Как избирате подарък в океан от опции?

• 165
  • 8
  •   3
Отговори
Здравейте 🌸

Напоследък си мисля колко е трудно понякога да избереш „правилния“ подарък особено когато изборът е огромен.
Вие как избирате подаръци и на какво държите най-много?
Не продавам нищо, просто събирам реални мнения и опит.

Ще съм много благодарна, ако споделите.🍀

1. Когато купувате подарък, откъде най-често го взимате и защо? Физически магазин или онлайн? Известен сайт или който за първи път виждате?
2. Случвало ли ви се е да купите подарък от страница в социалните мрежи? Какво ви накара да се доверите или да се откажете?
3. По-скоро залагате на по-скъп подарък и качествен или търсите нещо в разумен бюджет? Как решавате кое си заслужава?
4. Какво означава за вас „качествен подарък“?
5. Кое е най-важното за вас, за да кажете: „Това е правилният подарък“?
6. Избирате само по вид/цена или искате да е нещо практично за получателя?

Благодаря на отговорилите 😊🪷

# 1
  • София
Съобразявам се с вкуса и предпочитанията на получаващи. Това е важното. Не със своите желания.
Останалото много анкетно ми идва и точно от получаващия зависи как ще действам.
Звучи като проучване, облечено като просто любопитство.

# 2
Не е проучване, просто следващите месеци ще имам да купувам подаръци на деца все и направо луда станах да гледам идеи и играчки 😆лошото е че вече всяко дете всичко има😭

# 3
  • София
Въпросите ми звучат като проучване.

# 4
Честно казано, като ти погледне човек другите теми и писаното в тях, доста си прилича на проучване. Simple Smile

# 5
  • София
За деца пък се пазаруват най-лесно подаръци.
Питаш родителите и те ще те насочат какво искат и от какво имат нужда децата им. Даже и къде се продава ще ти кажат, за да не се чудиш.
Хем няма опасност да дублираш нещо, което има, а това би разочаровало много детето.

# 6
Мда... днес и едно домашно не са в състояние да напишат.
Да ти има човек проблема..

# 7
  • София
Няма генерализация как се купува подарък и какъв да е бюджета.
За близки хора - предполагам се познавате добре - нещо, което е според интересите и желанията. Бюджетът - според възможностите.
За деца - питат се родителите или защо не и самите деца.

# 8
Питаш родителите на децата и така си спестяваш риска парите ти да отидат в кофата.

Общи условия

Активация на акаунт