12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 149
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
  • София
При нас има само един бутон Simple Smile  Отново адмирации за УНСС и точността да отворят системата в 8ч.Ние ще записваме по обед,че съм на работа.Още ми е любопитно снимки дали ще се изискват и допълнителни опции за електронната студентска книжка.Ако някой се запише сутринта моля да сподели

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 08:29 от sssani

# 601
  • у дома...
Пуснали са 3-те бутона в УНСС:

1 - Записване на студент
2 - Потвърждаване за следващо класиране
3 - Отказ от класирането и записване в платено обучение.

При синковеца бутони 1 и 3 малко се дублират, защото той така или иначе е приет платено обучение Simple Smile
Третият бутон е ако реши да се откаже от това, което е приет и да запише съвсем друга специалност платено. Може да избира от всички, без Право и Медии и журналистика.

# 602
Интересен е този трети бутон. Любопитно ми е какво става, ако чисто хипотетично, всички го натиснат и искат да запишат примерно Финанси платено.
Чакам утре СУ, дано не чакат края на деня, и тогава ще видим какво ще прави. Младежът твърди, че няма колебания и ако е приет в СФ, записва там. Последно погледнах вчера следобед и местата съвсем бяха намалели. За трите специалности, които е писал, са общо 20 места за момчета.

# 603
И аз не мога да разбера третия бутон, в сайта пише ,че и след второ класиране има такава възможност, но дали е сигурно че ще има места платено за желаната специалност

# 604
Днес дали и СУ ще ни изненадат с класиране?

# 605
  • у дома...
Записа се точно за половин час на место. Има много гишета, има и студенти, които съдействат. И на 16.09. започват. Електронна и обикновена студентска книжка ще имат.
Осигуряват от началото на учебната година.

# 606
В неделя до края на дена беше онлайн записването в УНСС, нали?

# 607
  • София
Записа се точно за половин час на место. Има много гишета, има и студенти, които съдействат. И на 16.09. започват. Електронна и обикновена студентска книжка ще имат.
Много ти благодаря!
Снимки трябват, нали?

# 608
Айде младежът е регистриран за второ класиране в УНСС, а утре отива в ТУ да се записва, та поне там да се знае, че е записан. Пък, ако успее да се класира по-нагоре в УНСС, ще го мисли.

# 609
  • София
Благодаря за информяжията.На сайта пише че осигуряването започва от момента на записване...

# 610
  • София
Благодаря за информацията.На сайта пише че осигуряването започва от момента на записване...

# 611
  • софия
Имат ли в УНСС обедна почивка

# 612
  • у дома...
Много ти благодаря!
Снимки трябват, нали?
Да, две снимки.
Мисля, че нямат обявена обедна почивка.
Сани, възможно е. Моето нали работи, та дамата ѝ каза когато напусне, да отиде да подаде нова декларация.

# 613
  • София
С тия снимки в онлайн записването как се процедира...?

# 614
  • Пловдив
ПУ са качили в сайта си минимален бал за първо класиране по специалности.

Общи условия

Активация на акаунт