Пазаруване от about you тема 40

• 60 475
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря, успях да направя поръчка, но нещо Л поръчах и ми изписва , че 40 номер ми пращат по имейл. Не знам, май успях да използвам отстъпката , но пък дали би ми станала, аз съм 42-44 и съвсем се обърках вече. Уж да използвам нещо, но... Само още един въпрос-може ли преглед преди да платя (поръчах до офис на Еконт с наложен платеж).

# 736
  • София
Може само да извадиш артикулите от плика на АЮ, но не можеш да вадиш, разгъваш и пробваш всяка една поръчана дреха от найлоновия плик, в който идват. Т.е. гледаш ги сгънати през найлоновите пликове.

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 17:15 от magicjo

# 737
Аеро, и купоните от 30% за нов клиент ли са за определени артикули, не са ли за всичко?
аха, излязох и видях, че е като 25% но за нови клиенти 30 за аутфит, явно не за всичко.

Да, само за избрани артикули е. Мисля, че са същите като тези за 25.

Благодаря, успях да направя поръчка, но нещо Л поръчах и ми изписва , че 40 номер ми пращат по имейл. Не знам, май успях да използвам отстъпката , но пък дали би ми станала, аз съм 42-44 и съвсем се обърках вече.
Поръчай си тогава и по-голям размер. Безплатно в връщането.

# 738
Благодаря ви. Еми май няма по-голям номер, много бъгнат този сайт поне за мен и трудно се оправям, едвам поръчах. Не пише изчерпан номер, но ме връща обратно и не се качва в количката. Надеждата ми беше да мога да я пробвам роклята доставката и тогава платя , но... Иначе е разкроен модел, има надежда не знам и аз...Имам купони и за 20%, 10%, но никъде нямам код някакъв, пробвах и с тях, на избраните им модели , но пак ме връща и не мога да поръчам. Поне роклята за 30% успях, два дни се мъчих, то няма просто такова нещо, за пръв път ми се случва , от този сайт не съм правила поръчки, но все пак съм поръчвала от други ,не ми е нещо ново съвсем, чувствам се абориген направо.
ей тази рокля поръчах за 65 лв , ама след много мъка и отказани други модели , голяма драма
https://www.aboutyou.bg/p/yas/roklya-holi-25017235

# 739
За мен тази марка е уголемена. Така че вероятно ще стане роклята.
Иначе мен ми дава всички размери, че са налични.

# 740
Снощи в просъница успях да хвана тази чанта на страхотна цена, някой има ли наблюдение над чантите на Guess като качество? Май не се славят с добро качество в последно време. Днес я видях на живо в Peek&Cloppenburg в Парадайс, но в друг цвят на цена 299лв. На живо ми хареса и като модел и като големина.

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 17:46 от vasi-lena

# 741
И на мен ми дава налични, както и на други харесани модели, но като се опитам да добавя избраният номер ме изхвърля и връща в началото, което вече ми писна да опитвам. Само тази рокля "захапа" и не знам как я добавих, а исках поне розовата да е, ама....толкова се измъчих, но да ползвам тези 30%, а и скоро имам рожден ден...не мисля вече дори да пазарувам от този сайт, не се оправям.

# 742
Някой може ли да ми каже тениските на aeropostale как са като размер?
Поръчах няколко, брат ми ги е взел, но няма да мога да ги пробвам преди да изтече 30 дневния период.

# 743
Поръчах няколко, брат ми ги е взел, но няма да мога да ги пробвам преди да изтече 30 дневния период.

Имам два панталона и няколко тениски - уголемени с един размер. Обаче дънките, които съм поръчвала, си отговарят.
Шарено, с една дума.

# 744
Снощи в просъница успях да хвана тази чанта на страхотна цена, някой има ли наблюдение над чантите на Guess като качество? Май не се славят с добро качество в последно време. Днес я видях на живо в Peek&Cloppenburg в Парадайс, но в друг цвят на цена 299лв. На живо ми хареса и като модел и като големина.
Скрит текст:

Според мен си я ползвай със здраве и често. Все пак имаш право на рекламация 2 години, ако се случи да не е добре направена.

# 745
  • Пловдив
Поръчвала съм тениски на Aeropostale и всичките бяха супер умалени. По принцип нося хс, от техните ми стана М размер.

# 746
Явно ще го карам да мери със сантиметра.

# 747

Зависи кой модел са.
Аз взех тези Л..впънати са ми. В смисъл по тЕлото стоят, вталено. Не виси като тениска. Иноче е меко на допир трико, плътно но не особено еластично.

Съжалявам не мога да дом линк, от другия прафил са ми поръчани. Не съм ги гладила тези..от простора са. Сори за което...

# 748
Благодаря Тета! Явно ще връщам аз поръчах М и предполагам, че ще са ми малки.

# 749

Общи условия

Активация на акаунт