Какво ще купя отново - 11

• 71 241
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Откъде купувате сладоледи Рафи?

# 61
  • Fairbanks, Alaska
Поредният сладолед на Кремисимо. Харесват ми много

А какъв вкус има-какъвто е вкуса на класическия сладолед или на кисело мляко? По-рано от Лидл опитах 4 сладоледа-2 бяха превъзходни, но другите два.имаха вкус на кисело мляко и заминаха в кофата.

# 62

В селския ни магазин го зареждат, но ограничени разновидности.

# 63
  • Deutschland
Поредният сладолед на Кремисимо. Харесват ми много

А какъв вкус има-какъвто е вкуса на класическия сладолед или на кисело мляко? По-рано от Лидл опитах 4 сладоледа-2 бяха превъзходни, но другите два.имаха вкус на кисело мляко и заминаха в кофата.

На сладолед имат вкус. От Реве е иначе. Влязох за Spagettieis, но нямаше. Уникален е.

# 64
От Кауфланд. Често са и на промоция.

# 65
Преди години купувах от Кауфланд сладоледи Джимис -мента с шоколад, разкошен беше.Вече никъде не ги откривам. Някой знае ли дали се продават някъде? Имаше много видове- с орех, боровинки, карамел.

# 66
  • Свети Влас
Така като гледам Не поддържат фейсбук страницата си, да не би да са се отказали?

# 67
Скоро минавах по ул.Шипка, където им е кафенето, и още си работеше. Но може да са се ограничили само до този вариант.

# 68
  • Свети Влас
Да, може вече да са само в кафенето им.

# 69
Преди години купувах от Кауфланд сладоледи Джимис -мента с шоколад, разкошен беше.Вече никъде не ги откривам.
Точно този с мента и шоколад беше наистина много хубав. От 2010-2011 г вероятно не съм купувала, но наистина беше топ попадение.

# 70
Сладолед с марка Билла с вкус на ванилия и вътре с крем от горски плод. Има различни видове с фунийка от 120 грама. Италиански е.  Купуваме за втори път и ще си купим отново със сигурност.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 16:18 от femmi2

# 71
Повторих покупката на това кисело мляко:

И ще потретя. Много ми допада. Не прилича на йогурт, а на гъсто и маслено кисело мляко с мек вкус.

# 72
  • Телиш/Плевен
Преди години купих една руска салата на Денито и никак не ми хареса, та вече няколко години избягвам марката. Но тази салата беше на промоция и етикетът ми привлече вниманието, реших да дам шанс и не съжалявам. Ще повторя покупката, много ни хареса вкъщи.

# 73

Няколко пъти купувам от тази пастичка и много ми харесва, като вкус. Отдавна не съм пробвала шоколадовите бонбони на Черномореца не знам дали са ги развалили. Бяха много вървежни.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 12:27 от femmi2

# 74
  • Deutschland
Скоро купувах от българския, не са развалени, за разлика от Амфора.

Общи условия

Активация на акаунт