Великденски яйца борци за ЯНУАРСКИ сладки палавници !!!

• 11 489
  • 280
  •   1
Отговори
# 240
Ние пък в дните по Великден направихме Вики, а разбрах малко след рожденния си ден през май.

Мими, ние калция го слагаме в млякото и Вики го пие, на нас ни изписаха 3 ампули за 3 дни и давам 3 пъти по 1/3. Малко се притесних да би да имаме рахит и през седмицата като ходя за ваксината ще питам.

Хайде наздраве, ние пием червено винце. cheers

# 241
  • София; Дружбето
Момичета вашите бебоци опитват ли се да се изправят?? Вече се чудя как да я спра мойта, напъва се да се изправя и плаче као не успее, ще откача

# 242
  • София/Варна
Христос Возкресе!

Ним, както обичам да казвм, софиянци си отидоха по родните места, затова толкова пусто тук, по улиците, а както разбрах вчера и в Южния парк.
tsveta, моя змей и той се пробва да се изправя като го сложа на корем, а освен това се пробва и да се придвижва, само дето не знае как да синхронизира ръцете и краката. В крайна сметка се получава нещо като неуверено плуване на сухо Simple Smile.

# 243
Христос Возкресе!

Ним, както обичам да казвм, софиянци си отидоха по родните места, затова толкова пусто тук, по улиците, а както разбрах вчера и в Южния парк.
Абе вчера имаше доста народ в Южния парк. Май там се бяха събрали всички маики. имаше огромно разнообразие от колички Simple Smile

# 244
  Днес по обяд минавах покрай Южен Парк и останах с впечатление,че там имаше доста хора.
  Всъщност това ми беше първата разходка до центъра на София откакто родих.Малкия спа почти през цялото време,даже пропусна да се нахрани в положен час.Е....след това навакса своето в градинката на хотел Кемпински.
  Не знам вие как кърмите навън,но на мен не ми беше кой знае колко комфортно.Доста студеничко е все още,като че ли!
  Цвета и моя Бебок обича да се изправя,особено,като го взимам на ръце.Изобщо не иска да стои легнал,ако е буден!

# 245
Момичета вашите бебоци опитват ли се да се изправят?? Вече се чудя как да я спра мойта, напъва се да се изправя и плаче као не успее, ще откача

От сега нататък все така ще е, а след няколко месеца ще я гониш Simple Smile

# 246
    Цвета и моя Бебок обича да се изправя,особено,като го взимам на ръце.Изобщо не иска да стои легнал,ако е буден!

И ние сме така  Mr. Green  Днес цял ден беше у баба му и е спал и кротувал,а сега у нас вдига керемидите във въздуха  ooooh!

# 247
Ние вчера прекарахме при едната баба, днес при другата - разходихме детето из половината София.
Да, определено е по-спокойно из града.

За изправянето - аз като го оставя в шезлонга се надига с ръчички и главичка да става или запъва крачетата и надига дупето Grinning, пада мятане голямо.... Mr. Green

# 248
  • София; Дружбето
Абе такива коремни пред иправи, че чак ме хваща срам Mr. Green Mr. Green че нали аз трябва да стягам шкембе, не беба. Ако не седне сама до месец ще се учудя newsm78 пък нали не е хубаво рано Thinking
Отивам да се опитвам да приспивам 1crib

# 249
  • София/Варна
Мацки, вервайте ми, спокойно е в Южния парк тия дни - няма да ви разправям какво е, когато наистина има хора, трудно е да се разминеш по алеите и е адски трудно да си намериш място за паркиране в близост.

# 250
  • София
Христос возкресе,
rali_m радвам се, че му няма нищо сериозно на бебчето и дано вече идвате по хубави поводи към Плевен. Аз пък другия месец съм в Русе на бал/между другото аз съм родена в Русе/ и може да преслушам русенските мами, въпреки че едвали ще ми остане време но не се знае знаели се... Rolling Eyes

# 251
Ако не седне сама до месец ще се учудя newsm78 пък нали не е хубаво рано Thinking

Цвета,май не е хубаво,ако ранното сядане(както и изправяне ,и прохождане)се стимулира нарочно от родителите,но ,ако бебето го направи само........ newsm09!!!!!!Е друга работа!
  Нали сега се отчита нова вълна на акселерацията! Grinning

# 252
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ !!!

Момичета ние вчера кръстихме малкия.
Самото кръщене беше много тържествено, защото е на Великден и литургията беше по - специална. Така че Ви черпя с малко закъснение   party023 cook cheers Wine Glass , още повече, че вчера малкият имаше и имен ден. Иначе детето не му се чу гласчето през цялата служба - такъв ми е кротушко.
Ако някой иске да види как се вкарва дечко в християнската вяра справка тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122136&photo=11

# 253
  MANANA,чудесни снимки!Честито кръщаване на малкия!
  Понеже никога не съм присъствала на церемония на кръщаване,искам да питам...... newsm78,на едната от снимките видях ножица в ръцете на попа,косицата на малкия ли реже newsm78 ?Защо?

# 254
Здравейте,Мами!Все не ми остава време да чета и пиша,по цял ден сме на разходки.
Да питам нещо,бебето ми е изцяло на кърма,не сме спряли и нощното хранене,каква е вероятността за забременяване???Четох доста в кърмаческия,обаче не ми стана ясно,може ли да имам овулация,преди да ми е дошъл цикъла?И какво да правя,ако забременея,аз съм със секцио,а нали не бива 2 години да се забременява?!? newsm78
Помагайте,дайте акъл,че съм се шашнала много,отгоре на всичко сутрин ми се гади и повръща Cry

Общи условия

Активация на акаунт