Какво ще купя отново - 11

• 71 919
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
и да има естествени съставки на всички продукти се слагат още подобрители и консерванти.

# 196
  • София
За да не спамим много:ShokolaDkaa, казвате да се набавят протеини от храната, но мога да ви уверя, че в месото на повечето пилета, свински, телешки меса, та дори и в сьомгата има остатъци от солиден букет непознати за вас субстанции неописани на етикета.  Хапна ли от нормалната храна, заради алергията ми от медикаментите в нея се обривам до 15 мин. Ям ядки, бобови, зърнени и млечни продукти, но те са крайно недостатъчни за активно трениращ. Пробвала съм почти всички прескъпи и бюджетни марки месо - нещо страшно е! Орбазона ще го нямам за нищо ако разчитам на храната за която говорите. Да кажем, че са излъгали и тези са изкуственяци, а не белтъци от кокошка носачка - нито един път не съм пламнала от тези продукти и консумирайки ги не губя мускулна маса. Тоест има протеин все пак в тях, а за мен това е предостатъчно. Не всичко на етикета е чиста монета да, но някои етикети са върха на лъжата и бруталията!

# 197
  • София
Е самата идея - яйца в бутилка.. е ужасна. Страшна химия е за мен, пък не знам. Със сигурност има по-нормална алтернатива. Но както се казва - всеки сам си преЦенЯ Simple Smile
Спирам по темата, но просто мислете малко преди да купувате, че и да хвалите тук  Wink

# 198
Те и яйца на прах продават, всичкото тествно и сладкарско производство е с такива, така че мокри белтъци в кутия е една идея по-свежо.

# 199
  • Свети Влас
За да сменим темата, искам да похваля тази тоалетна хартия. Не очаквах да ми хареса.

# 200
и тази не е лоша. папиа също ми харесва. взимам която е на промоция Wink

# 201
На последната кутия с белтъци й четох състава и има доста добавки. Не разбирам, може да не са вредни. Но има и други марки, на които си пише 100% белтъци. Просто са пастьоризирани. Аз още си ползвам цели яйца, но тази алтернатива е интересна.

# 202
Харесвам на "Папия" кухненските им ролки. Бих похвалила и на Билла също. Тази с жълтата опаковка. На Кауфланд с марка К - Класик не ми харесват, като качество много тънка и се накъсва. На " Зебра" също не са лоши , както и на "Гама" и ролки и салфетки.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 15:06 от femmi2

# 203
цева и емека за кухненски ролки и тоалетна хартия

# 204
Емеката въобще не е на нивото на Зева.

# 205
  • Пловдив
Нашата е тази, почти месец караме с една.И я използвам за какво ли не.

# 206
У нас се харесва тази от ДМ

# 207
кукумицинка - ама и емеката е по-ниска цена. емека е по-скоро на нивото на папия

# 208
Е, да, то и аз си взимам разни кучи марки, но Емеката е по-скъпа от тя заради масираната реклама, а пък същото качество, даже по-зле, силно ароматизирана ми идва. От хвалените двете Z-та за мен са най-добри.

# 209
На мен това с белтъците ми беше полезно. Изобщо не знаех, а и не съм ги виждала (уж гледам по стелажите) тези алтернативи. Лично аз не вярвам на етикетите кой знае колко. Никой у нас не си прави труда да проверява и изследва мисля, та...
Папия е хубава тоалетна хартия, плътна е, добра цена, често на промоция я взимам. Зебрата е най-добра за мен, ама ми идва скъпичка , ако е на промоция-бива.
Чудя се тези белтъци примерно дали не могат да се разбият и правят на...целувки , нещо сладкарско...

Общи условия

Активация на акаунт