mimi_81, защо не пробваш да правиш компрес с риванол.Знам че доста помага.Така и не видяхме снимки на твоите покупки по повод това,че ще си кума.Ииии, направо се излагаш се.
Затова си давам сметка,че трябва да се радваме на това,което имаме и нека Господ благослови тези момичета и да им прати най-желания подарък 

И аз имам кенгуру,но само два пъти меж ми е слагал мъника в него.
Ние с Дени напоследък се поизгубихме, но от разходки не ни остава време за форума
Съжалявам за случилото се! И аз имам близка, която до момента е с 2 спонтанни аборта, сега е бременна в 3-я месец и пак има малко проблеми и всички се молим за нея
Иначе вчера, моя колежка, изключително свястно момиче, ме изненада приятно, че е родила момиченце - Дивна! Много се зарадвах, защото и тя мина през ада преди година - роди детенце с Даун - направо кошмар - но хайде да спрем с тъжните неща, нали предстои един от най-светлите християнски празници, на който ще имаме възможност да благодарим за всичко хубаво в живота ни и да се помолим за тези, на които им липсва, скоро да се сдобият с него 
Лекарят, който я прегледа, каза, че не е проблем това, че не й се разтварят крачетата докрай. Все пак, препоръча да поносим 1 месец прословутите ортопедични гащички. Даже се завтекох да ги купя от Плевен, за да ни покаже доки на място как се поставят, ама за зла участ нямаха нашия размер. Сега пак ще си напрява устата пред нашето педи на следващата консултация да ни даде направление за ортопед. Ако не мине номерът - ще си платя, какво да правя 
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И НЕКА ПРОЛЕТТА ДА ДОКОСНЕ СЪРЦАТА ВИ

Смених и млякото и шишето и биберона, но пак няма резултат. HELP!!!
Е, не съм се скъсала от учене, но нали от някъде трябва да се започне. Пък и баба за това е тук, тя пое изцяло детето през деня, за да мога аз да се концентрирам и не трябва да се излагам, пък и по-бързо да взема всички изпити и да си я изпращам. Ох, стискайте ми палци много искам да завърша!!!
Препоръчани теми