Детски УНГ, София

• 401
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, моля да препоръчате добър детски УНГ лекар за София. Както и да споделите мнение за д-р Антон Тума от Доверие

# 1
  • София
Д-р Константин Борисов или д-р Кичуков. За другият нямам мнение, не сме били.

# 2
Здравейте,
Търся контакт на д-р. Петров УНГ специалист,търсих в интернет но информацията е много стара от преди няколко години. Знам само ,че работи в МВР болница ,не знам дали все още работи там. До колкото прочетох е много добър специалист със страхотен подход към децата. Искам да запиша час по НЗОК ( ако преглежда по каса ) за сина ми който е на 3 години. Ако някой може да ми помогне ще съм благодарна

# 3
Посетих д-р Тума по стечение на обстоятелствата, защото беше дежурен в Пирогов. Искаше да ме таксува за преглед нищо, че кабинета се води спешен и имах и направление. После се отказа. Самият преглед не представляваше нещо особено, видя възпаление, каза "Пусни си носен и гърлен секрет" и ми даде една рецепта. Отидох за запушен нос от 3 седмици след прекаран грип, без секрети, със храчки с кръв. Нито написа амбулаторен лист, нито нищо. После отново трябваше да минавам през личната за направление на изследванията. В последствие се оказаха отрицателни. Д-р Душков в Софиямед ми обърна внимание на проблема.

Общи условия

Активация на акаунт