Пазаруване от about you тема 40

• 59 712
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Снощи в просъница успях да хвана тази чанта на страхотна цена, някой има ли наблюдение над чантите на Guess като качество? Май не се славят с добро качество в последно време. Днес я видях на живо в Peek&Cloppenburg в Парадайс, но в друг цвят на цена 299лв. На живо ми хареса и като модел и като големина.

Чантите на Guess, които съм ползвала, са на двата полюса - или много издръжливи, или изкарват един, максимум два сезона носене и са с деформации, разлепване, нацепена кожа и др. От крос боди чантите им не съм доволна. От шопър чантите съм доволна. Тази изглежда от издръжливите, стискам палци да е така и да се носи със здраве! При всички случаи за парите си е попадение, колкото и да изкара.

# 751
Много харесвам дизайна на някои чанти Guess, но точно на моите чопъри им се цепят дръжките, без да ги претоварвам .
С тяхно портмоне съм вече четвърта година, не е мръднало.

# 752
Май почнах да се оправям, но забравих на едната купона да добавя, та отказах поръчката и пак правех. Може и да се справя, пак на Л заложих, а пишете били умалени тениските. Едното е тениска-прилича на есенно пуловерче с червените черти, другото си пише пуловер.
Двете ми излезнаха с купоните на 69лв

бежово с червени черти тениска
https://www.aboutyou.bg/p/object/teniska-objester-26551909

бежаво с черни черти пуловерче с къс ръкав
https://www.aboutyou.bg/p/yas/pulover-yaslena-24020381

# 753
Хиляда вида и модели и марки тениски има.
Не сме писали че всички те са умалени!

# 754
Хиляда вида и модели и марки тениски има.
Не сме писали че всички те са умалени!
Не казвам, че всички са умалени, но аз съм междинен номер и съм нова в този сайт.
Купувала съм от повечето марки , ама си признавам повечето май са втора употреба, отделно и фигурата ми се променя ту нагоре, ту надолу драстично по ред причини. Та нямам спомен кой номер са ми ставали.
Просто споделих притеснение,  поръчах и рокля Л (излезе ми после в имейла , че е 40 номер и бях притеснена) писах тогава тук, моделите на тази марка леко увеличени били казахте и да видим) Като пристигнат ще дам отзив, ако споделяте. Просто исках да покажа на какво съм се спряла, може някой да хареса или да го има и сподели дали си заслужава.  Извинявам се, ако нещо не съм по правилата или засегнала някой.

# 755
  • Пловдив
Аз мисля, че L отговаря точно на 40 (по някои номерации), така че не се притеснявай. Ако не ти стане, можеш да върнеш в рамките на 30 дена, пази си опаковките.

# 756
Следете и какво ви дава като коментар за марката АЮ. Аз съм чиста Л-ка, на определени марки излизам 40, на други 42. Зависи от модела, марката и т.н. Ако се притеснявате поръчайте два размера и ще върнете който не ви става.
Аз с една пола на Веро мода три пъти се въртях докато уцеля номера.

# 757
Роклите на Yas са уголемени, преди време бях поръчвала черна, тук беше пуснат линка за нев, изгодна.
Хубава беше, но доста широка в моя иначе размер.

# 758
То тя, ако не си е вкарала размерите и както не е пазарувала до този момент от сайта, може и нищо да не и дава. Или да се води от първите поръчки.

---
Издразних се преди малко. Искам да върна нещо, но вече съм връщала по тази поръчка. И сега трябва да им се моля те да ми правят документи за връщане. Поръчката е от 10.07. Едно, че е поръчвано по условията за 100-дни, друго че дори да са 30, няма 30 дни от получаването. Ми не е редно така!

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 13:44 от AeroJ

# 759
  • Пловдив
Време е!
Местим се в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт