12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 132
  • 767
  •   1
Отговори
# 750
Честито на всички приети деца и в СУ, и в МУ. Много ви се зарадвах на резултатите Simple Smile

Кое беше детето, което беше записало само Икономика и финанси - редовно и платено в СУ? Мисля го, от както писаха тук и изпуснаха записването в УНСС, и чакам да разбера дали е прието.

Успех на тези, които ще пробват на второ класиране.

Приета е, вече удар щях да получа!

1 етап на класиране   108   Икономика и финанси с английски език   Редовно   С Бал:  23.86   Позиция в класирането: 2

Браво, браво, браво!!!!! Много се радвам за вас Hug

п.п. Знаех си аз, че с този висок бал, няма начин да не влезе Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 16:27 от Lady Cassiopeia Duval

# 751
Приет е по второ желание Информационни системи в СУ и сега трябва да избира между него и Информатика и Софтуерни науки в ТУ. За първото желание в СУ вероятно няма да стигне балът.

И ние сме в подобна ситуация.

# 752
В Биологическия факултет педагогическата специалност е с най-висок минимален бал. Поне така ми се стори от това, което ми показа детето.
Иначе са много зле нещата -молекулярна биология е паднала до 16.
Той е на пета позиция с бал 22, 60.

# 753
Приет е по първо желание
Счетоводство, финанси и дигитални приложения с обучение на английски
В УНСС е пак в същата специалност, там най-вероятно ще освободим мястото. Той си държи на СФ, а аз, докато чакам класирания, свикнах с мисълта и за УНСС. Последната дума ще е неговата.

# 754
Приети Право момиче ДП редовно,освобождаваме бройка в УНСС.

# 755
# 756
  • София
Приет е по първо желание
В УНСС е пак в същата специалност, там най-вероятно ще освободим мястото. Той си държи на СФ, а аз, докато чакам класирания, свикнах с мисълта и за УНСС. Последната дума ще е неговата.
Стон, би ли споделила баловете за Стопански факултет? Предполагам, че сте кандидатствали и в другите специалности.

# 757
Поздравления за приетите! Ние оставаме за второ класиране...

Заповядайте в новата тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1793604.new#new

# 758
  • Благоевград
За статистиката.
Минимални балове - СУ, 1 класиране, Редовно обучение, Държавна поръчка, Жени:

- Софтуерно инженерство: 24.01, (квота - 45)
- Компютърни науки: 18.30, (квота - 60)
- Информационни системи: 16.81, (квота - 35)
- Информатика: 14.07, (квота - 35)
- Анализ на данни:    24.00, (квота - 10)
- Икономика и финанси с английски език: 23.49, (квота - 5)
- Бизнес администрация с английски език: 21.21, (квота - 11)

МЪЖЕ:
- Компютърно инженерство: минимален бал 29.50, (квота мъже - 10)
- Компютърни науки: минимален бал 21.18, (квота мъже - 115)
Това е при нас

# 759
Приет е по първо желание
Стон, би ли споделила баловете за Стопански факултет? Предполагам, че сте кандидатствали и в другите специалности.
Мога да кажа само за неговата специалност - 20.7 - +/-някоя десета, не помня точно. Той е с 22.37 и е шести по ред.
За другите специалности не ми изписва колко са минималните балове, защото те му бяха на втора и трета позиция и системата не стига до тях. От приятелка разбрах, че за новата специалност Международна търговия минималният е 22.57. За икономика и финанси предполагам, че също ще е висок. Реално обаче само Счетоводство и финанси остана с 11 места. Икономика е с 6, с МТ с 4 бройки за момчета. Няма как баловете да не са много високи с тези единични бройки.
Сега каза, че продължава да си държи на СФ и не иска УНСС. Значи най-вероятно в понеделник сме в София за записване.

# 760
ston, при нас се виждат минималните балове в специалностите , които са след първата по ред . Аз гледам на компютър , не знам дали е така на телефон .
Бих споделила какви са , но не са от популярните и се съмнявам ,че ще бъдат от полза на повече хора .

# 761
  • София
Приет е по първо желание
Допълвам за Стопанския факултет:
Мъже:
- Международна търговия и инвестиции на АЕ:
мин 22.57 (4 места) - редовно
мин 17.63 (25 места) - платено

# 762
  • София
Здравейте,
моля за помощ тръгнах да плащам таксата, но банката ми казва, че трябва да избера плащане към бюджета, а не обикновен левов превод. Нали няма грешка?
Другото което ме вълнува софиският приемат ли онлайн платежно или трябва да ходя до банката?

# 763
  • София
Не, преводът е бюджетен. Да - трабва заверка - подпис и печат от банката.

# 764
  • Благоевград
Поздравления за приетите! Ние оставаме за второ класиране...

Заповядайте в новата тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1793604.new#new

Общи условия

Активация на акаунт