Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 019
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 200
След диня всеки се чувства четвъртит, дори Магни. Joy

# 1 201
Ами като изядеш четвърт диня е така 😃

Mometo* много добре изглеждаш, краката са ти финни, какви римски пехотинци....
И да знаеш че никаква те няма в селфитата 🙃

Манго роклята - не съм гледала явно в магазина...
Ще опитам да я върна тия дни.
Манго имат хубави неща, аз бързах и не гледах 😃

Лейди, и аз съм много за рокли.
Много обичам ❤️
Неделния ден аха да тръгна с една сафари рокля нагоре в планината.

Lizzy, и на мен са ми много любими 🙂
Тия на Лиу Джо са много хубави, памука се мачка, но пак изглежда добре
https://www.globalbrandsstore.com/bg/p/midi-roklya-s-kopcheta-i- … 7T4853-GREEN.html

Taffta съм я проспала.

# 1 202
Днес съм с блуза от времето на майка ми.
Щом ми става на бюста предполагам, че е от някой бременен период.🤣
Панталоните са от миналата година.

# 1 203
  • София
Марджи, подсети ме за една бременна рокля на мама (сестра ми е доста по-малка от мен) и ми стана толкова мило...

И едни чепички,  удобни като цвички - вероятно и толкова ще изкарат.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 10:35 от Льоня

# 1 204
Льоня, леопард ми се вижда роклята 🐆❤️

И така, на едночасовата разходка след пет часа на компа и обяд в движение
Wear Dress

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 12:27 от Al Georgieva

# 1 205
Grinning от мен кафенце с цигара и една текстилна чанта.

# 1 206
  • Виена
При нас е хладно и облачно, от месец вали почти всеки ден, пет дни бяхме в Бавария-там още по-зле. Обаче, минахме през заводския аутлет на Роснер в Инголщат, ако имате път-вкички панталони са страшно намалени, голяма част са по 30 евро (етикетните цени обикновенно са 120-150), огрооомен избор модели и цветове, пълен разкош. Рокли елегантни за офиса имаше от вискоза, и те 30 евро. Напазарувахме със сестра ми героично. Така ме е яд на Кенсол-пуснаха прави полички и нескопосани панталонки за по 200 лв. Ваяната пък нищо не пуснаха. Дори в Пийк и Клопенбург има по-красиви и по-изгодни неща. Дето се казва-с пътните излиза по-евтино да си накупиш облекло от Германия. Днес съм във ваканционен стил на работа.

# 1 207
  • София
Kensol са доста надценени. Ваяна и те предлагат някакви полиестерни роклички на безумни цени. Българското производство на облекло вече не е конкурентно, сериозни намаления не правят също.

# 1 208
  • Виена
Аха да кажа,че Ваяна не работи с полиестер, сега погледнах- има и полиестерни роклички. Бляк...ужас ужасен

# 1 209
  • Sofia
И любимите ми UK марки Hobbs, Monsoon,  Karen Millen, Coast все по-малко предлагат естествени материи.  А някога какви копринени рокли купувах от тях..
.

# 1 210
  • София
https://vayana-fashion.com/item/6616?fbclid=IwY2xjawL1i1pleHRuA2 … TrBY_qQ6HISfbYQAQ - 180 лв за посредствена полиестерна рокля. От бг марките това лято имам покупка на една дънкова рокля и един панталон от Дика, рокля и пола от Дафне, както и една рокля от Рени стил. От Danini рокля от деним, която се оказа стара колекция, но без да е намалена.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 14:42 от Lizzy_Crow

# 1 211
  • Виена
Как посредствена, тя е кошмарна

# 1 212
  • София
Нищо нямам от бг марките от много години.

# 1 213
Аз пък си купувам основно български...от чуждите модели кройките не ми пасват - те са от рода на моделът е 175 см, облечен е с размер XS. Confused
Нямам нерви и да поръчвам и връщам до безкрай, тази от спиди вече наизуст ме научиха. Joy

# 1 214
  • София
За дължината мисля, че повечето бг марки се съобразяват със средния ръст на българката, около 1.64 м, и много по-рядко ми се налага скъсяване. Иначе коприни има в Макс Мара, но там е цифромания.

Общи условия

Активация на акаунт