Какво ще купя отново - 11

• 71 920
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Днес ходих до Бул Маг /Варна/, повлияна от темата тук специално потърсих и намерих / до яйцата, ако щете вярвайте Simple Smile/ белтъци в кутия 485 гр или към 30 броя https://bulmag.org/product/yaychen-beltak-ovo-fresko-485-gr, след малко размисъл купих 10 яйца.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 17:27 от Пеева

# 211
  • София
Идеално стягат белтъците от кутия за целувки и тн.

# 212
  • Mediterraneo
При мен белтъци в бутилки има във всеки супер маркет, утре ще разгледам етикета ни лидълските, че ми стана интересно.

# 213
Сладолед с вкус на виолетка на фирма Соренто - от Добрич. Купен от магазин в Обзор.

# 214
  • някъде другаде

Много ми харесаха , ще си купя отново.

# 215
купувам си по една бройка за да не се изкушавам скутия Simple Smile

# 216

Невероятно е, как не съм го открила по-рано😄

# 217
На мен много ми харесаха тези крекерчета:

# 218
  • София
Днес ходих до Бул Маг /Варна/, повлияна от темата тук специално потърсих и намерих / до яйцата, ако щете вярвайте Simple Smile/ белтъци в кутия 485 гр или към 30 броя https://bulmag.org/product/yaychen-beltak-ovo-fresko-485-gr, след малко размисъл купих 10 яйца.
Ами тези са много изгодни - благодаря. Ще ги потърся.

# 219
  • Sofia
Здравейте, обезателно ще купя отново:

1. Мини сладкишчетата (Millefoglie), с марка Matilde Vicenzi – препоръчвам конкретно разновидността с млечен крем и бял шоколад, показана на снимката по-долу! Уникален creamy вкус – сладките са хрупкави отвън и мекички отвътре. Като аромат, много ми напомнят на богат гръцки десерт с ванилия. Просто превъзходни, а като ги купих, определено нямах чак такива очаквания!

Скрит текст:

2. Спрей-сметаната на Meggle. От този тип продукти съм пробвала почти всичко на българския пазар, независимо по-скъпи или по-евтини марки – за мен категорично тази на Meggle е най-добрата. Simple Smile Наситен и плътен вкус, лек полъх на нежна ванилия. Също така, сметаната не е прекалено сладка, което е голям плюс.

Скрит текст:

3. Truffle Focaccia Snacks, с марка Stefania Calugi. Невероятен вкус, само че не знам дали все още се намират за продажба на българския пазар. Последно време не ги откривам, за съжаление.

Скрит текст:

# 220
сирене президент. От безмитния излиза 12 лева килограма. Че иначе е близо 30

# 221
сирене президент. От безмитния излиза 12 лева килограма. Че иначе е близо 30

Кой безмитен? Simple Smile

# 222
на границата с Македония

# 223
Аз много обичам овче сирене и любимото ми е на Съединение.Преди време си купувахме фермерско и вкуса е същия.Предлагат и краве но не съм го опитвала.

# 224
  • Sofia
Мъжът ми вчера пробва овчето сирене на Ферма "Горна Врабча" (това) и каза, че е вълшебно.

На мен много ми харесаха тези крекерчета:

Скрит текст:

От около 2 г. без тях не оставаме вкъщи. Само че аз лично предпочитам пълнозърнестия вариант, със зехтин, лен и сусам (този), и него консумирам основно. С всичко се връзват тези крекерчета.

Общи условия

Активация на акаунт