Какво ще купя отново - 11

• 71 233
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Тези бисквити:

Представляват три много тънки бисквитки слепени с двоен крем - бита сметана и лимон. Много хрупкави и вкусни с чудесни вкусове на кремовете.
Пп Предлагат се и в шоколадов вариант с крем какао и шоколад. Тях не съм ги опитвала.

# 76
Скоро купувах от българския, не са развалени, за разлика от Амфора.

Подкрепям за "Амфората" нищо общо нямат от миналото.

Иначе тази лимонада освежава в жегите и е добра с вкус на ягода и лимон.

# 77
Като споменахте Alka, ето това кексче е страхотно

# 78
Ето нещо сладко и от мен, което ми е безумно вкусно:

# 79

Няколко пъти купувам от тази пастичка и много ми харесва, като вкус. Отдавна не съм пробвала шоколадовите бонбони на Черномореца не знам дали са ги развалили. Бяха много вървежни.
На мен не ми хареса - мнго сладка, портокала е по-скоро като есенция и вкусът ми е като на обикновена вафла. но всичкоэе въпрос на вкус, разбира се.

# 80
На мен не ми хареса вафлите, пробвах с черен шоколад и с млечен - силно изкуствен вкус и аромат, а шоколада не се топи, а се размазва по зъбите и се лепи като машинно масло. Отхапах по веднъж и заминаха в първата кофа за боклук, а бях гладна при това. Smirk

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 10:27 от Sysly

# 81
Показана е суха паста, не вафла /ако има значение за лепящия се по зъбите шоколад/.

# 82
Коментирах вафлите без да обърна внимание, че това е суха паста, моя е грешката.
Поправих се.

# 83
  • Deutschland
Поредният сладолед на Кремисимо. Харесват ми много

А какъв вкус има-какъвто е вкуса на класическия сладолед или на кисело мляко? По-рано от Лидл опитах 4 сладоледа-2 бяха превъзходни, но другите два.имаха вкус на кисело мляко и заминаха в кофата.

Снощи го отворих. Кисело мляко с череши и шоколадови стърготини. Няма вкус на сладолед. На същата фирма шоколадовия е хубав, този не.

# 84
  • Fairbanks, Alaska
Немците имат някакъв извратен вкус за сладолед. Трябва да опиташ всички, за да отсееш хубавите. Аз от Лидл много харесвам на Bon Gelati лешниковия и ваниловия. Имат и с манго-опитах го и замина в кофата. Замразено кисело мляко. Ореховият сладолед също е вкусен, но парченцата шоколад с които е, са много твърди.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 15:40 от Natael-1485

# 85
  • При децата ми
Сладолед с марка Билла с вкус на ванилия и вътре с крем от горски плод. Има различни видове с фунийка от 120 грама. Италиански е.  Купуваме за втори път и ще си купим отново със сигурност.

Може ли снимка на сладоледа?

# 86
Снимах,  но не  се получи добре фотото и затова не качих. Иначе от нета изтеглих снимка но няколко пъти пробвах да кача и не се получава от телефона.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 17:18 от femmi2

# 87
Направи скрийншот на изтеглената снимка и качи него.

# 88

това е сладоледа . Тук е с карамел , както писах има различни видове . Сега отивам до биллата да си купя, ако не е свършил с ванилията . В момента е на промоция.

# 89
  • софия
Аз пък лятото не ям въобще сладолед - много ми е е тежко след като съм се наяла и страшна жажда следва...НО! лолипопс! онези воднисти гадни работи на клечка, дето се ядат за 40 секунди - обожавам ги! Лидл имат страхотни - сега взех една кутия с вкус на диня - аз ги ям късно вечер когато ми е просто горещо и вършат страхотна работа, не са твърде сладки и освежават много добре

Общи условия

Активация на акаунт