Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 014
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 215
И аз напоследък се опитвам да подпомагам българското и купувам БГ марки. Да, цените не са никак ниски, но не са и безбожно високи като Макс Мара.
Ал, бомболино, много сте хубави. Аз днес бързах за офиса и не успях да се снимам, но тоалета ми беше сходен с вашия - пола, тениска и ниски обувки.
Видях краката на момето - супер изглеждат, никакви пехотинци не откривам на снимките.
По отношение на добавките - всеки е свободен да приема каквото намира за нужно. Трябва да се чете и да се внимава, защото наистина няма достатъчно добър контрол върху тях, но в днешните дигитални времена с повечето неща е така. Аз лично пия витамини, вит. Б, фолиева киселина (заради таласемията) и Омега 3 от време на време.  Внимавам с колагена, заради страничните реакции и много, много рядко пия.

Времето сякаш ще разхлади малко и от сега празнувам, тази жега ме съсипа.

# 1 216
Бомболино, много хубав аутфит. Полата много ми хареса и съчетанието и с топа!
Аз съм се изказвала за бг марките няма да се повтарям.

пускам линк към  Intrend - част от Max Mara Fashion Group.
https://bg.intrend.it/clothing

# 1 217
Bombolino, много готина пола.
Ишлемета шити тук за други марки имам много. Днес съм с едно такова ленено, нещо средно между жакет и жилетка, пък и с пайети за разкош Grinning

Имам някакви неща на наши марки, май основно трикотаж. Кройките не ми пасват, десени, нещо все не са моите дрехи.
Немските и някои скандинавските марки ми лепват като шити по поръчка, италианските също. Ех, тези италианци неповторими са в дизайна.

# 1 218
  • Виена
Този пайетко и аз го искам Wink Интренд са супер качество, обаче....ако една рокля на намаление е 43 евро за италианския пазар и съответно на италианската версия на сайта, то тя е 63 евро за австрийския пазар и 146 лв за българския. Вярно,цената на  доставката, включена в крайната цена, за да е безплатна, е различна, но все пак.
И в крайна сметка пак идва по-евтино от примерно Алескита,Ваяна, Дафне-които ме гръмнаха с едва рокля на едри китки за 300 лв

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 15:36 от bombolino

# 1 219
  • София
Това е кофти. От Италия май няма превозвачи, да доставят до тук на ниска цена, както има от Англия и Германия.

# 1 220
Joy не искам повече улесняващи ме ортаци на джоба ми, достатъчно си имам. Не че ще ме спре някаква цена за доставка като искам нещо и съм си навила на пръста, но все пак е някаква спирачка и поръчвам след доста обмисляне. Иначе с тия евтини доставки и безплатни връщания човек не се замисля много, аз самата започнах отскоро.

# 1 221
Неее, явно не съм се изразила добре - пехотинските прасци бяха преди снимките. Снимките са след седмична пауза в тренировките, която доведе до свиване на мускула. Снощи пък се замислих, че може и дължината на панталона да влияе, имам едни пак дънкови, тесни, които са до коляното, ще пробвам с тях.
Gery, единственото манекенско в стойката ми е сложената ръка на кръста, защото с отпусната такава приличам на бичме Grinning
Mometo* И да знаеш че никаква те няма в селфитата 🙃
А, добър ден, аз откога ви го разправям това Laughing
Много ми харесаха и полата и сандалите на Bombolino, и чантата на zari
Получих една нова червена рокля на Зара днес, но не съм с подходящи обувки и бельо, друг път ще ви я демонстрирам. И нови дънки, които са ми малки, а уж 36 номер, ще стоят мотивационно най-отпред в гардероба!

# 1 222
Bombolino, сякаш аз съм се снимала 😘
Много мой стил.

Mariat, права си, роклята на Е.Мор ми е голяма, хубаво че я облякох още веднъж преди да срежа етикета и я метна за пране. Ще я върна.
А и след два дни планина и жега съм свалила,  кантар нямам, но ми се разшаваха дънките и полите.

Доволна съм много от роклите Дика които накупих пролетта, ленения панталон от Веричи е топ, на Credo бермудите греда, ризката им с къс ръкав е свежа.

Манго ми приеха рекламацията, върнах и маковете, имаха мини дупчица на гърба, малко под ципа.
И ще откажа черната им ленена.
Та минус четири рокли 🤣

Момето, нормално след спорт мускулите да са по-обемни.

# 1 223
  • В морето
Ишлемета шити тук за други марки имам много.

Да се включа и аз с питане - ишлемета от къде? Има ли как да си купя и аз?

# 1 224
Дафне и Дика се оливат просто с цените...но зимата ударих 3 рокли на Дафне от по 250 лв. на 110-120. Хубави материи, стил доста лелински, абе моя! 🤣🤣🤣
Дика вече искат за сако 350-400 лв., безобразие!!!! Още малко ще стигнат Ралф Лорън!

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 23:38 от mimi.7299

# 1 225
  • В морето
Тук прочетох за бранда Стилна жена, някоя от вас го беше споделила, и харесах ето тази рокля:

https://www.stilnajena.bg/products/%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%B … D0%B5%D1%82%D1%8F

Аз много не нося дълги рокли, но тази така елегантна ми се стори и свежа... че я мисля сега

# 1 226
  • София
Уважавам много нещата на Стилна жена. В Несебър я видях тази дългата рокля. Хубава лятна материя! Моделът не  е мой, просто!

Отиваме да празнуваме тази вечер в Стария Несебър. Ще погледна към витрината да я видя, дали не е изложена пак.

# 1 227
  • В морето
kopche - много хубав празник пожелавам тази вечер Birthday и адмирации на красивото ти и талантливо момиче! Heart Дано нещата й се получат, здраво е работила за това!

# 1 228
Приключих аз с Дика, ползвах точките в картата да взема на госпожицата едни трикотажни топове от вискоза и мисля до тук.
Новите им цени са уау.

Taffta, красива е, но не знам носиш ли рокли със свободен силует.
Без подчертана талия ок ли ти е?

Взех на Collistar крем за лице и тяло, почти няма аромат, а хидратиращото мляко с розовото цветенце, което препоръчвате го нямаше.
Скрит текст:
попива бързо, не лепне

и тези два продукта

Копче, госпожицата има РД? Правилно ли помня?
Да е жива и здрава, щастлива и успешна!
🌷🎂🍀
И на теб честит празник! 💐

А за ишлеметата, има си цяла бизнес ниша в България за продажба на ментета под името ишлеме /уж върнати, изнесени тайно от фабриката, ушити повече и т.н./

Обичайно има една бройка и тя е XXS или XS за дамските модели.

До Стилна жена все не мога да стигна...

# 1 229
Копче, пожелавам сбъдване на мечтите на малкото Копче! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт