Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 028
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Чорапи само с маратонки - или тип терлички, или до под глезена. А, сетих се за едни по-дълги, подарък от дъщеря ми, с надпис "Най-добрата майка". Тя пък има едни с много подобна разцветка, които веднъж бях тръгнала да обувам погрешка (без очилата!) - оказаха се с надписи и картинки от Кама сутра. Laughing
Очаквах да ми отива лилав грим, ами не - изглеждам като пребита и препила едновременно. Еле пък нещо мастилено. Евентуално и много компромисно - люляково.
За дрехи обаче нося едно тъмнолилаво, с уклон към бордо - с него се одобрявам.
Майолка, лоша работа с висенето по болници, дано скоро да е само кофти спомен.

# 1 171
  • Бургас
Karen виж и в сайта на https://www.victoria-gold.com/

# 1 172
И лилаво, преди и сега 💜

Майолке, стискам палци 🍀
Много красиви чорапи.

Чорапи да средата на глезена виждам най-често при по млади хора (видима възраст под трийсет).
Те нямат притесненията да ги носят с балеринки, сандали, маратонки, лоуфъри, чехли 🙂

Темата е за споделяне - стила ни - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре
Споделих при мен какво работи, не го агитирам като пътят, истината и животът.

# 1 173
Темата е за споделяне - стила ни - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре
Споделих при мен какво работи, не го агитирам като пътят, истината и животът.
То всеки понякога се осмелява да споделя и да разкаже част от своята история, Al и се явява някой, който да му се присмива, или да му обяснява колко е смотан, и нищо не разбира ни от мода, ни от нещо друго... И спира споделянето! Някога отговарях подобаващо, сега нямам желание да се обяснявам на дълго и широко, защото няма смисъл.

# 1 174
  • София
Хубава дънкова рокля, но защо толкова измит цвят:

Рокля Answear Lab

# 1 175
На мен ми харесва, имала съм такъв цвят рокля.

# 1 176

Рокля Answear Lab

Лизи, ти остави цвета, но защо е универсален размер!?Joy

# 1 177

Рокля Answear Lab
Ми лятна, свежа...

# 1 178
  • София

Рокля Answear Lab

Лизи, ти остави цвета, но защо е универсален размер!?Joy

Не, има 3 размера - S, M и L.

# 1 179
Роклята от Манго най-сетне пристигна в магазина.

Ужасно е измачкана, но ще се взимаме.

# 1 180
Точно цветът ми харесва много на дънковата рокля горе - свеж и летен е, придава лекота.
Дез, не ти ли е малко тясна на бюста? Мечтая и аз за такъв разкош там, ама няма Grinning

# 1 181
Дез, харесва ми.
Майолка, надявам се, че всичко е под контрол.
Чорапи нося обикновени и изостанали от децата и ММ.

# 1 182
Mometo, тесничко е малко, и се замислих, но я взех. Прави ме по-надарена отколкото съм. Чак се смаях от оптическата илюзия. 😂

# 1 183
Да я взимам и аз тогава Joy Всъщност в редките случаи, в които искам да изпъча бюст, решавам проблема със сутиен с подплънки. Ама това беше в по-младите години де. Сещам се за онази снимка на София Лорен и Джейн Мансфийлд, не по отношение на деколтето,  ама завистливия поглед Grinning

# 1 184
  • София
При все че имам импланти (е, само 300 кубика), не мисля, че вече големите бюстове са толкова на пиедестал, колкото бяха навремето. Сега повече се харесва спортна фигура без мазнини, което пък е друга крайност.

Общи условия

Активация на акаунт