Великденски яйца борци за ЯНУАРСКИ сладки палавници !!!

• 11 513
  • 280
  •   1
Отговори
# 225
  • София; Дружбето
Селма   и на Миша и се беше зачервило крачето, но мина след 3 дена. Не е била в лошо настроение, може да е от друго

# 226
Не е проблема в бибата, адаш, а в млякото ... бебока си иска цица и това е. А кърмата винаги можеш да я стимулираш, стига да има желание - прием на повече течности, чайове за стимулиране на лактацията, кисело мляко и ядки.

С какво ли не пробвах не става и не става. Или ако единия ден има малко повече другия ден пък съвсем пресъхвам. И лактогенни чайове и ядки, и течности, и доизцеждане: цици не ми останаха, ама няма и няма. Сега майка ми ме изненада, че Боян плачел като за отбиване, т.е. бебетата така плачели като се опитваш да ги отбиеш и като няма цицка. Така, че права си, иска си цицката човека, ама то да не е мандра. Офффффффффффффффффффффф събужда се за последното хранене, стискайте ми палци  baby_neutral

Най-сигурният начин да си увеличиш лактацията, е да даваш на бебечо да суче. А не се ли замисляш, че след като иска цица, а не шише, значи може би все пак ИМА, ако не му пускаше едва ли щеше да я иска толкова цицата.... А ти пък защо не му  я даваш като я иска, дори и да няма.... ако искаш да отбиваш е друго нещо, продължавай в същия дух....

Далала, аз като съм казала, че съм пробвала всичко, значи наистина е всичко. Това със слагането на цица, доведе до толкова голямо кривене, защото не е само гладен, той прегладнява да се опитва да суче, а то няма какво да му пусне. Когато има, заспива от изтощение на цицата и не може да се нахрани като хората. Абе въобще лудницата е пълна...

# 227
  • София; Дружбето
Деси пробвай различни видове биберони и шишета, все някое ще хареса на бебчо. И ние с бибите се борихме, докато си хареса тая на Нук, ама като свикна сега смуче наред Mr. Green И Миша не иска да п омирише шише, но като е гладна и го бутам в устата, почва да се дави, но в крайна сметка засуква като усети храната Peace

# 228
  Tzveta,Анджелина,мерси! HugЗначи е нормално това зачервяване на краченцето.......Слава Богу! PraynigЧе аз съм се притеснила вече!

# 229
  • София
Честито възкресение! Да сте живи и здрави всички!   bouquet

Селма, на Симона също й се поду крачето след Пентаксима и само при допир милата се разплакваше от болка. Това от втория до към четвъртия ден след ваксинирането. След това спря да плачка от болка, а самото топче се разнесе напълно за около 7-10 дни. Слагай риванолче и гледай да не спи на тази страна, докато буцата на крачето е осезаема, че да не го боли.   Peace

Ей, голямо затишие тука по празниците! Човек няма с кого да се скара даже!  Laughing

# 230
  • Варна
 Desi,  и аз имах такъв проблем- и също като Цвета го реших с каучуковия биберон на Нук, а сега, когато е гладна и се налага да се ползва шише- захпва всичко.

Цвета, а ти защо си имала нужда от шишета??? Кърмите ли се още??? Че и аз все се колебая дали трябва да се дохранваме, но сега съм и дала свободно и не я тормозя с шишета и дохранване. Въпреки че вече приема шишетата- веднага след цица, не мога да я накарам да лапне шише, дори и да яла съвсем маничко от циците.

Ч Е С Т И Т О   В Ъ З К Р Е С Е Н И Е   на  В С И Ч К И!!!!  easter

# 231
  • София; Дружбето
Не, не се дохранваме. Предпочитам цял ден д ам ие на цицата, но АМ да не давам. При нас се оказа пак прословутият скок в растежа, от два дена нещата се нормализираха и пак си папка на 2-3 часа Mr. Green Иначе шише и давах на няколко пъти когато ми се е налагало да излизам и съм се изцеждала. Такива физиономии правеше докат засуче- рев, плюене, абе пълна програма, но в крайна смека сачукваше и си изяждаше всичко. Гладът си е глад Laughing
Днес времето е супер, мисля да се разхождаме дълго, стига и Миша да мисли така де Mr. Green Ним ако искаш може да се караме, аз вчера загрях с мъжО Mr. Green Mr. Green

# 232
 easter                               easter                              easter

Честито Възкресение Христово!

easter                         easter                      easter

# 233
А ние чакаме гости, в момента агнето се пече, баба разхожда Вики, а мама подготвя трапезата. Весело изкарване на всички, за сега мъжо ме пребори в първата борба с яйцата, но не се отказвам. Ним, да не ти е скучно, няма я Ивонска да развесели малко форума, как ли си пийват на открито. Дано успея да си взема първия изпит сега във вторник, че съм се затъжила и много искам да ви видя, пък нали в сряда се заформя купон... Drunk cheers

# 234
  O,Ним,тука ли си?Супер! Grinning
   Значи,и твоята Симонка,е била с подуто краче.... Sad
  Галина-Димова и мен мъжа ми ме пребори с яйцата!Засега се отказах от борбата,че 2 яйца сутрин на закуска ми дойдоха малко тежко(,нали и козунака не съм подминала! Laughing)

# 235
  • София
Христос Воскресе!

# 236
  • София
...няма я Ивонска да развесели малко форума...

И кво? Аз не ви ли стигам?  newsm66 Ааааамъхъм!  Crossing Arms

Ние с мойто мъж не сме прекарвали толкова време заедно, колкото тия дни и вече се гледаме накриво! Чакам с нетърпение да се върне на работа, че да го заобичам отново!  Joy  Crazy

# 237

Днес Софи става на 3 месеца, за което ви черпя виртуално, дано има все още  място в тумбаците  Mr. Green
Миналата година на Велик ден разбрах, че съм бременна, а на този вече бебка празнува 3 месеца  Heart Eyes .
Христос Возкресе!
Здраве и щастие на всички!

# 238
  • София
 newsm78
Е как бе...аз разбрах след Великден. newsm78 Кога успя да ти закъснее и тест да направиш?

# 239
newsm78
Е как бе...аз разбрах след Великден. newsm78 Кога успя да ти закъснее и тест да направиш?
Tъкмо исках да добавя, че на католическия, за да не стане объркване и то стана  вече Mr. Green . Тази година съвпадат, но миналата беше една седмица след православиния.  Ние бебеправихме от 2 месеца, та аз си направих тест след един ден закъснение и беше  EFP
A и термина ми беше на 1-1-07 .

Последна редакция: нд, 08 апр 2007, 18:30 от moppie

Общи условия

Активация на акаунт