Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 386
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 240
  • София
За мен стилът на Дафне повече се доближава до този на Долче и Габана и Ердем.

# 241
Ммммм Лизи, на Д&Г памучните рокли с патладжани, домати и т.н бяха прелестни 😍

Начи, ако ХМ направят съвместна колекция с тях, ще спя от вечерта пред магазина 😃

Ето една прелестна рокля (колан и липсва, малко са роклите които харесвам без)
този модел се е носил и преди сто години

# 242
  • тук-там
А Саса-та може да ли да се поръча по месинджър например? На уебсайта колекциите са стари Sad

# 243
  • Пловдив
Хммм, като писахте Дафне, се сетих, че имам няколко рокли от там, купувани преди не помня колко години/да се чете повече от 10/, от скъпите колекции, разбира се, не са от рехав трикотаж и ми стоят сякаш са шити специално за мен, като изляти. Класика в жанра са и са си актуални и днес, а не са мръднали.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 16:05 от AlexaS

# 244
Хммм, като писахте Дафне, се сетих, че имам няколко рокли от там, купувани преди не помня колко години/да се чете повече от 10/, от скъпите колекции разбира се, не са от рехав трикотаж и ми стоят сякаш са шити специално за мен, като изляти. Класика в жанра са и са си актуални и днес, а не са мръднали.
Абсолютно така е!
Аз имам любима, почти плажна, от 2011!

# 245
  • София
Преди десетина години имаха едни рокли, много близо до Долче и Габана, горе тесни, надолу с широки поли, памучни и флорални, пищни. Сега вече не правят такива. Тогава обаче бях много по-слаба и ми бяха все големи, трябваше да ми търсят р-р 34.

# 246
А Саса-та може да ли да се поръча по месинджър например? На уебсайта колекциите са стари Sad
Може по телефона

Дафне на мен са ми или къси, или срязването в талията ми застава под гърдите, но имам приятелка на която са любими и ги носи много. На нея и стоят чудно, класическа дама е тя.

# 247
Може по телефона

Дафне на мен са ми или къси, или срязването в талията ми застава под гърдите, но имам приятелка на която са любими и ги носи много. На нея и стоят чудно, класическа дама е тя.
И аз ги обичам, но не всички, има и много бабешки!
Хора, дайте акъл какво правите като си счупите ново червило? Sad
И като ви остане малко, с четка ли нанасяте или хвърляте!

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 15:54 от mimi.7299

# 248
  • Пловдив
С четка, не хвърлям нищо, особено пък любимо. Толкова се привързвам към харесвана козметика и парфюми, че като намалее количеството и съм на ръба на криза ако нямам в запас.

# 249
  • София
Зависи къде е счупено. Ако е до гилзата, изваждам каквото е останало и счупеното набутвам в нея

# 250
COS само от магазин съм купувала. Мисля да си поръчам нещо за Прага, че може да изчезне до Понеделник.
Леко оувърсайз идват някои. Рокли имам 36. 38 като подарена ми стоеше.  Но моделът беше такъв. Блуза и панталони - М съм имала / пробвала.

# 251
Може по телефона

И аз ги обичам, но не всички, има и много бабешки!
Хора, дайте акъл какво правите като си счупите ново червило? Sad
И като ви остане малко, с четка ли нанасяте или хвърляте!
С четка или го лепя.

# 252
Зависи къде е счупено. Ако е до гилзата, изваждам каквото е останало и счупеното набутвам в нея
И на мен това ми хрумна, да доста към основата е! Слава богу!
Сега да се яви Дия и да препоръча четка за червило! 🥰 Таз за пудрата дето препоръча е страхотна. Счупи ми се 999 диор и сега ходя с Шисейдото, то малко по като лютеница / както казва Веси/.
Деси, кок го лепиш

# 253
За мен стилът на Дафне повече се доближава до този на Долче и Габана и Ердем.
Признавам си, че нямам добра представа от Д§Г и Ердем (ще ги погледна), но Дафне като стил в 80% ми напомня за Некерман от късни 80-тте. Как пък от толкова рокли, които изгледах за една не си помислих дори, че би могла да ми стои добре. Не съм най-нестандартната жена на света все пак!

# 254
Сега да се яви Дия и да препоръча четка за червило! 🥰 Таз за пудрата дето препоръча е страхотна.
На вашите услуги, мадам! ☺️
Чудесна, с капаче
https://makeup.bg/product/413452/

Общи условия

Активация на акаунт