Какво ще купя отново - 11

• 66 790
  • 717
  •   9
Отговори
# 30
Аз останах много приятно изненадана от този душ-гел на Арома.
Чудесен аромат, лека текстура, не ми дразни кожата

# 31
  • Свети Влас
Като стана на въпрос за сладоледи този новият на Фамилия много ми допадна.

# 32
Обожавам този сладолед. 🤩

# 33
Frowning Че той Туиксът винаги си е бил със солен карамел. Боже, какви търговски трикове!
Не е. С нормален карамел е. За първи път виждам такъв тип
Имам предвид на вкус си е солен карамелът. Просто опаковката е комерсиален трик, да си мислиш ти, че е някакв нов вкус с добавена стойност. Smile

# 34
  • Телиш/Плевен
Аз усещам различен вкус. Обикновеният Туикс ми е прекалено сладък, а този ми харесва. Само дано намеря откъде да купя пак, защото този го открих в един магазин в Обзор...

# 35
Аз усещам различен вкус. Обикновеният Туикс ми е прекалено сладък, а този ми харесва. Само дано намеря откъде да купя пак, защото този го открих в един магазин в Обзор...
Ако никъде не намериш, оставай си в Обзор, аз така щях да направя Simple Smile и не толкова заради Туикс-а Stuck Out Tongue Winking Eye

# 36
Какво Ви е мнението за маслото Lurpak?
Разгледах му съдържанието и малко ме притеснява, честно казано.
Досега ползваме президент и единствената съставка (поне описана в съдържанието) е пастьоризирано краве масло, а в lurpak - едната версия (за мазане) има сол, мазнина от рапично семе, а в другата пастьоризирана сметана?

# 37
Масло със сол не купувам. Засега "Краварката" бие всички останали в класацията ми. (Президента ми е скъпичко, иначе е топ) Монарх е маслото, което повече няма да купя. Български не купувам, също, никакви.

# 38
Специално на сметаната не виждам какво и е лошото. В кубчето lurpak има само сметана и млечнокисела култура. В това за мазане да, има и примес, ама нали трябва да става за мазане. Ползвам го понякога за сандвичи, но предимно ползвам нормалното.

# 39
Краве масло "Саяна" не е лошо и бих го препоръчала.  "Краварката" е качествено с тия солени цени вече купуваме по рядко или когато е на промоция.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 12:25 от femmi2

# 40
Краварки и подобни не купувам отдавна. Взимаме най-често италианско масло от метро - отлична цена и качество. Масло с примеси не бих купила.

# 41
  • Deutschland
Аз купувам масло, на което пише Irish butter. Много ми харесва, без значение от марката.

# 42
По повод кравето масло - купувам това турско масло от магазините, където продават такива стоки. Масленоста е 82% - 1кг. Цената е около 25 лв. Като го взема го разделям на 4 или 5 части и прибирам във фризера, ако има с кой го разделям. Доволна съм от него.

# 43
+1 за турското масло. Много изгодно излиза като се вземе такова голямо количество, а и качеството му радва

# 44
Какво Ви е мнението за маслото Lurpak?
Разгледах му съдържанието и малко ме притеснява, честно казано.
Досега ползваме президент и единствената съставка (поне описана в съдържанието) е пастьоризирано краве масло, а в lurpak - едната версия (за мазане) има сол, мазнина от рапично семе, а в другата пастьоризирана сметана?

В много държави маслото го произвеждат от сметана, може да е заради това.

Общи условия

Активация на акаунт