Какво ще купя отново - 11

• 71 305
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
            Това са най-вкусните овесени бисквити който съм опитвала.

# 181
Това ми напомни за хубавите бисквити Навона, които развалиха... Confused

# 182
на доста бисквити намалиха вътре крема - икономии, а цената нагоре

# 183
  • София
Страхотна темичка.  Аз без белък не оставам. Фаворитите ми:
- от Лидл

- от Фантастико

# 184
  • София
За пръв път виждам такъм артикул.

# 185
  • София

Понеже тренирам и ми трябва много белтък някак си не е рентабилно да отделям жълтъците, а и после няма какво да ги правя. Става супер и за приготовление на сладкиши, ако по рецепта са повечко. Все се чудя какво става с жълтъците на тия артикули.

# 186

Понеже тренирам и ми трябва много белтък някак си не е рентабилно да отделям жълтъците, а и после няма какво да ги правя. Става супер и за приготовление на сладкиши, ако по рецепта са повечко. Все се чудя какво става с жълтъците на тия артикули.

А, много неща има, за които трябват само жълтъци - сладкарски крем, майонеза, печива с жълтък за намазване и други рецепти със сигурност има, но просто избягвам, че не ми се занимава да мисля какво да правя белтъците, маски за коса също така...

# 187
Голяма реклама направихте на садоледите Чичо Чарли. Аз съм сигурно единствената която не ги харесва, направо ги избягвам. Първо - вкусовете не ми допадат, второ - повечето са с изкуствени подсладители, които са вредни.

# 188
Това ми напомни за хубавите бисквити Навона, които развалиха... Confused

И за тези, които изчезнаха от магазините, а ги обожавам!
Скрит текст:

# 189
  • Пловдив
От тази Навона имаше с капучино, беше страхотна! 🥰
Аз също виждам разлика в бисквитите с фъстъчен крем, но когато ми се приядат си взимам.Овесените, показани по-горе също са много добри, пробвах ги скоро.Имаше два вида, но не си спомням разликата, и двата с фъстъчен крем.Вероятно овесени и не.
А за Чичо Чарли може и да е така, не съм чела етикети.Пратих ММ в т-маркет за кисело мляко LB и му поръчах да вземе някакъв сладолед.Взел carte d'or тирамису.. баси безвкусния беше 🤢 Искам да ми е кеф като ям нещо, а с Чичо Чарли ми е кеф. 🤷‍♀️
Една кутия я ядем 4-5 дни, не смятам, че е нещо много притеснително.

# 190
В София си взимах сладолед от сладкарници "Чочко". Не правят торти по мой вкус, но сладоледът им е много добре за цената си. Няма химичен вкус и пр.

# 191
  • София
Страхотна темичка.  Аз без белък не оставам. Фаворитите ми:
- от Лидл

- от Фантастико

Извинявайте, че така се намесвам, но не мога Simple Smile Това е изключителен изкуственяк! Може да е удобно, но замислете се какво съдържа и колко е вредно. По модел на американците, които обичат всичко да им е в кутия и максимално преработено. По-добре си набавяйте протеина с храна, не с добавки и изкуственяци. То и храната ни вече е зле, да не говорим за тези екстри...
П.П Съвсем добронамерено е, не се заяждам Simple Smile

# 192
  • София
Няма нищо изкуствено, нито е добавка... Ползвам белтъци в кутия от 10г. В 1литър има между 28-30 белтъка.
Все едно прясното мляко като е от бутилка да е изкуствено.
И на мен както съфорумката е обяснила ми е много по удобно да ми е отделен белтъка, а не да се чудя къде да изхвърлям жълтъците и да ги разхищавам.

# 193
  • София
Мда, сигурно са от щастливи и свободни кокошки. Блажени са вярващите Wink Както и да е, всеки си има глава на раменете Simple Smile

# 194
  • София
Тя и кравата не е много щастлива, че изкуствено я оплождат и експлоатират за да дава мляко целогодишно, ама както казахте, "блажени са вярващите"....

Общи условия

Активация на акаунт