Какво ще купя отново - 11

• 71 297
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Оригиналната торта Шварцвалд не е нищо особено.

# 151
  • Пловдив
Повечето торти от този тип на Лидл ми харесват.

# 152
Видях, че коментирате омекотители и искам да се включа с този от Alvina. Очарована съм от аромата. Мирише страхотно и ароматът се задържа дълго по дрехите

# 153
Въобще не ми хареса тортата Шварцвалд на Лидъл, като се имам за специалист по тази торта конкретно. Още от преди има няма 30 години, когато я сервираха в по-готините сладкарници, та досега понеже я правя вкъщи.

Съгласна съм. Също съм фен на Шварцвалд тортата, любима ми беше, но...
В сладкарница Лучано  я имаше, беше разкошна.
В Неделя сега се предлага понякога, но пак не е същата.
За Лидълската купих и голямо разочарование, нищо общо, ама нищо, съвсем нищо. Да, който не е опитвал на Лучано ...хубава му се вижда, но не е това шварцвалд торта, абсолютно съм съгласна.

Да питам по-напред в темата писаха за сладоледи Чичо Чарли. Намирала съм ги само на морето - Созопол и Приморско. Изключителен вкус, за цена също достъпни много. Всички видове съм опитала, от всички съм доволни, не намерих техен аналог, дори в скъпите марки. За съжаление от няколко години и там не ги намирам на почивка и мислех за затворили. От София съм, ако някъде ги има пишете, ще ги изкупя направо и заредя за цяло лято. Изключителен фен съм им. Разкошни.

# 154
Сладоледите Чичо Чарли са превъзходни! Докато не разбрах,че тяхната тайна е бухването на захар в тях...

# 155
  • София
В София и аз не съм ги срещала, но в Поморие Чичо Чарли има на много места. Ние сме пробвали само два вида и наистина са вкусни.

# 156
Въобще не ми хареса тортата Шварцвалд на Лидъл, като се имам за специалист по тази торта конкретно. Още от преди има няма 30 години, когато я сервираха в по-готините сладкарници, та досега понеже я правя вкъщи.

Съгласна съм. Също съм фен на Шварцвалд тортата, любима ми беше, но...
В сладкарница Лучано  я имаше, беше разкошна.
В Неделя сега се предлага понякога, но пак не е същата.
За Лидълската купих и голямо разочарование, нищо общо, ама нищо, съвсем нищо. Да, който не е опитвал на Лучано ...хубава му се вижда, но не е това шварцвалд торта, абсолютно съм съгласна.

Да питам по-напред в темата писаха за сладоледи Чичо Чарли. Намирала съм ги само на морето - Созопол и Приморско. Изключителен вкус, за цена също достъпни много. Всички видове съм опитала, от всички съм доволни, не намерих техен аналог, дори в скъпите марки. За съжаление от няколко години и там не ги намирам на почивка и мислех за затворили. От София съм, ако някъде ги има пишете, ще ги изкупя направо и заредя за цяло лято. Изключителен фен съм им. Разкошни.

Аз съм до Сливен, има ги тук, предполагам, че дистрибуторът зарежда по малките магазинчета. Виж дистрибуторите по различните населени места:
https://www.unclecharly.bg/distributors

Да, хубави са, каквото съм пробвала, имат и сладоледи без захар, тях не съм пробвала, защото аз си държа да е с истинска захар сладоледът. На цена са много достъпни. Слагам ги на едно равнище с "Карил" като цена, които също са някаква регионална марка, но "Карил" са с доста химичен и противен вкус, хем аз не съм от много претенциозните и почти всеки сладолед мога да го ям.

# 157
  • Пловдив
Чичо Чарли се правят в едно село близо до Пловдив.Тук ги има, разбираемо.Взех кутия ягода и банан, много ми хареса.В сайта има някакъв контакт за София :

# 158
Да, свързах се на телефона и от темата тук се запалих, та искам да поръчам за вкъщи.
Първо не ми отговори, после ми звънна и каза , че доставят поръчки, но след 5 минути ще звънне и още чакам.
Заредила съм страницата и съм си набелязала какво искам, лошото е че няма цена, но те поне бяха достъпни преди, сега не знам. Колкото и да струват ще поръчам, само да звънне. Благодаря много.

ако някой го интересува , ето линк към вкусовете и т.н, то е същият сайт на съфорумката дето е дала за връзка.
https://www.unclecharly.bg/sladoled/vkusove

ПП. Поръчах)) 20 бройки шоко бал или как е там, щото много го харесвах е 32лв. в кашонче.
                            18 бройки този с маскарпонето (нагоре съфорумката дето похвали, та ме запали е 36лв.)
                            Доставка не се заплаща, ама някъде наблизо до нас ще минат и ще ми се обадят предварително.))
Много съм доволна, само място да намеря в хладилника, че нямам отделен фризер.
Благодаря и на съфорумката преди ден-два беше писала , снимала и похвалила този с маскарпонето , та...ей-на вече се уредих за утре ще ми ги доставят в кашончета. Не може отделни бройки , само кашончета да знаете.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 12:35 от Папунка

# 159
  • Пловдив
Да, правят се в Радиново, дори отпред има будка, от където може да се купуват на кг.

# 160
Чичо Чарли ми е любим сладолед от поне 10г, във Варна купувам от пазара на ул Роза, до аптека Равиа има магазинче за сладки неща.
Любим ни е какаовия с портокалови кори, синът ми харесва много и този със смокини и страчатела.

# 161
Къде може да се открие в София

# 162
Чичо Чарли правят много добра конкуренция на скъпите марки.. още като влязоха на пазара една магазинерка ми ги препоръча като алтернатива

# 163
Къде може да се открие в София
Аз в София не съм ги намирала и като прочетох тук да го похвалят реших да питам и аз.
На морето съм го намирала и все от него купувахме, много изгоден и много вкусен.
Последните години и на морето не го намирам, като питах за марката и се чудеха, а всяка година в Созопол и Приморско съм взимала (миналата изобщо нямаше)
В София абсурд, никъде не съм го виждала, но явно зареждат в малките магазинчета по поръчка. В Дар разбрах , че имали, но ще са с надценка разбира се.
Можете да се обадите по-горе на телефона и да поръчате, но само в кашонче (може и 1 да е) няма такса доставка.
Така примерно този във фунийката шоколадовия и шоколадов (има леко аромат на коняк помня) нишка или как да го опиша във фунийката е 32 лв за 20 бр. Не съм го смятала , ама окол 1.60 май излиза грубо, което е супер цена.

# 164
Здравейте, днес пробвах оризов чипс Livity с хавайска морска сол, черен пипер и лайм. Много ми хареса. Има доста интересен вкус.

Общи условия

Активация на акаунт