Какво ще купя отново - 11

• 71 261
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Тези бисквити:

Представляват три много тънки бисквитки слепени с двоен крем - бита сметана и лимон. Много хрупкави и вкусни с чудесни вкусове на кремовете.
Пп Предлагат се и в шоколадов вариант с крем какао и шоколад. Тях не съм ги опитвала.

Tези къде ги продават?
Аз ги купих от кварталното ни магазинче във Варна.

# 106
  • Банско
Трудно се намират вкусни веган неща. Този е топ.

# 107
Какво Ви е мнението за маслото Lurpak?
Разгледах му съдържанието и малко ме притеснява, честно казано.
Досега ползваме президент и единствената съставка (поне описана в съдържанието) е пастьоризирано краве масло, а в lurpak - едната версия (за мазане) има сол, мазнина от рапично семе, а в другата пастьоризирана сметана?

Преди 15-20 години БЕШЕ много вкусно и качествено. Но вече не е, за жалост.

# 108
сладолед Бонус и да пише на клечката печалба за да ти дадат още един безплатен Simple Smile

# 109
сладолед Бонус и да пише на клечката печалба за да ти дадат още един безплатен Simple Smile

Гаден ми се струва на мен. Има един детски с пингвинче на Чичо Чарли, при който пак може да спечелиш втори, ако пише на клечка та, че печелиш, и е по-хубав.

# 110
Здравейте, пробвах този сладолед на Uncle Charly с маскарпоне и малинов топинг. Много ми хареса и е на добра цена.

# 111
Скрит текст:
Купих го миналия месец и съм приятно очарована. Ароматът е свеж и ненатрапчив и най-важното - запазва се след пералня + сушилня и като извадя дрехите от гардероба. *Важно: слагам половин/цяла капачка може би за това Sweat Smile

# 112

Това чайче е мн приятно. По принцип пия основно вода,но това ми хареса .

# 113
Харесвам омекотителите на "Алвина" но и "Семана" са добри . Онзи ден  купих ето този.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 21:15 от femmi2

# 114
  • някъде другаде
Семана и на мен много ми харесва.

# 115
И аз харесвам "Семана", но четох и добри отзиви и за Алвина, но не ми се купуват 1,5 л. По-изгодно е, да, но като пазарувам винаги има и други неща и не ми се носят големи опаковки.

# 116
И аз от феновете на Алвина. Този ми е любим, но е по-силен като аромат. Ако някой от неизползвалите очаква нежен аромат, да се знае.

# 117
Омекотител Coccolino Purple Orchid
страхотен

# 118
  • София

Ползвам я вече 10 г
Обожавам я тази Семана

# 119
  • София
И аз от години ползвам Семана - наскоро майка ме попита с какво пера, че така хубаво миришат дрехите. А тя е малко маниак по темата.

Общи условия

Активация на акаунт