Бързи здравословни въпроси и отговори – 53

• 30 674
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз и от двете съм получавала ужасни странични ефекти. За момента ползвам или на хапчета или такива с подезична форма. Иначе винаги след храна го пия, защото ми дразни жестоко стомаха.

# 211
Аз ги понасям добре.

# 212
Принципно Тотема е добър препарат, но като при всички препарати е индивидуално. Аз бих препоръчала спрей на БетерЮ

# 213
Здравейте, да знаете дали има някакви минерални извори за възстановяване от изгаряне и пластични операции?
Благодаря!

# 214
  • София
При главоболие кое лекарство е най-щадящо черния дроб...?

# 215
По предписание пия Иногинол от 6 мес. Така е написано и на кутията, че работи с натрупване. Дали сега да спра малко с приема? Цикълът ми се регулира горе-долу, даже последния път ми дойде доста по-рано от очакваното.

# 216
При главоболие кое лекарство е най-щадящо черния дроб...?
Нурофен

# 217
Нурофен, освен за черния дроб, е опасен и за стомаха. Като всички НСПВС.

# 218
DeVa® В сравнение с другите е най-безопасен.

# 219
Не искам да споря. Аз не пия такива.
Аналгин не може ли?

# 220
Аналгин е забранен при чернодробни заболявания.

# 221
Къде в София да отида на дерматолог за отстраняване на кокоши трън? Имам направление, но звънях на няколко места и ми казват, че там не се извършват такива процедури.

# 222
Аз скоро ходих в Доверие при д-р Иванова, с три посещения ме оправи, по едно на седмица. С азот обработваше мястото , а з вкъщи третирах с едно мазило. Доволна останах

Къде в София да отида на дерматолог за отстраняване на кокоши трън? Имам направление, но звънях на няколко места и ми казват, че там не се извършват такива процедури.

# 223
Аз скоро ходих в Доверие при д-р Иванова, с три посещения ме оправи, по едно на седмица. С азот обработваше мястото , а з вкъщи третирах с едно мазило. Доволна останах

Благодаря. А премахването с азот боли ли, мястото става ли рана? Понеже е отдолу на ходилото и се притеснявам как ще бъде след процедурата.

# 224
Съвсем леко евентуално може и за кратко да заболи, азота замразява, да ,,изгори" корена на гадината. Рана не става. Това мазилото също гори, не боли. Като си капеш от него, мажи отстрани с кремче, да не изгори здрава кожа. Аз се изгорих и само после ден-два малко ме боля, но мина. Образува се слоеве мъртва кожа и после се махат лекичко с едно ножче. Тя ще ти даде. Предполагам само, че по същия начин ще го третира, макар че.е на друго място. При мен беше на малкото пръстче н а крака отстрани и не можех да ходя нормално вече. Нямам помен от болката.

Общи условия

Активация на акаунт