Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 101 530
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 75
Уф, то бива каръщина... Печеля от Фантастико в Инстаграм, обаче не живея в София и няма как да си взема наградата... Те не пращат по куриер, нали?

Може някой от София да я вземе и да Ви я прати.
Нямам познати, които биха се навили да се занимават с това :/
Здраве да е, най-вероятно ще им пиша после да си теглят друг печеливш.

# 76
Не се притеснявайте. Все някой ще Ви я вземе!
Не се отказвайте от наградата. Супер е. 🫶

Относно Лили и две от игрите им. Писах им мейл:
Скрит текст:
Скрит текст:
И отговор :
Скрит текст:

Скрит текст:

# 77
Може да заявите куриер да я вземе и да Ви я прати с протокол .
Уф, то бива каръщина... Печеля от Фантастико в Инстаграм, обаче не живея в София и няма как да си взема наградата... Те не пращат по куриер, нали?

Може някой от София да я вземе и да Ви я прати.

# 78
Миналата година взех награда на съфорумка и и я пратих, но в момента нямам тази възможност
Скрит текст:
от 15 дена съм придружител на майка ми в Пирогов и съм тук от 6.30 до 22ч...
Съжалявам, че не мога да помогна

# 79
Миналата седмица някой се похвали с награда от Аперол.
Навреме ли теглят и първо уведомяват, или първо качват в сайта ?

Благодаря предварително. Kissing Face

# 80
От кое Фантастико трябва да се вземе и докъде да се прати? Мога да успея да я взема преди да тръгнем към морето.

# 81
Ако е играта с протеиновите неща - не пращат по куриер, защото трябвало да се транспортират на спец. температура. Аз също не съм от София - от Кюстендил съм, имаме ФФ и утре ще ми го докарат. Забавиха се защото трябваше вътрешно да си уредят нещата. Ако искате питайте ги дали може и Вашата да я насочат тук и ще Ви я пратя, тениската си заслужавала /така пишеха напред в темата/

# 82
Имам смс от туборг за спечелени билети за концерта на Роби Уилямс -това ми е първата награда от игра с покупка от месеци направо чудо на чудесата.
https://tuborgfun.bg/winners

# 83
Имам пропуснато повикване от номер 0884329198 на някой да му е познат! Не дава да върна обаждане Stuck Out Tongue Winking Eye

# 84
Аз току-що целнах ваучер за Фешън дейс от Колата. Регистрирах код от хартиения етикет на стъклена бутилка - има си QR код и лесно се къса.
П.П. Имам две капачки пак от стъклени бутилки,но никъде не ми ги приема. Ако някой знае къде мога да ги регистрирам ще се радвам да сподели (извинявам се,ако е споделено преди) Blush
Бяха им писали преди - отговорили, че това е фабричен код, не е от игра

# 85
  • София
Още си чакам наградата от Орбит и памперсите от Молфикс в Инстаграм. Писах и на двете и никой не ми отговори.

Печеля ваучер от Кик. 😊

# 86
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мога и аз да взема наградата от Фантастико и да я пусна!

# 87
# 88
Аз току-що целнах ваучер за Фешън дейс от Колата. Регистрирах код от хартиения етикет на стъклена бутилка - има си QR код и лесно се къса.
П.П. Имам две капачки пак от стъклени бутилки,но никъде не ми ги приема. Ако някой знае къде мога да ги регистрирам ще се радвам да сподели (извинявам се,ако е споделено преди) Blush
Бяха им писали преди - отговорили, че това е фабричен код, не е от игра

А тези стъклени бутилки от кои магазини ги купувате? Аз уж съм от голям град(Варна), но никъде не ги намирам .

# 89
Аз за съжаление в момента не съм в София, иначе бих пробвала и аз да взема наградата от Фантастико. Миналата седмица си взех моята (ако става въпрос за мешката, тениската и протеиновите продукти). Обаче на мен ми искаха лична карта и не знаех, че дават и на друг. Пробвайте, не се отказвайте. Говорете с тях. Някоя добра душа оттук ще ви я вземе и изпрати. Blush
Фантастико имат и нова игра, която приключи тези дни. Тя пък е с млечни продукти и уред за кисело мляко. Та и те са трудни за изпращане с куриер.

Общи условия

Активация на акаунт