помним.
Болничните деца да се оправят бързо, майчетата да си починат.
А аз... Обикалям в малкия град и усещам как ме хваща лудост.
Отвикнала съм на спокойствие. Joy

# 21
  • София
Добър ден, аз съм будна от 4.
Кайс, като каза за виното и мидите. Отивам с Мъх на ресторант. Аз си поръчвам миди в бяло вино. Леле, не само цяла бутилка бяха ръгнали, но и не беше изветрял алкохола. Буквално пияна си тръгнах.

# 22
Благодаря за тематя, Кло!
Мид, прегръдки! 🤍
Аз юли основно съществувам.. очаква се да живна чак края на август. Толкова да не понасям жегите.. и с нетърпение очаквам септември. Задава се пак тортена фиеста 🫣😅
На малката пирания онзи ден й излезе първото зъбче, днес вече ме хапе. Май ще приключваме скоропостижно кърменето ако не спре..
Хайде да бягам аз, че съм спеклаа..

# 23
  • София
Азалче, имаш палчета, нали знаеш? Значи ще стане работата, ти можеш! И честит ви първи зъб - приготвяй пържолите вече!

# 24
  • Fairbanks, Alaska
На мен септември винаги ми е бил омразен месец, понеже от 07.09 вятърът се обръща от изток и температурите трайно падат под 25 градуса. А така обичам през септември да е до 33-36 градуса. Тук в Германия няколко поредни години забелявам тази тенденция и е много приятно.
Reunion, поне не ти се е налагало да поръчваш допълнително бяло вино. Хем хапваш миди, хем пиеш вино.

# 25
  • Стара Загора
Благодаря за темата!
Прекрасен юли - хубав да ви е, на мен ми е любим.

# 26
Утро!
Кло, страхотна колибка си спретнала 🤗

Нямам кой знае какви сантименти към лятото аз. Може би само към детското ми лято и то на епизоди.. Като бургаско чАдо сме имАле маратон с целодневен плаж- отидем сутринта и ако не видим залез не се и сещахме да се приберем. Но и летата бяха други. Иначе като трудов човек мразех лятото.. то тълпи, отпуски не ни даваха, а рабТа, раБта..Към днешен ден лятото става вече брутално- все по- горещо, нечовешко. Имам чувството, че в скоро време слънцето ще ни изпепели всички. Това не е лятото, което помня и на което се радвах. Сега е ад на Земята. В този ред най- вкусните миди бяха на Райския залив върху ламарината, ръчно събрани с далдисване от скалите- мням, мням..
Есен и зима за мен, благодаря! Щях да кажа и пролет, но този сезон вече остава само скъп спомен 😕 изчезна.
Кайс, тази жега отвън и отвътря я играх миналото лято на бургаското летище 🤨 още се чудя как оживях на този плац в карго панталони, треперещ асфалт от жега, амаааа луда глава, така е..
СирИ, мн як вайръл 🤣

На Азалчето палци!
На всички останали късмет и прохлада по възможноС.
Щерката е гепила някакъв вирус- разстройство и Т. Дано днес е по- добре и да се оправи до края на седмицата, че заминават в Анталия в петък за месец..

# 27
  • Наблизо
ДоБър ви ден.

Стискам палци на Ази и всички болнички да се оправят!

Аз в момента буквално теча.Оправих кухнята и измиех и прахосмучих пода,че лепне.Всички сме потни и то си тече.Реших на ранко,че днес ще ни се стопят лагерите.
Не знам как ще я изкарам.
и аз не помня такава жега като дете,ама то и като дете имаше сняг в равнините по метър и нещо.Спомням си на село,че дядо ако не ни изрине пъртина,не мож излезем от къщата.А селото е в полето.
Не съм виждала хубав сняг от…не знам кога.Изключая дето съм ходила в Алпите,ама и там ей на при Тили се стопи един ледник и наводни селце.
Омммм.
Завиждам на всички на море.Аз съм още месец работна.

# 28
  • София
Аз обичам жега, но суха. Когато е влажно е много тежко.
Никак не ми липсва зимата. Като дете я обичах и снега, но после, бърррр.
Зимата в София е гадна, снегът става на кална киша, вятърът е отврат.

# 29
Кло, благодаря за новото лятно издание на темата!

Не се наспах, но след 3-часовия следобед сън вчера, се очакваше. Не се оплаквам, пушка съм.

Аз съм със северноизточно изложение в хола и моята спалня, плюс спалнята е на приземен етаж към градината. Светло е, но няма директно слънце освен за кратко сутрин. Както завиждах на съседите отсреща, че им пече по цял ден, така в момента те ми завиждат. Топлото мога да си го пусна, хладно не мога, че тук нали климатици няма никъде. В нас на отворени прозорци е 26 градуса макс. Днес по повод 35-те градуса по прогноза, даже затворих прозорците, за да ме чакат 26 градуса и като се прибера.

Общи условия

Активация на акаунт