Великденски яйца борци за ЯНУАРСКИ сладки палавници !!!

• 11 518
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
galina_dimova, сега щом бабата е при вас, ще можеш да си починеш.
mimi_81, защо не пробваш да правиш компрес с риванол.Знам че доста помага.Така и не видяхме снимки на твоите покупки по повод това,че ще си кума.Ииии, направо се излагаш се.

# 196
  • У дома... някъде
Клеми,съжалявам за братовчедка ти,но и с моя приятелка се случи същото.Вчера се видяхме и каза че е загубила бебето,а беше в началото на 4 месец по същия начин,тоест не се развива плода,а това е втори аборт и на мен много ми домъчня. CryЗатова си давам сметка,че трябва да се радваме на това,което имаме и нека Господ благослови тези момичета и да им прати най-желания подарък   Praynig
Весело изкарване на Великденските празници и отделете по едно червено яйчице за здраве на бебчето!  bouquet

# 197
  • София
Клеми, много ме разчувства!  Cry  Flowers Rose Съвсем права си, че трябва да сме благодарни за безкрайното щастие да имаме деца. Подкрепям и Галина, че понякога трябва да казваме и по някоя молитва за тези момичета, които все още са в Искам бебе и Проблемно забременяване.

# 198
Вижте тук какво ще гощавам мъжете тая вечер.Намерих го в нета и реших да пробвам.Много обичам да експериментирам в куФнята.  chef Вместо зехтин сложих масло,че нямах в момента.Като го пробвам ястието ще ви кажа как е на вкус  newsm78

# 199
Klemy много ми домъчня за братовчедка ти. Имала съм спонтанен аборт и никога няма да забравя колко беше ужасно. А тя е била и в напреднала бременност, миличката. Дано бързо да се възтанови и следващят път нещата да завършат с едно прекрасно здраво бебче.  Praynig

На Наско му биха днес ДТК и Полиомелита по ЗК и попищя 1 час и после спа 4 часа вдигна 37, 6 и дано с това да приключи. Моля се да спи през ноща  Praynig

по повод очичките на нашите слънчица ето една снимка на моето
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2570437

# 200
  Desi-Cover,Titti,Анджелина,благодаря ви за отговорите!  bouquet  bouquet  bouquet
  Аз се замислих за следното нещо:знам,че парашутистите често страдат от безплодие,защото ,заради коланите с които се връзват,им се нарушава кръвообращението в зоната на половия орган.Затова реших да питам,няма ли същата опасност с кенгуруто,нали и там става някакво притискане в тази област? Thinking

# 201
Desi-Cover,Titti,Анджелина,благодаря ви за отговорите!  bouquet  bouquet  bouquet
  Аз се замислих за следното нещо:знам,че парашутистите често страдат от безплодие,защото ,заради коланите с които се връзват,им се нарушава кръвообращението в зоната на половия орган.Затова реших да питам,няма ли същата опасност с кенгуруто,нали и там става някакво притискане в тази област? Thinking

Е,ако имаше някаква опасност за момченцата трябва да информират върху всеки продукт,че е неподходящ за мъжки бебета  newsm78  И аз имам кенгуру,но само два пъти меж ми е слагал мъника в него.

# 202
  Mimi 81,виж какво пише за кенгуруто в тази тема.
  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=163045.40
  newsm78

# 203
Клеми, и аз поднасям съжаленията и съболезнованията си за братовчедка ти - това, което й се е случило, е ужасно, знам го, и наистина трябва във всеки един миг да благодарим на Господ за нашите слънчица.

Веси 17, ние сме при Боряна Джарова - медицински център Медисити, до Новотела, ама както върви ще я сменям. Да ми препоръчаш някой?

# 204
  • Русе
Здравейте, майчета  Hug Ние с Дени напоследък се поизгубихме, но от разходки не ни остава време за форума  Mr. Green И аз споделям мъката на братовчедка ти, Клеми  smile3518 Съжалявам за случилото се! И аз имам близка, която до момента е с 2 спонтанни аборта, сега е бременна в 3-я месец и пак има малко проблеми и всички се молим за нея  Praynig Иначе вчера, моя колежка, изключително свястно момиче, ме изненада приятно, че е родила момиченце - Дивна! Много се зарадвах, защото и тя мина през ада преди година - роди детенце с Даун - направо кошмар - но хайде да спрем с тъжните неща, нали предстои един от най-светлите християнски празници, на който ще имаме възможност да благодарим за всичко хубаво в живота ни и да се помолим за тези, на които им липсва, скоро да се сдобият с него  Praynig
Аз да се отчета, че като една луда майка, ходих до Плевен да си изследвам детето на ехограф. Барби, моля да ме извиниш, че не се обадих, но исках да се видя и с моя близка приятелка, която е бременна, а останалото време ни отиде по кабинети. На всичкото отгоре бързахме да се приберем, защото имахме билети за театър,а не искахме да изтървем постановката. Слава Богу, всичко с Дени е ОК  newsm68  Лекарят, който я прегледа, каза, че не е проблем това, че не й се разтварят крачетата докрай. Все пак, препоръча да поносим 1 месец прословутите ортопедични гащички. Даже се завтекох да ги купя от Плевен, за да ни покаже доки на място как се поставят, ама за зла участ нямаха нашия размер. Сега пак ще си напрява устата пред нашето педи на следващата консултация да ни даде направление за ортопед. Ако не мине номерът - ще си платя, какво да правя  33uu
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ВЕЛИКДЕН  easter БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И НЕКА ПРОЛЕТТА ДА ДОКОСНЕ СЪРЦАТА ВИ   remybussi 

# 205
  Хей!Къде сте!? search smile3506
  Само аз ли съм останала в къщи? Thinking
  Снощи бяхме на консултация и на ваксинация......
  Бебока тъжи 7.150кг и е висок 64 см.
  Заплака веднага,щом сме влезли в кабинета.Явно е запомнил атмосферата,в която му беше причинена болката миналия път!
  Педиатърката попита дали бебето продължава да е на кърма  и...... thumbsup thumbsup thumbsup дума не каза за захранването!
    Весело Изкарване На Празниците!
   easter easter easter

# 206
Ние сега се връщаме от Метро. Любо спа в кенгуруто около 2 часа, докато се мотахме там.
Селма, голямо юначе е станал Алекс Grinning

# 207
Селма, не си само ти. И ние сме в къщи, че още сме болни. От една седмица не мога да накарам малкия да яде от шише. То е едно дърпане, едно реване, едно пищене, в чудо съм се видяла, а вече нямам кърма да го кърмя по цял ден. Някой да има идеи от какво може да е?  newsm78 Смених и млякото и шишето и биберона, но пак няма резултат. HELP!!!

# 208
  • София; Дружбето
И ние сме си тука, боядисах яйцата и сега ще чистя един шкаф. Дано малката не се събуди Praynig че съм го зачистила от 3 седмици.

Последна редакция: сб, 07 апр 2007, 16:27 от tsveta

# 209
И ние сме тук, Вики е на разходка с баба, тати гледа мач, а мама учи. smile3529 Е, не съм се скъсала от учене, но нали от някъде трябва да се започне. Пък и баба за това е тук, тя пое изцяло детето през деня, за да мога аз да се концентрирам и не трябва да се излагам, пък и по-бързо да взема всички изпити и да си я изпращам. Ох, стискайте ми палци много искам да завърша!!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт