Великденски яйца борци за ЯНУАРСКИ сладки палавници !!!

• 11 506
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН SANDY!

Да си здрава докато си жива (цитирам Ivonska) много обичана и обичаща

Tada  bigdance2  ura hbday

# 61
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН SANDY! Желая ти много здраве!

Вчера ни сложиха пентаксима, а Дара гък не каза - на мама юначето! Внимавайте с Вигантола - аз изобщо не го давам - има достатъчно в адаптираното мляко, пък и сме по цял ден навън! Ако сте на кърма може, ама чак пък по 8 капки...  #Crazy

# 62
  • София
Sandy, честит рожден ден! Много любов ти желая!  bouquet
Нинище, не беше ли "да си жив, докато си здрава"?

# 63
Честит рожден ден, Sandy!Много здраве, щастие и късмет!С тази сладка торта дето ни черпиш ще си разваля линията (в момента все още си е окръжност...последствия от бременността).
mimi_81, страхотен подарък си избрала. Малката със сигурност ще го хареса.
Мимоза, и на мен доста ми се виждат 8 капки.
Иначе при нас май се потвърждава диагнозата - непоносимост към лактозата.Засега соевото мляко  добре ни действа - спря това ужасно разтройство и до петък сме на такава храна. После пак ще пробваме кърма и окончателно ще решим какъв хранителен режим ще има бебка. А аз се цедя като луда.Омръзна ми това "опъвне на циците"...ама в името на бебка, ще търпя. 

# 64
  • София
Sandy, ЧРД!!! Пожелавам ти здраве и много щастливи моменти!!!   bouquet

# 65
Sandy, честит рожден ден и от мен - желая ти много здраве, щастие и любов! Много да те радват и обичат любимия мъж и малката Ния!
Момичета, благодаря за отговорите - за антибиотика вече свърши, но за Вигантола наистина мисля да потърся второ мнение. И аз знам, че във високи дози е токсичен.
Колкото до фонтанелата - мекичка е още. Ох, не знам вече........... smile3511

# 66
Sandy, честит рожден ден! Много любов ти желая!  bouquet
Нинище, не беше ли "да си жив, докато си здрава"?

пуснах по-мекия вариант  Joy

# 67
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Санди-Честит рожден ден  bouquet
Дълъг живот изпълнен с щастливи и съкровени моменти  bouquet

# 68
   Sandy,честит рожден ден! Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 69
Санди,  bdbaloniчестит рожден ден. hbday Да си жива и здрава и много щастлива
Ае, днес в Южния ще се видим Wink

# 70
  • София
Санди, да си жива и здрава и много весело изкарване днес!   bouquet

8 капки Вигантол ми се виждат много и макар че принципно съм против поддържането на 2-ма, 3-ма и т.н. количества лекари (педиатри) и трупането на пари в нечий джоб, в случая и аз бих препоръчала консултация с още един независим лекар.

Галя, мен на дипломната защита ме разкатаха от въпроси. Бях с бременното си рокля уж за да се види, че съм бременна и да се смилят над мен (юли месец миналата година), обаче това май ми изигра лоша шега. Зададоха ми най-много въпроси от всички защитаващи, сякаш именно да докажат, че няма да ми пуснат лабаво, само защото съм бременна. И... колкото и да е гадно, наистина никой не ни е длъжен, само защото имаме деца. Даже напротив - би било нечестно да си взимаме изпитите по-лесно. Ами ако и лекарите така си взимат изпитите?  ooooh! Единствено биха могли да ти направят компромис с датите и да те пускат примерно да се явяваш и в други дати (на защити, със задочниците и т.н.)
Дано все пак се спогодите със свеки. Разбирам те напълно, даже ти се възхищавам на компромиса, който правиш - при условие, че не можете да се търпите дълго време, пак да се жертваш да я търпиш! Успех, с теб съм!   bouquet

# 71
  • София

8 капки Вигантол ми се виждат много и макар че принципно съм против поддържането на 2-ма, 3-ма и т.н. количества лекари (педиатри) и трупането на пари в нечий джоб, в случая и аз бих препоръчала консултация с още един независим лекар.

Понякога на човек му се иска да е плащал, а когато става въпрос за здравето на детето - да не говорим. Не съм съгласна с теб. Дали не й излиза по-скъпо с периатър-екстремист? Кой знае,  можеше да "спести" антибиотика... а за в бъдеще - кой знае още какво...

Нищо лично, ей!  Wink

# 72
Да ви се оплача, днес многоуважавания от мен педиатър ми каза да давам сокчета smile3514 smile3514
Срина ми се за секунди в очите и сега съм много нещастна, защото май ще се разделяме с него. Някой от вас ходли ли при Субев?
Иначе беба е 62см и 5,600. добре си е детето newsm44

# 73
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Sandy. Най-вече здраве ти желая и само хубави емоции  ura

# 74
Да ви се оплача, днес многоуважавания от мен педиатър ми каза да давам сокчета smile3514 smile3514
Срина ми се за секунди в очите и сега съм много нещастна, защото май ще се разделяме с него. Някой от вас ходли ли при Субев?
Иначе беба е 62см и 5,600. добре си е детето newsm44
    Стилиана,на мен ми препоръчаха д-р Субев и д-р Даскалова от 14 ДКЦ.Не знам  подробности,но с една форумка обсъждахме ранното захранване и алергии,паралелно и педиатрите.Оттам разбрах и за тези лекари

Общи условия

Активация на акаунт