Какво ще купя отново - 11

• 71 305
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Пазарджик
Шоколада е чудесен.Трябваше да взема повече бройки,тъй като не го намирам вече.

# 166
Мисля,че го видях в последната брошура на Метро.

# 167
Ако е за шоколада, той е с лидълска марка и не мисля, че се продава на друго място освен в Лидъл.

# 168
  • Пазарджик
Този в каталога на Метро е на Линд,а посочения от мен е от Лидл.Закупих го 3.99.Доста по-хубав е от турските варианти, които съм опитвала.

# 169
Да не е бил намален? Сякаш друга му беше цената, нещо около 6,99 лв съм запомнила...

# 170
  • Пазарджик
Да не е бил намален? Сякаш друга му беше цената, нещо около 6,99 лв съм запомнила...
Беше на -50%, редовната цена е 7.99

# 171
Хора, покрай вас се запалих да придобия вендинг машини и да ги зареждам с каквото хвалите! Joy

# 172
Да се похваля. Уредих се.много точни.

# 173
Този сладолед с маскарпонето не съм го пробвала, ама изглежда голям като количество, тип "Магнум", не е ню-ню, така че 2 лева цена си е екстра.

# 174
  • Пловдив
Само така изглежда.
Размера му е сходен с Галакси.

# 175
Пробвах сушеница Търнов, 140 гр. в опаковка. Много ми хареса. Взех я на промоция "2 на цената на 1" от Т-Маркет.

# 176
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Благодаря за препоръката за сладоледите Чичо Чарли. Четях и се ядосвах, че няма откъде да купя
и днес случайно в едно магазинче видях табела, че ги продават. Накупих няколко вида, почерпих
на работа веднага ме попитаха откъде съм ги купила и те да си накупят. Вкъщи сега се произнесоха,
че това стават любимите сладоледи и все от тях да взимам Grinning

# 177
  • Sofia
А в София от къде може да се купят сладоледите Чичо Чарли?

# 178
Само така изглежда.
Размера му е сходен с Галакси.
По-големи са определено. Като среден Магнум и по-голям, но не като тези с прозрачната капачка отгоре де.
Харесаха ми, но преди сякаш бяха по-хубави, шоколада беше по-добър и изобщо...има малка разлика, пак е хубав, ама спомена ми беше леко друг. За тази цена обаче и този вкус са отлични. Но са леко различни от спомена ми. Пак бих купила , като ги изядем тези, може би другия вид от на пръчките (и тях харесвах, по-големия) , но нека това свърши , вече 4 изядох и калориите не прощават , ама.. Можете да поръчате от сайта им в кутия обаче (бях писала) Мъжът сподели ,че в големите вериги не са пробили, малките ги поръчват, не били още така известни се изрази)) Просто ...гледат по-скъпите марки да пробутват и по-скъпи според мен и е жалко български фирми стараещи се да не могат да са равнопоставени за клиентите си и да имаме избор (то ще си покаже кое се харесва и купува)

# 179
Кашкавал Ретро на  Дестан е на супер промоция в Дар, заредих се доволно. Не ядем много кашкавал у дома и държа да е супер качествен за съботно-неделните сандвичи.
До утре включително.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт