Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 128 109
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 615
Siska, с Xs и Xl-а ме разсмя. То не е за смях де
Като ми звънна в 5:30 и бях сигурна, че от 1/2 час си будна.
Със зор си направих спорта сутринта, вчера ме духна студа в един офис, плътната ленена рокля не ме спаси и настинах 🫤

Мими88, БРАВО!
А така, човек се взема в ръце и действа 🙂
И за вдигането на малките сладки дечица пропуснах да пиша вчера, а е важно -
Скрит текст:
като закъсах с кръста бях в ултра фит форма, дигах ги по правилата, наболяваше ме, но то и аз носех по едно от всяка страна, казвах си че е нормално, плюс че и в кола/на бюро прекарвах доста време, но изведнъж нещо каза храс и не можех ни да стана, ни да ходя, ни да седна, ужас някакъв.
И се завъртях на една адска въртележка в неврологията на ВМА. Това преобърна живота ми за един доста дълъг период.

Mtz, много ми харесваш с панталонки и риза.

Съни29, много хубава покривка 🙃 шегувам се.
Много харесвям такива десени.

Слънчев и усмихнат ден момичета!

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 10:33 от Al Georgieva

# 616
  • Бургас/Пз
Мтз, на Мос Мош ли е гащеризона. И с късо, и с дълго си супер.
Съни 29, много е свеж десена.  Изобщо не ми е на покривка на мен Simple Smile
Аз днес съм така
Simple Smile
Като я купих тази пола ми беше точно на талията. Сега обаче ми се върти. Защо като сваля 2кг трябва да са от талията и горната част, не може ли да са от дупето и краката 😂
Ръцете и аз се стремя да ги поддържам във форма. Както казва един познат на ММ - с просто око си личи, че тренираш за горната част 😂  Явно за долната не си личи толкова 😂😂😂

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 13:03 от ani_d

# 617
МТЗ, прекрасна днес, особено с гащеризона.И със синята рокля ми хареса.
Съни, чудесен десен, приятни цветове.Никаква покривка не е:
Ние сме си в Сф. вече.Малко ми домъчня за моето си легло.
До края на седмицата имам куп задачи, половината от които са профилактични прегледи и изследвания.
Още се чудя какво да обличам днес.Едва станах сутринта да ида на кръвни изследвания.

# 618
Мале, че сте готини!!!
МТЗ гащеризона особено ми хареса, жесток е! Heart Eyes
Аз също с памучна покривка днес! Лека е като перушина!

# 619
  • Ямбол
Ох, Агент, много ми харесва този драматичен типаж. Много искам да нося такива дрехи 🥺 и ми напомня на Скиапарели.
Снимките ти с дечковците са разтапящи Heart Eyes.
Ани и Мими са готини както винаги, мтз е супер и с двете визии.
Много ми харесаха вчерашните рокли на Ал и Тафта, направо се виждам и с двете =))

Аз днес тъгувам по Бургас, морето и неговите трудови хора:

Скрит текст:
Чакам си половинката утре и нервите ми са лееко опънати 😅

Обецита са от Артпонтик, една вълшебница от морето, роклята секъндхенд Зара

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 09:49 от Майола Бени

# 620
  • тук-там
Ани, да, техен е гащеризона. В раменете ми е широк. Твоят дрес днес е уау!
Агент, като типаж си ме определила много точно и показаните силуети са наистина много мои. Но понеже съм “широка” в главата, все ми се излиза от добрата за мен стилистика.
Мими и Съни - я се покажете в целия си блясък. Подозирам красоти при вас Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 20:20 от mtz

# 621
  • В полите на Пирин планина
Много сладки сандалки, Мими!
Мтз, харесваш ми и двата аутфита.
И вчера видях Агентката - ми, вярно си е същата и сега.
Ани, много нежна и красива.
И Сиска... и другата Мими (ама как двуразово тренирате...? кога?).
Съни - много свеж десен.

Зарибихте ме и мен с тия красиви ръце - снощи опъвах един ластик по тъмна доба (да се чете в 23 часа), след като с ММ се разхождахме 7-8 хил. крачки по хладно из нашия град.

Скрит текст:
Ръцете ми са много "меки"... и корема, и крачката. Изобщо - прелест.

# 622
Лейди, много хубаво 😘
Браво!!!
И аз опъвам ластик по командировки, а понякога и вкъщи.

Ах, колко се радвам, форума е сила и вдъхновение 😎

Мими, харесва ми колко е цветна и лятна роклята, но дай повече де, така си загадъчна Wink

Ани, много си хубава днес.
Боже, колко ти отиват светли цветове 🤍

Дойдоха ми двете поли от Cos, едната е разкошна и остава, чака есента, а тази с принта на плисета е мхм, нали е от две парчета ушита  и на моите широки бедра някак стои криво, а и чакам нов леопард без хастар от Сасата (началото на август....)

Гащеризона на Мтз е шит за нея ❤️
Много хубава.

Майола, вярваш ли че всеки път като гладя/обличам тази рокля и мисля за теб 😘
Много ми харесват обиците

# 623
  • София
Al, покажи ни ги! АЗ съм загледала една пола с принт като плисе и ми се иска да видя как седят, евентуално. Друга е полата, но все пак.

Агент, жестоки ръце с тия дечурлига си постигнала. И аз трупам много мускулна маса, но нали уж на тази възраст си трябва, вече не се оплаквам, нека има.

# 624
Klemy, тези двете са

принта плисе го виждам на дама с по-тесен ханш. На дължина иначе ми е идеална (172 см съм)

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 17:03 от Al Georgieva

# 625
mtz и двата ти тоалета днес са супер, гащеризона е много хубав.
Адаш, Съни, много са ви хубави цветните рокли.
Ани, много си елегантна!

Кардиото го правя сутрин, у нас, докато чакам кафе машината да загрее и докато мисля какво да направя за закуска. А полсе имам възможност да тренирам около офиса, или у нас с леки тежести. В общи линии реши ли да тренира човек, може съвсем успешно и вкъщи да се справи с почти никакво оборудване, просто аз си намирах извинения до скоро.., до съвсем скоро.

# 626
  • София
Да, да, видях като я пусна, на теб исках да я видя как е.
Ето тази, която гледам аз.

Забравих, мтз, много ми харесваш с гащеризона! С коментираната пола не те видях.

# 627
  • тук-там
О да, аз по зали не ходя. Плуване, преходи, колела и в къщи с подръчни материали и собствено тегло. Смея да твърдя, че съм в по-добра форма от много около мен, които всеки ден са във фитнеса и то с лични треньори, на които плащат луди пари за едни и същи упражнения. Знам, че този модел си има доста привърженици. Нямам за идея да споря. Просто давам друга гледна точка. За който каквото работи. За мен е това. Не мога да изтърпя някой да стои при мен и да повтаряме едни и същи упражнения. Не съм малоумна, запомням бързо. А и разчитам на собствена мотивация. Няма как друг да ми я “предостави”.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 20:59 от mtz

# 628
Ми как да покажа цял ръст като в службата няма огледало...
А сега чакам на зъбар, и тук няма! Blush

# 629
  • София
Агент прекрасна форма си постигнала, Heart
МТЗ на теб всичко ти седи добре, но аз имам слабост към гащеризони.
Ани е като фея Heart Eyes
И аз тренирам носене на Рая, която е около 12 кг., но имам ужасни болки в кръста. Само редовните тренировки пилатес ми помагат и вит. Б( БАБА) Laughing
От слънцето в Гърция ми изгоряха устните, сега търся слънцезащитен балсам за устни достъпен тук.

Общи условия

Активация на акаунт