Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 70 391
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 90
  • Наблизо
Няма Сире,ние често идваме да нагледаме зоологическата при вас Simple Smile задължително ще пиша.

# 91
  • Варна
Сисуне, да се наредя и аз в хора на твоите поддръжници, които вярват, че всичко е за добро. Станало е точно както трябва!

Мрън, днес едва-едва работих половин ден. Беше ми много трудно. Уж наспала се...

Айде някой да се засили и към Варна, де.... само чета как е възможно да се срещнете някъде навътре в държавата и се самонавивам да се дотътря, ама много далечИ, ако не съвпада с друго пътуване.

# 92
  • тук и там
Тестото ми превтаса,пицата Ич не стана,хлебчетата за хамбургирети и те се разпаднаха..Карай,то винаги когато имам гости,нищо не ми става като хората..
Много хубави млади хора видях!Да обиколят още много места заедно.

# 93
Дорч, така да обичам Варна. Там ни беше така наречения меден месец. И от тогава и не съм я видяла. Гарата, гадните градуси, изгорелите кожи, ресторант North,  и ни е млади, млади, морето до колене ❤️

# 94
  • Варна
Ах, Сири, то това е и моята младост! Даже ММ имаше машина за пуканки на гарата!

Но това - признах те:

И до ден днешен хората имат такава асоциация за Варна, нищо не се е променило InnocentStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 95
Така ми се пада заради пушките.
Гларуси исках да кажа.

# 96
  • тук и там
Не съм ходила във Варна сигурно и аз от 25 години..Иначе преди тези 25 години,5 учих и живеех там .Първо в  кв."Чайка" ми беше квартирата,после до пазарчето до Полиграфията , на крачка от катедралата .Вече са съборени къщите там вероятно..,тя и квартирата ми беше доста мизерна,типично за времената тогава...Ей ,къде ме върнахте с тази Варна..Гарата и аз я знам,как...Бързият влак в  15,20 от Зарата и  три часа и път..Или беше 5?Ха де, това съм забравила .

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 22:44 от Кайсия

# 97
  • София
Последно ходих във Варна преди 10-12 години служебно. Някога ще ви разкажа какво шоу беше командировката. Още се хиля, като се сетя, а тогава никак не ми беше смешно. Като си я припомняме с колежката спътница, тя все ми казва: "Имах чувството, че ей сега ще ми отвъртиш един." Simple Smile
Че и роднини имам там.

# 98
Шиууу, леко с фитнеса, ве 🤣🤣 Тва пушки, тва градуси/ ама какви са градусите- високи ли спортни ли /😂 За пушките разбрахме- сготвени са 😅 Бивате, дан се притеснявам,мда,

Варна ней кат Бургас 😆 Често ходихме преди..ма не ме грабна 😁 не, защото съм от Бургас, мне, просто не ме Фана..

Бърд, май влака от София за Варна беше..Интервю им взимат, оставили ги насред полето, докато дойде някакъв превоз.Само три часа чакали 🫣

# 99
Ааа, 13, той явно е същия, дето аварира, ама японците съм ги пропуснала, завалийките. БДЖ им е уредило супер приключение Grinning

Във Варна съм ходила два пъти. Първият сигурно преди 12+ години (с влак, пет дена път с камили Simple Smile), тогава не бях особено впечатлена. Вторият път бяхме с МУ преди около две години, само за няколко часа, но и на двамата ни хареса.

С тия пушки и градуси ще взема да залягам като започнете да готвите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 100
  • София
Във Варна колко лета съм изкарала. Много я харесвах.

# 101
  • Наблизо
Аз преди 10 години ходих последно,със свекърите.Хареса им на хората. Майка ми обаче постоянно повтаряше колко била по-хубава Варна през 80тте.Не мога да кажа.Не беше зле,като дете ходех често и бях винаги много впечатлена от морската и имаше разни готини магазини и заведения,които нямаше у наше село.През 90тте нали.Там за първи път видях пекарна в супермаркет и ядох истински кроасан (у Пикадилито).

# 102
  • Fairbanks, Alaska
Гледам новини и умирам от срам- някакви японци обясняват, че се запалил влака 🙄 Кой знае какво си мислят тези хора с най- бързите влакове в света 😟 Чудо сме.
По коя телевизия го гледа? В пространството е пълно затъмнение-все едно не се е случвало.

# 103
Варна......много я харесвах, но вече не.Варненки, няма нищо лично към вас. За мен вече не е точка от маршрута .
   Пушки, градуси, така ви харесвам.

# 104
Гледам новини и умирам от срам- някакви японци обясняват, че се запалил влака 🙄 Кой знае какво си мислят тези хора с най- бързите влакове в света 😟 Чудо сме.
По коя телевизия го гледа? В пространството е пълно затъмнение-все едно не се е случвало.
има пребито  дете.  Влакът не новина. Булгаристан.

Общи условия

Активация на акаунт