Великденски яйца борци за ЯНУАРСКИ сладки палавници !!!

• 11 514
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
  • София/Варна
Селма, не си само ти. И ние сме в къщи, че още сме болни. От една седмица не мога да накарам малкия да яде от шише. То е едно дърпане, едно реване, едно пищене, в чудо съм се видяла, а вече нямам кърма да го кърмя по цял ден. Някой да има идеи от какво може да е?  newsm78 Смених и млякото и шишето и биберона, но пак няма резултат. HELP!!!
Не е проблема в бибата, адаш, а в млякото ... бебока си иска цица и това е. А кърмата винаги можеш да я стимулираш, стига да има желание - прием на повече течности, чайове за стимулиране на лактацията, кисело мляко и ядки.

Аз бях до преди малко в Южния парк - много приятно време се е отворило, сменяхме пами и се кърмихме навън, дребния си умре от кеф... Само дето аз си опърлих здраво физиономията... май ще трябва да извадя слънцезащитните кремове от дълбокото на шкафа и да купя нещо за дребния, че да не го опърля без време.

# 211
И аз си бях вкъщи,но се скапах от чистене - като начало прах пътеки,после пуснах пералня  wash мих прозореца в спалнята  clean(че ще правим ремонт и няма смисъл да ги мия другите сега),чистих основно  clean newsm79  clean  prostor и сега трябва да изгладя сухото пране.Краката ме болят и едва стоя...

Някой беше казал,че детето му пие Калций  newsm78 С какво му се дава,че на мъника му горчи и половин ампула му идва много докато му я дам без нищо...

Ох,да ви кажа за нашата баба с артерията дето я гони:Разчиствах си ботушите и й ги дадох да ги свали в мазето.Сега отивам да хвърля болкука и гледам едни цигани ми вадят ботушите от контейнера  newsm09  Нашата умница ми ги изхвърлила вместо да ги прибере в мазето  smile3511 Добре,че олучих момента,че си увиснах без обувки през есента  Banghead

Ще се помъча да полегна , но май няма да ме оставят дълго да си почина.Утре мама ще гледа малкия,а ние с кумата и другите от компанията(всички са навързани кум-кумец) ще се събираме на печено агне.

easter Весели празници от мен  easter

Последна редакция: сб, 07 апр 2007, 20:46 от mimi_81

# 212
  Не знам какво става на Мъника ми,цяла вечер се пъне и издава дълго и тъжно ''ъъъъъъъъъъъъъъ"!Да не би да са се сърнали колики!

# 213
Не е проблема в бибата, адаш, а в млякото ... бебока си иска цица и това е. А кърмата винаги можеш да я стимулираш, стига да има желание - прием на повече течности, чайове за стимулиране на лактацията, кисело мляко и ядки.

С какво ли не пробвах не става и не става. Или ако единия ден има малко повече другия ден пък съвсем пресъхвам. И лактогенни чайове и ядки, и течности, и доизцеждане: цици не ми останаха, ама няма и няма. Сега майка ми ме изненада, че Боян плачел като за отбиване, т.е. бебетата така плачели като се опитваш да ги отбиеш и като няма цицка. Така, че права си, иска си цицката човека, ама то да не е мандра. Офффффффффффффффффффффф събужда се за последното хранене, стискайте ми палци  baby_neutral

# 214
  Не знам какво става на Мъника ми,цяла вечер се пъне и издава дълго и тъжно ''ъъъъъъъъъъъъъъ"!Да не би да са се сърнали колики!

Селма, да не би да се опитва да ака, нашия така се пъне като иска да свърши някоя работа.  Laughing

# 215

Селма, да не би да се опитва да ака, нашия така се пъне като иска да свърши някоя работа.  Laughing

И Тошко се пъне много...Става червен като домат като ака  Embarassed Много е сладък  baby_neutral

# 216
  • ville de Quebec

С какво ли не пробвах не става и не става. Или ако единия ден има малко повече другия ден пък съвсем пресъхвам. И лактогенни чайове и ядки, и течности, и доизцеждане: цици не ми останаха, ама няма и няма. Сега майка ми ме изненада, че Боян плачел като за отбиване, т.е. бебетата така плачели като се опитваш да ги отбиеш и като няма цицка. Така, че права си, иска си цицката човека, ама то да не е мандра. Офффффффффффффффффффффф събужда се за последното хранене, стискайте ми палци  baby_neutral

Най-сигурният начин да си увеличиш лактацията, е да даваш на бебечо да суче. А не се ли замисляш, че след като иска цица, а не шише, значи може би все пак ИМА, ако не му пускаше едва ли щеше да я иска толкова цицата.... А ти пък защо не му  я даваш като я иска, дори и да няма.... ако искаш да отбиваш е друго нещо, продължавай в същия дух....

# 217
  • Willebroek, Belgium
Христос воскресе моми4ета Hugда сте живи и здрави цялото ви семейство bouquet[/color]
и да се на4укате хубави с 4ервени яй4ица Laughing easter easter

Последна редакция: нд, 08 апр 2007, 09:05 от dobito

# 218
  • София; Дружбето
Христос воскресе!  easter
Аз отивам да се чукам Mr. Green Mr. Green поне тъй Crazy

# 219
  • София
 easter                   easter                         easter

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ!!!
 easter             easter             easter

# 220
  Mimi 81,Desi_Cover,,сигурно за голямата нужда е било напъването Simple Smile,само дето отдавна не му се е случвало да се справя с таз работа толкова бавно и мъчително  Sad
    Момичета,искам да попитам.......
    в петък вечер на малкия му биха Пентаксим,а от вчера краченцето му,на мястото, където е бита ваксината,е зачервено и втвърдено.Слагах му комресче с риванол,но няма никаква промяна!Определено и Бебчето е в минорно Cry настроение,няколко пъти започваше да плаче в захлас изведнъж и уж от нищо.
    При вас имаше ли някакви подобни реакции на тази ваксина?

# 221

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 222
Селма, слагай компресче още два-три дни, ще му мине. Може неразположението да е от друго (от коремчето, щом трудно е акал), не от ваксината.
На Любо още не са му слагали Пентаксима, че беше хремав.

# 223
  • У дома... някъде
Христос Воскресе!!!
Много щастие,радости и здраве на всички! easter
 easter

# 224
Честито Възкресение Христово!

Да начукате яйцата за здраве и берекет!  easter easter easter

Общи условия

Активация на акаунт