Кулата Снежанка в Пампорово

• 360
  • 5
  •   1
Отговори
Предстои ни пътуване в Родопите. Ще отседнем в Триград. Искаме да посетим панорамната кула "Снежанка". Някой ходил наскоро може ли да сподели колко е входа и цени на сладкарницата горе.
Заведения, забележителности и всичко от околността,което би било полезно.

# 1
Мисля, че нямаше вход. Заведението отгоре е малко соц и освен чай, сандвичи и безалкохолно няма друго. Забележителности: Обсерваторията, Ферма за северни елени "Санта Клаус", музеят на магията в село Момчиловци /много интересно място открито от Ненчо Илчев/.

# 2
Не е така , вход има, води се, че е за асансьора, не помня точно колко беше обаче. Иначе горе сладкарницата си е доста приятна, цените са малко солени, но пък има отношение от бай Стефан. Ние пихме чай/ кафе и сладкиши, бяха добри, а пък и с гледката си е супер.

# 3
Не е така , вход има, води се, че е за асансьора, не помня точно колко беше обаче. Иначе горе сладкарницата си е доста приятна, цените са малко солени, но пък има отношение от бай Стефан. Ние пихме чай/ кафе и сладкиши, бяха добри, а пък и с гледката си е супер.
Последно бях прочела,  че входът е 6 лв.
А заведения с вкусна храна да кажете?

# 4
За заведението не мога да кажа цени, тъй като не сме сядали, обаче входът за 4 възрастни беше около 20-тина лева преди 2 години. Сега да е максимум 30

# 5
Преди два месеца ходих, вход има, нещо между 5 и 10 лв на човек беше, но не помня точната цена.
Иначе горе ядохме мелби, които бяха 13лв едната, разкошно вкусни бяха, чичото ни обясняваше как са запазили рецептата на Балкантурист от едно време Grinning
Останалите цени не ги помня, но не ми се видяха нещо фрапиращо.

Общи условия

Активация на акаунт