Великденски яйца борци за ЯНУАРСКИ сладки палавници !!!

• 11 524
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
Ох ,Клеми, това е ужасно. Милата душица Cry

а аз тъкмо щях да се оплаквам какви патки са в соц. грижи и как грешат, и как цяла сутрин се ядосвам с тях заради 200 лева, от които ми удържаха в една тъпа банка 7 лв такси.

Няма да се ядосвам, важното е да сме живи и здрави!

декларациите ги имам благодарение на една мама от форума- The Sun  Hug

# 181
Милото момиче, дано се възстанови бързо  Praynig

# 182
  • Русе
Това е най-ужасното нещо,което може да се случи Flowers Rose

# 183
Клеми,много съжалявам за братовчедка ти  Sad  Мога да си представя как се чувства,защото миналата година колежката ми загуби за втори път бебе-беше в петия месец и то беше мъртво,а щеше да роди в края на януари  Tired

# 184
анджи я ме светни за тия 200 лв какво трябва да нося в соц.по район.

# 185
  Клеми,много е тъжно случилото се.Съжелявам много за братовчедката ти.
   Знае ли се причината,заради която е станало това?

# 186
анджи я ме светни за тия 200 лв какво трябва да нося в соц.по район.

Носиш актовете за раждане и на двете деца и личните карти на таткото и твоята, там ти дават една бланка да попълниш.

Mr. Green И им теглиш една цветиста от мен  Mr. Green, че ме въртяха като маймуна вече колко време. Бяха ми объркали банковата сметка, понеже са много работни. Ама както и да е.
Важното е да сме здрави Hug

# 187
   Моя Бебок не иска да се разхожда в количката си! smile3516Реве много възмутено,като го сложа в нея.Не знам какво да правя.В слинг също не иска.Ако не спи,изобщо не иска да се свива,както трябва в слинга.
   Обмислям варианта Кенгуру......Мъжки майки,имате ли представа,дали кенгуруто не вреди на момчета? newsm78Нали се сещате защо! Wink

# 188
ivonska, и моята количка е на Graco (Quatro Tour) много съм доволна от нея, ето я:

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2400883&c … parentPage=family

mimoza, при кой доктор ходите?

# 189
Селма, лично ортопеда ми препоръча да го носим колкото се може повече в кенгуру, и ние така правим. Не виждам нещо да му се е повредило на детето, така, че смело го слагай  Peace

# 190
Анджи, мерси много:hug: Hug за инфото за декларациите Simple Smile

Селма- за кенгурото, помисли си колко време ще издържиш да го разхождаш, щото след половин час ще ти откъсне кръста....Ние се носим докато заспи, после бам в количката и движение.Понякога се случва да се разбуди, докато го смъкна пред блока и тогава съответно се носим пред блока Sad

# 191
Селма, лично ортопеда ми препоръча да го носим колкото се може повече в кенгуру, и ние така правим. Не виждам нещо да му се е повредило на детето, така, че смело го слагай  Peace

И на нас ни препоръча кенгуру. Вчера бяхме на преглед. И крачетата да са настрани, поза "жабче", а като стане по-голямо бебето да се носи на хълбок с разкрачени крака.

# 192
Ние от снощи сме с баба и днес цял ден разхожда Вики, тази сутрин най-накрая поспах малко повечко, но пак ми се спи. Но тези дни смятам освен да уча и да релаксирам.
Селма, аз не знам какво щях да правя ако не иска да спи, то само това ни е спасението, добре че времето се оправи и може да се стой по-дълго навън.

Весело изкарване на Великден и в молитвите си да благодарим за слънцата който изгряха в нашите домове и да се помолим за момичетата който искат да имат.

# 193
Ние днес бяхме на консултация-пораснали сме с 1.200кг. и 4 см.-т.е.5.900кг. и 63 см.Биха ни ДТК и Полиомелита и сега мъника мрънка.Направих му компрес с мед и здравец,дадох му Калпол(сироп) и калций ще пием 10 дни.За пишката ни даде Гентамицин - крем.

Айде търся една рецепта в Гугъла и ще готвя.Весела вечер.

# 194
  • София
Момичета, пожелавам ви весели празници!
Бъдете здрави, щастливи, радвайте се на прекрасните моменти с най-близките си!

Нацелувайте малките мъници и нека бъдем здрави да им се радваме!

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт