Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 100 986
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 350
И без това играта е с поръчка през сайта на продукти на аладин така че и бъг да е било без касова бележка няма да се вземат наградите.И аз "спечелих " куфар секунди преди да спре да работи но не му се надявам то не ми и трябва де имам си колекция непотребни от престиж и без това.

# 1 351
  • София
5. УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ В ПРОМОЦИЯТА
Играта е обвързана и с покупка.

Продуктите в комбинация МЕНЮ, които участват в промоцията (наричани в Официалните правила “Участващи менюта"), са както следва:

1. 2 броя Пилешки дюнер GRAND + 2 броя Pepsi 500 мл.
2. 2 броя Пилешки бургер double + 2 броя Pepsi 500 мл.
3. 2 броя Бокс пилешки пуканки + 2 броя Pepsi 500 мл.
4. Салата Цезар + Фалафел боул + 2 броя Pepsi 330 мл.
5. Семейна пица + сос Аладин 480 гр. + Чийзи поп + Чийзи поп халапеньо + 4 броя Pepsi 330 мл.
6. Дюнер Orient + 1 брой Pepsi 330 мл.

Участниците в Кампанията се считат за уведомени, че в нея не участват други продукти, освен горепосочените.

6. МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИЯТА

6.1. Участието в промоцията е обвързано с покупка на продукти в комбинация МЕНЮ, описани в т.5 по- горе.

https://igra.aladinfoods.bg/officialrules/

Ето го и инфото за самата игра, късмет на тези, които ще се включат.

Днес приключват доста игри, напомням да не забравите да регнете бележките.

И без това играта е с поръчка през сайта на продукти на аладин така че и бъг да е било без касова бележка няма да се вземат наградите.И аз "спечелих " куфар секунди преди да спре да работи но не му се надявам то не ми и трябва де имам си колекция непотребни от престиж и без това.

Аз ти пожелавам да имаш много приятни дестинации, по които да разходиш куфарите.

# 1 352
Мили момичета, късметът при бирите няма нищо общо. За мен това са търговски трикове. Значи старопрамен си осигуриха продажби за лятото и толкова. Ето и нова игра от Фантастико не знам дали не е споделяна.

# 1 353
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Ден по рано пускам новата тема, но сега намерих време, че съм по морето!

Общи условия

Активация на акаунт