Какво ще купя отново - 11

• 64 331
  • 680
  •   4
Отговори
# 45

Определено ще купувам още от нея.

# 46
  • Варна
А защо в другата тема НЕ я препоръчахте?

# 47
Не е същата салата,не виждате ли Simple Smile))

# 48
А защо в другата тема НЕ я препоръчахте?

Различни марки са. Препоръчва на Рио маре, не харесва на Компас, но те имат и разлика в цената.

# 49
  • Варна
 Ясно, моя грешка.

# 50
За кравето масло - ако имате фирмен магазин "Добротица" може да пробвате тяхното масло - ние сме много доволни. Има и готови пакетчета по 125 гр, но могат и от цяла парче да ви отрежат колкото искате.

# 51
Какво Ви е мнението за маслото Lurpak?
Разгледах му съдържанието и малко ме притеснява, честно казано.
Досега ползваме президент и единствената съставка (поне описана в съдържанието) е пастьоризирано краве масло, а в lurpak - едната версия (за мазане) има сол, мазнина от рапично семе, а в другата пастьоризирана сметана?

Това за мазане не е чисто масло, а смес. Това съм купувала в България:

Аз съм много доволна от него, по препоръка тук го купих и ще продължавам да го взимам. Колкото и да искам да опитам Президент и Elle & Vire, много са ми скъпи. А иначе моят безспорен фаворит е Кериголд, който също стана безбожно скъп и го дебна на промоция. С другите ирландски масла не можах да свикна нещо, а "краварките" ги заобикалям отдалеч.

# 52
Сметаната какво ви притеснява в състава, де факто сметаната е каймакът - най-мазното от млякото. Lurpak и според мен е едно от най-добрите.
А Саяна са на Милки груп - най-големите мошеници на пазара, 100 пъти си откриваха нови фирми и си сменяха името на фирмата. Имаше куп компромати за тях.
Факт е, че чат-пат сиренето им от насипните витрини се ядва.

# 53
Не знам... От вас сега разбирам това за тези трикове с имената.  Вкъщи сме доволни от "Саяна". Масло , кисело мляко , сирене.

# 54
От българските кисели млека забравих да похваля Алфатар. Не очаквах, но много ми хареса. Взимам високомаслените варианти.

# 55
От това, което сме купували и опитвали киселото мляко на "Домлян" е от най добрите и го похвалвам. Дори и сега сме се заредили с него. " Тертер" също е много добро и на " Верея" също но не всички ми харесват. Примерно тая с оранжевата кофичка не го препоръчвам. Верея Чудно е хубаво.

# 56
Всеки си има вкус за киселото мляко и сиренето, та дори и кашкавала. Няма универсално мнение, няма смисъл да си хвалим предпочитанията. Simple Smile
За маслото моите критерии са: да се маже нормално на препечена филия, да има вкус на мляко, да няма дъх на нещо друго, да няма сол, и най-вече да мирише на вкусно при разтопяване, да не прегаря веднага на огъня (Монарха например ме изненада много гадно там).
"Краварката" я четох от тука и не бях сигурна за коя точно опаковка става въпрос, че на няколко има такива картинки, но то е най-скъпото масло в Била след Президент, даже Президент на промоция е на същата цена като на "Краварката", от там се ориентирах.

# 57
  • Deutschland
Поредният сладолед на Кремисимо. Харесват ми много

# 58
Ако този ти харесва, опитай на Рафи с парченца брауни и малинов сироп. Мисля, че ще одобриш.

# 59
Тя живее в Германия и там няма сладоледи Рафи.

Общи условия

Активация на акаунт