Терапия след поредни загуби

• 453
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, разгледах различни теми, но така и не открих отговора, който търся… Имам едно детенце на 4 години, след което една биохимична бременност и един задържан аборт в 6-та седмица. Всички АГ, с които разговарях, ми казаха, че “биохимичната не се брои” и тъй като имам “само една реална загуба”, няма смисъл от каквито и да е изследвания… Не смятам, че това е правилно и искам да намеря лекар, който да ми обърне внимание.
Моля ви, препоръчайте ми репродуктивен специалист, който ще търси каква е причината, а не да настоява за АРТ и т.н.

Добавям, че става дума за София.

Много, много благодаря!

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 17:26 от zvezdichka_d

# 1
Не търсете специалист, а клиника по фертилитет - в клиника се прави цялостна оценка, правят се изследвания  и се търсят причините.
Пишете за кой град ви трябва.

# 2
Съжалявам, пропуснала съм да уточня, че става дума за София.

# 3
Съжалявам, пропуснала съм да уточня, че става дума за София.

Имайте предвид, че за всички клиники ще има доволни, но и недоволни от нещо пациенти. Въпросът е вие да усетите доверие и спокойствие. Ако не сте доволна от една клиника, можете да отидете в друга.
Не от личен опит, подчертавам, а приятелка ходи в МЦ Димитров и лечението и завърши с успешна бременност. Сподели, че веднага е усетила спокойствие и доверие към хората там. Направиха доста изследвания. Повечето неща се заплащат обаче.Успех, където и да решите!

# 4
  • София/Севлиево
Като начало си направете изследвания за тромбофилия (в случай че не сте). Понякога тя може да е причината.Т.е.при първа бременност обикновено не създава проблеми,но после да.Не е необходимо да търсите репродуктивен лекар,а по-скоро АГ, който е в час с тази материя.Може да опитате да запишете час за преглед при доктор Вецев (лично аз го препоръчвам с две ръце),но имайте в предвид, че много се чака за него.За сметка на това ще ви изслуша и ще направи всичко възможно да реши проблема ви.Успех!

# 5
Здравейте, разгледах различни теми, но така и не открих отговора, който търся… Имам едно детенце на 4 години, след което една биохимична бременност и един задържан аборт в 6-та седмица. Всички АГ, с които разговарях, ми казаха, че “биохимичната не се брои” и тъй като имам “само една реална загуба”, няма смисъл от каквито и да е изследвания… Не смятам, че това е правилно и искам да намеря лекар, който да ми обърне внимание.
Моля ви, препоръчайте ми репродуктивен специалист, който ще търси каква е причината, а не да настоява за АРТ и т.н.

Добавям, че става дума за София.

Много, много благодаря!

Др Николай Ковачев препоръчвам изключително човечен, а не както повечето доктори да взимат пари за щяло и не щяло!

Общи условия

Активация на акаунт