Пазаруване от about you тема 40

• 60 576
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
И за да ми бъде гадно до край, оказа се, че генерираната от тях лепеща товарителница за връщане не съществува в системата на Еконт 😂
Обадих се и колегите от склада били объркали нещо. Ама всичко ли ще връщате?!
Ама всичко ще връщам 'щото не е читаво.
Поне ми пожелаха приятен ден 😁😂

# 316
Тъкмо и аз това влизам да се оплача. Отивам на Еконта, получавам едно, връщам 2, ама връщането се забави, понеже получих с ниска цена едното, па го вадя, слагам в старата найлонка, опаковам надлежно и едно от последната пратка, което пак поръчах на по-ниска цена. Там още повече се бавя, понеже оставям едно, па връщам друго ... накратко докато върша тези свещенодействия в Еконта се насъбра народ и оставям аз пратките и феята за бюрото маха лежерно с ръка и казва "Остави тук, ние после ще ги оправим". И още след 10 минути гледам аз в приложението - 1 пратка. Гледам пак - пак една пратка и чакам аз до 18:30 и все е една, та звъня аз на тази госпожа и тя ми обяснява същото. И били я отделили да ми се обадят. Кога си мисля аз, като затварят в 19. Та генерирам нова, звъня и да и кажа номера и така. Изнервих се, бе. Имам сега 2 върнати според Еконт, според АЮ е видим какво.

# 317
  • София
Мен ме научиха вече в близкия офис, че никога не оставям така пратки без да са ги маркирали и дали бележка за връщането. На няколко пъти имах проблеми с връщането на скъпи пратки и вече чинно си искам бележка, независимо приложението на Еконт. Като се наложи снимам бележката и пращам на Aboutyou.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 20:52 от brayan__

# 318
Еконт в случая няма никаква вина., а момичето каза, че тези случаи са зачестили напоследък. Проблема е в АЮ. Тези псевдо товарителници и в приложението на Еконт не излизат като подготвена пратка.
Така, че - да! Не оставяйте пратките да бъдат маркирани по- късно.

# 319
Има хубави тениски на Том Тейлър за мъжове, пуснах 3. Миналото лято взех няколко, носят се редовно и са като нови- няма усукани ръбове, провиснали краища или избеляло.
Детето поръчва през 5 дни, Адидаси , Найкове, Супердрай, парцали са след няколко носения, но не мога да се преборя.
На мен взех две тениски Онли за без пари.
Докато се наканя за един пуловер, изтекъл купона и не го поръчах.
Едната шапка е 15 лв надолу, така и така ще връщам рокля от същата пратка, та пак я поръчах.
Оф, направо ме е страх като ви чета, ама то от много гимнастики така става.

# 320
Ние в случая връщаме с оригинални товарителници. Първи връщания са и единствени от тази пратка. Мен в случая ме доядя на тази, че така и не ми се обади. Седях 10 минути до офиса да ме вземат. Можех веднага да се върна даже на место. Ако нямах приложение даже нямаше да разбера за проблема. Час и половина чаках и тогава звъннах аз.

Вчера имах имейли за потвърждение на връщания от 12.07. Днес парите са по сметката. Само един продукт не ми е отбелязан като върнат и то най-евтиния, но понеже не са минали 14 дни ще чакам.
Любимите ми в приложението се върнаха да са по 2 на ред, 4 на екран.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 21:38 от AeroJ

# 321
Аз няколко пъти връщам в една пратка на куп от няколко поръчки. По ми е лесно.

Веднъж имах само такъв проблем зимата. След като не бе разпозната товарителницата. Направих връщане през сайта,което генерира нова товарителница. Директно от екрана на тела момчето я сканира и извади лепка,без да принтирам и разпечатвам.

# 322
Хубаво оправиха любимите, ама сега забелязвам, че върнатите вчера пратки с оригинални товарителници не са се самоотбелязали и стартирали за връщане. Едно оправят, друго развалят.

Някой си търсеше чувал за зимата
150 лв.
https://www.aboutyou.bg/p/save-the-duck/zimno-palto-isabel-19784 … 86969b11b5bb6dd48
38, 139 лв.
https://www.aboutyou.bg/p/blauer-usa/niski-maratonki-olympia05-2 … 86969b11b5bb6dd48

# 323
# 324
Току що без никакви ъпдейти,любими пак ми станаха в решетка и е добре.
Андроид .
Не схващам какво и защо става.

# 325
# 326
Втора грешка този месец.Вместо чанта Фурла получих обувки Марк О'Поло.Разсеях се в Еконт и не прегледах преди да платя.В АУ вдигна момче и видя в системата,че вместо чанта са изпратили обувки.Иначе документите бяха за чанта.Извини се и отбеляза грешен артикул.
Оставих си тази чанта,която е сладурска и по-червена от на снимките.110лв:
https://www.aboutyou.bg/p/michael-michael-kors/chanta-za-prez-ra … _campaign=product
И тези от аутлета за 55лв.Чудесна изработка,красиви на живо и много удобни.Плетеното е подплатено с кожа:
https://www.aboutyou.bg/p/apple-of-eden/sandali-celine-24954568?

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 11:42 от deyzi

# 327
Забелязвам един и същ артикул с различни цени-веднъж го има на 50% и като търсиш на 40 % пак излиза,но по-скъп.

# 328
Има ли код активен?
Пробвах Деница, ясмин,

# 329
15DENITSA и  Denitsa15, при мен си работят

Общи условия

Активация на акаунт