Какво ще купя отново - 11

• 71 937
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Black Cat поръчвате ли го от някъде или го има във Фантастико например?

# 226
  • Sofia
Не искам да подвеждам, защото, честно казано, не знам къде точно го има. Simple Smile Аз го купих от профилирано магазинче за био продукти в София (това). Вероятно го няма по големите супермаркети, но само спекулирам.
Най-сигурно е да се прати запитване директно на производителя. Simple Smile

# 227
Магазин на Ферма Горна Врабча има на ул. "Хубча" 2, ж.к. Красно село, София. Аз също съм много доволна от продуктите им.

# 228
  • Sofia
Много ценна информация, мерси! Flowers Hibiscus

# 229
На 5 км от сръбската граница е Димитровград. От едно обикновено малко магазинче си купих сирене, каквото не съм яла от детските си години.

# 230
  • на Мелмак
Аз съм с нетолерантност към белтък, всички млечни, бих се радвала на такъв жълтък. А точно от Димитровград, сръбско от малко магазинче каквото сме взели и съм яла като млечни, не съм получавала реакция. И наистина там все още са вкусни нещата.

# 231
  • Deutschland
И в Македония е така. Много са им хубави продуктите. И сирене и кашкавал и какво ли не.
А най-хубавите домати и краставици на салата съм яла в Сърбия. Директно от градината откъснати, вкус като от някога.

# 232
то затова българите покрай границата с Македония си пазаруват зеленчуци и други продукти оттам всяка седмица.

# 233
Днес си купих от този сладолед на Милка с претцел. Много ми хареса. Беше около 5лв за брой. Върнах се за кутия. Обожавам интересни комбинации със сладко-солен вкус.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 18:27 от nezabravka_7

# 234
И на мен ми харесва сладоледът Milka с брецел.

Бисквити Траяна с кокос
Сладолед Oreo

# 235
Лятото често си купувам разтворимо кафе Nescafe 3in1 Frappe. Много ми харесва.

# 236
  • София /Абсурдистан
От къде купувате фрапето?

# 237
  • Телиш/Плевен
И аз много харесвам това кафе през лятото, купувам от Лидл.

# 238
От къде купувате фрапето?

T MARKET, BulMag... Продават също и фрапе с карамел.

# 239
Това ми е любимото кафе напоследък ,но доста поскъпна и дебнем на промоция. Сега съм се заредила с два буркана.

Общи условия

Активация на акаунт