12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 233
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
  • у дома...
Или да организират достатъчно работни места с ПОС терминали, за да облекчат чакащите.

# 361
Според мен сега трябва да пуснат нов линк да се доплати необходимото. Едва ли е толкова трудно.

Редно е. Първо, че грешката си е тяхна и второ, ако не го направят, такива опашки за плащане ще се извият пред касата - хем тези, които ще плащат на място, хем и тези, които трябва да доплащат, че свят ще им се извие на касиерките. И то, заради чужда грешка.

# 362
  • София
Изрично питах за нов линк, няма да пускат нов линк. Поне това ми казаха от учебен отдел.

# 363
Изрично питах за нов линк, няма да пускат нов линк. Поне това ми казаха от учебен отдел.

Е поне да си оправят стария, та тези, които тепърва ще плащат, да не се налага да доплащат. На мен още ми стои намалената такса, като вляза да плащам.

# 364
Някой чака ли второ класиране в УХТ Пловдив? Обявено е за 9ти, ама дали има шанс за по-рано, че приятелка чака и тя Simple Smile
Според мен няма да е по-рано. Днес им е последният ден за записване след първо класиране, а още не са обработили записаните деца. Ние подадохме документи още в петък, но все още в системата им не е отразено.
====
час:11:22 - току-що отбелязаха, че е записан

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 11:24 от Queen L

# 365
А за всички специалности ли са сгрешени таксите или само за КСТ?
Защото аз преди да платя умишлено влезнах да проверя на сайта какви са дължимите такси и за неговата специалност си пишеше сумата, която плати.

# 366
  • София
За аерокосмическото инженерство платих с 50 лв по-малко отколкото утвърдените суми.

# 367
Уасг почва да ми се издига в очите вече Joy
А бях разочарована отначало
Бием се за привилегията да участваме в тия абсурди

# 368
А в УАСГ на някой записал се дали му е сме е статуса?

# 369
Уасг почва да ми се издига в очите вече Joy
А бях разочарована отначало
Бием се за привилегията да участваме в тия абсурди
И таксите ДП са ни по-прилични. Аз не бях гледала други такси, че не е имало други желания и сега се опулих - къде е 750, къде е 420.
sisku, нищо не е променено в нашия профил. Имаме си факултетен номер и уверение. Не съм очаквала в КС профил да пипат нещо.

# 370
Не се е сменил статуса, но заради теб отворих. Все пак минал е през заветната канцелария, записан е.
Я моля УАСГ ссс да се преборим на лични Hug

# 371
  • у дома...
ТУ са по почина "Обущаря ходи бос". Технически университет с грешен линк за онлайн плащане...

# 372
  • София
ТУ са по почина "Обущаря ходи бос". Технически университет с грешен линк за онлайн плащане...

Е, това не е нещо нечувано. ТУЕС бяха две години без електронен дневник. Понеже си чакаха техен, който все не ставаше и така, месец по месец, две години. Това да са им кусурите.

# 373
Е хайде сега - поне 10 ученика ще вземат дипломи с тази разработкаи един асистент ще стане PhD Simple Smile

# 374
И ще отидат да работят в НАП, знам аз

Общи условия

Активация на акаунт