Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 020
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 185
Червената рокля стои много секси.
Взимайте се ❤️

А тази не ми харесва, крива ми се вижда

и се чудя аз ли уцелих късата клечка от Манго 🫤
на две нежни пранета и едно носене

като подръпна плата и той се разпада

Lizzy, струва ми се че имаш страст към дънкови рокли и залиташ 😃
И в цвят ще ти стои

# 1 186
  • София
То не е толкова, че са дънкови. Харесвам рокли ризи или тип сафари, но да не са от мачкащ се лен, а денимът е подходящ за такъв тип дрехи.

# 1 187
  • В полите на Пирин планина
Ал, много неприятно с тази рокля. Не е нормално такова ниско качество...

Червената рокля по-горе много ми харесва.

Въобще - рокли всякакви одобрявам (не всякакви за себе си, а по принцип за носене).

# 1 188
  • София
...Сещам се за онази снимка на София Лорен и Джейн Мансфийлд, не по отношение на деколтето,  ама завистливия поглед Grinning
Недей. Цял живот съм смятала, че малките гърди правят фигурата много по-елегантна.
А и има толкова красиви сутиени за малък бюст!  Пък аз, като сложа минимизиращ сутиен, единствено подчертавам шкембето Sad

# 1 189
Леле, Ал, аз бих пуснала рекламация, това е скандално!
Показвам 2 зле скалъпени снимки от селската ми почивка, които са след едноседмично спиране на тренировки. Преди това имах чувството, че прасците ми са се напомпали като на римски пехотинец, след това спиране на спорта (и с хапването се отпуснах) сякаш придобиха по-елегантна линия, за съжаление и коремът спихна Grinning Късите дънкови панталонки, както и роклята са нови, но абсолютно непретенциозни, селско-ваканционни Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 15:29 от Mometo*

# 1 190
Леле, Ал, на моята леопардова от Манго нищо и няма, а я нося доста интензивно, със сигурност има над 10 пранета вече.. това си е за рекламация

# 1 191
Дез, знаех си, че червената рокля ще е убийствена, много е готина и секси стои!
Моме, и рокличката и панталонките и обувчетата ти застават перфектно, много сладко и лежерно!
Ал, туй Манго напоследък... и други се оплакват...! Thinking

# 1 192
Mometo* пък абсолютно без изключение и без значение на ръст, килограми и обиколки такава манекенска стойка праска всеки път. Никакви пехотинци не виждам аз. Браво Blush

# 1 193
Верно е Гери, още от първия път й харесах крачетата! Simple Smile

# 1 194
Мими, ти кажи как е деколтето? Вчера доста зачервена ми се видя.
И аз не виждам нищо от описаното от Момето. Екстра си е.

# 1 195
Мари, не съм червена, кафяво е от екрана излиза така. Грам изгоряло нямам, но и на слънце не съм се подала, намадзана и под чадъра. Крака, ръце деколте вече са кафяви. Нищо не ме боли, нито опъва кожата. След първия плаж вече "Парен каша духа" Wink

# 1 196
Dez, много хубава рокля - цвят, модел и ефектно ти застава!
А тази не ми харесва, крива ми се вижда

Ал, как да не ти се вижда, та тя е явно дефектна. Според мен е трябвало да я смъкнат от продажба.
За твоята рокля, жалко че така се е получило - да не си засилила градусите за пране, или центрофугата.
Аз никога не съм имала проблем с Манго, да чукна на дърво де.
Момето изглежда много добре!
Мими и аз помислих, че си се зачервила, но явно е от светлината. Много ти отиват мокри къдрици!

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 22:29 от Sweta

# 1 197
Благодаря Света, да от цветовете на телефона е, екстра е тена сега! Simple Smile

# 1 198
  • В морето
Днес така:

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 09:35 от Taffta

# 1 199
Тaffta, много си елегантна 😊
Мими ❤, тена е супер
Поздравления на Момето за свалените килца…..
Дез, много, много секси с роклята / цвета ми се вижда малина и много ми харесва /
Брей, като видях роклята на Ал се замислих колко са свалили качеството Манго.
И да поправя Магни- беше написала четвъртита ?!?!? и щастлива….НЕ - елегантна и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт