Отговори
# 120
Здравейте,момичета Kissing Heart
Прекрасна неделя Nature High Brightness

"Смисълът не е в това да можеш да дадеш. Любов. Нежност. Топлина. Или просто протегната ръка.
Смисълът е в това, отсреща да има кой да го приеме... За да бъде споделено.
Смисълът не е да намериш излишен миг. Или безкрайно време. А да отделиш нужното време. Да е кратко, но истинско.
Смисълът не е в това да се примириш и приемеш нещо за даденост. Смисълът е да се бориш. А отсреща да не спират да те искат.
Смисълът не е в промяната. Не е в това да искат да те променят. Смисълът е да те приемат. Такъв, какъвто си. И всячески да не спират да те преоткриват.
Смисълът не е в количеството. Колко и кога.
Смисълът е в малкото, но истинското !
Смисълът е да си смисъл за някого."
Кирил Симеонов

Heart

# 121
Последното изречение е най-хубавото нещо,което съм прочела на страниците на тази тема!
Благодаря, Миленка
"Смисълът е да си смисъл за някого"

# 122
От вчерашния сет на Пера

# 123
Последното изречение е най-хубавото нещо,което съм прочела на страниците на тази тема!
Благодаря, Миленка
"Смисълът е да си смисъл за някого"

Ами Ферит и Сейран го постигнаха това. Станаха смисъл един за друг. Животът им помогна да го осъзнаят по възможно най-трудния и на моменти абсурден начин, но такива уроци се помнят дълго, даже завинаги.

# 124
Статия за Афито в испанското списание Diez Minutos 🇪🇸 от май, не знам защо сега го изкараха наяве Grinning

https://www.diezminutos.es/telenovela/turcas/a64765754/afra-sara … va-vida-antena-3/

Новият външен вид на Афра Сарачоглу, актрисата от „Нов живот“ по Antena 3, шокира феновете на турската актриса.

Младата и красива актриса, с която се запознахме в „Г-жа Фазилет и нейните дъщери“, сега ни изненадва с нов външен вид.

Тя е една от най-красивите млади турски телевизионни звезди и превъзхожда други пленителни лица като Ханде Ерчел и Демет Йоздемир. Афра Сарачоглу, освен страхотната си физическа привлекателност, демонстрира изключителните си актьорски умения ден след ден. Тя започна в „Г-жа Фазилет и нейните дъщери“, след това участва в „Ögretmen“, а сега в „Нов живот“.

Красивата актриса в момента си почива след снимките на последния епизод от този сериал, който се излъчва по Antena 3 в неделя вечер, тъй като любимецът ѝ Мерт Рамазан Демир трябва да напусне страната, за да изпълни задължителната си военна служба. Афра обмисля нови проекти, но засега знаем, че тя ще оглави, заедно с други страхотни актьори като Енгин Акюрек („Фатмагюл“), Каан Урганджъоглу („Семейни тайни“ и „Любов 101“) и Мерием Узерли („Султанът“), кампания за популяризиране на туризма в Турция, озаглавена „Go Türkiye“, която ще стартира този май.

От брюнетка към блондинка: Промяната на имиджа на Афра Сарачоглу

И докато се захваща с рекламни проекти, за да си почине от натовареното натоварване на художествен сериал, това, което най-много привлече вниманието на феновете ѝ, е промяната на имиджа ѝ. Наскоро тя сподели няколко снимки в историята си в Instagram и те веднага генерираха коментари. На тях Афра ни показва косата си боядисана в русо – не напълно, но с достатъчно кичури, за да забележим колко по-светла е сега.
Свикнали сме да я виждаме с брюнетка, тъй като както в ролята ѝ на Едже, по-малката сестра на главната героиня Хазан (Дениз Байсал), в „Г-жа Фазилет и нейните дъщери“ и в „Ögretmen“, така и в уеб сериала „Yesilcam“ – история за турското кино от 60-те години на миналия век, където тя играе заедно с Чагатай Улусой – я виждаме с брюнетка или тъмнокафява коса. Досега тя не ни беше изненадвала с рус нюанс, което в комбинация със светлите ѝ очи я прави още по-привлекателна.

Междувременно продължават слуховете за връзката ѝ със звездата от „Нов живот“ Мерт Рамазан Демир, въпреки че някои твърдят, че връзката е приключила преди месеци, докато други обявяват скорошна сватба.

Афито добре ще спечели за 8 епизода по 50 минути, аферин беним къзъма Heart

# 125
Статия в испанската преса

Феноменът, свързан с турските сериали, продължава да се разпространява по целия свят и сега „Истанбул, моя любов“ предлага интересна алтернатива, която прекрачва границите на романтиката, научната фантастика и магията на един вечен град. Минисериал от 10 части с участието на Енгин Акюрек и Афра Сарачоглу не се ограничава само до любовна история; това е и сензорно преживяване, което превръща Истанбул в фон за разказ за емоции.

ИСТОРИЯ, КОЯТО ПРЕДИЗВИКВА ВРЕМЕТО.
Любовта и изкуственият интелект може да се считат за противоположни понятия, но в „Истанбул, моя любов“ те се преплитат в история, която проверява дали емоциите могат да бъдат кодифицирани. Тан (Енгин Акюрек), истински скептик към любовта, и Истанбул (Афра Сарачоглу), технологичен гений, се срещат една нощ край Босфора и тази случайна среща поражда връзка, която надхвърля рационалното.
Сериалът се играе с идеята, че понякога сърцето поема по пътища, които логиката не може да обясни. Всеки кадър, всеки диалог и всяка тишина в историята е заредена със символика, която надхвърля екрана. Симитите (традиционни турски хлябове), песните, които се чуваха на заден план, скришните погледи – всичко това представлява визуален език, който говори директно на зрителя. Град Истанбул не е просто фон; това е герой, който наблюдава, влияе и е развълнуван от връзката и в крайна сметка от развитието на тези двама персонажи.
Макар и кратък, разказът все пак се усеща дълбок благодарение на изпълненията на главните герои. Афра Сарачоглу, известна с „Нов живот“, и Енгин Акюрек, който участва в продукции като „Казвам се Фарах“, демонстрират връзка, която се основава на онова, което се крие отвъд самите сценарии. Изпълненията им успяват да предадат крехкостта и интензивността на двама души, които осъзнават, че любовта може да бъде толкова променлива, колкото и градът, който ги заобикаля.

ИСТАНБУЛ КАТО ФОН.
Това, което отличава „Истанбул, моя любов“ от другите сериали на турския бранд, е способността му да трансформира градските пейзажи в нещо като усещания, които могат да бъдат възприети. От залеза над Златния рог до калдъръмените пътеки на Бейоглу, всяко пространство в града е заснето с чувствителност, която може да се опише като живописна. Сериалът не представя Истанбул, а по-скоро му придава дъх, пулс и любов.
Кинематографията е от съществено значение, осигурявайки светлина и сянка за декорите. Взаимодействието между нощните сцени на Босфора, където златното отражение блести във водата, и студения дискурс на технологичните пространства, където Истанбул развива свой собствен изкуствен интелект, засилва напрежението на централния конфликт: могат ли любовта и разумът да съществуват едновременно?
Но в същото време, като се има предвид, че освен естетическата красота, сериалът отдава почит и на мултикултурния характер на Истанбул. Кафенетата, пазарите и ретро трамваите не са просто декоративни елементи, а мълчаливи свидетели на град, видял безброй любовни истории, разказани през вековете. Минало и настояще се преплитат в „Истанбул, моя любов“, създавайки атмосфера, в която старото и новото се редуват.

РЕВОЛЮЦИЯТА НА ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ.
Във време, когато времето е от съществено значение за турските сериали, „Истанбул, моя любов“ се фокусира върху краткостта, без да прави компромис със съдържанието си. Неговите 10 епизода, общо само 30 минути, представляват новия начин, по който дигиталните платформи разпространяват художествена литература. Времето е важно, нищо не е излишно: диалозите са прецизни, наративните елипси са интелигентни, а темпото е перфектно.
Решението сериалът да се излъчва в YouTube е един от многото ходове на GoTürkiye. То не само доближава продукцията до международна аудитория, но и превръща Истанбул в туристическа дестинация чрез вълнението си. След като гледате продукцията, е невъзможно да не искате да се разхождате по улиците, да вдишвате течението на Босфора или да се изгубите по базарите.
Освен това, „Истанбул, моя любов“ доказва, че минисериалите са „форматът на бъдещето“. В свят, преливащ от съдържание, добре дозираната история на малки хапки може да бъде по-ефективна от сезон, пълен с пълнители. И ако добавим Акюрек и Сарачоглу, наравно с техния разказ, резултатът е трайно аудиовизуално бижу.

Източник: Go Turkey
Някои корекции: Ингрид Лавандие
https://www.merca2.es/2025/06/28/series-turcas-2208399/

Стори от Афи Heart

# 126
Тръгнаха колажчета за новата двойка Heart Eyes

И нещо от Сейфер,  висш пилотаж, братче Heart Бая трябва да се стараят с новите партньорства, че да се доближат баре.

https://x.com/Sareslemm/status/1941753432823529838?t=wnXQgFyE9l0Z8QjvStDuHQ&s=19

Порция тенис бой агейн Heart Eyes

Охх баре и синопсиса да сложа, бая клише ми се вижда, за съжаление

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 16:18 от Еванджелин

# 127
Чакаме с нетърпение Heart

# 128
Цялата статия от Бирса

Сюжетът на „Biz Bir Şey Olmaz“ с участието на Мирай Данер и Мерт Рамазан Демир

В сериала, който ще се снима през следващите дни, Мирай Данер ще играе умно и блестящо младо момиче, което работи като редактор в издателство „Lal“, докато Мерт Рамазан Демир ще играе популярен мениджър на заведения на име „Aktan“, когото преследват жени.
Сериалът „Biz Bir Şey Olmaz“, който MF Yapım ще снима за Disney Plus и който ще събере Мирай Данер, напуснала Hudutsuz Sevda, и Мерт Рамазан Демир, който преживя голям възход в кариерата си с Yalı Çapkını, вече е очакван с нетърпение. Сериалът, режисиран от успешния продуцент Асена Бюлбюлоглу, силния сценарист Пънар Булут и Неслихан Йешилюрт, чиито сериали винаги са правили фурор и чупели рекорди по гледаемост, има много добре написана, впечатляваща и шокираща история, която ухае на любов...

ИЗПИТВАНЕТО НА ЛАЛ И АКТАН СЪС СТРАСНА ЛЮБОВ

В сериала, който ще се снима през следващите дни, Мирай Данер ще играе умно и блестящо младо момиче, което работи като редактор в издателство „Лал“, а Мерт Рамазан Демир ще играе популярен мениджър на заведения на име „Актан“, когото преследват жени. Актан и Лал, които се срещат на парти и са двама противоположни персонажи, се сливат сърца с привличане, което никога преди не са изпитвали. Дуото, което променя всички редове и планове в живота си, за да бъде заедно, започва да живее прекрасна и завладяваща любов като в приказките. Докато не се превръщат в бедствие един за друг...

# 129
Здравейте !
Радвам се за  Мерт , че си е намерил проект. Ама нещо тази "много добре написана, впечатляваща и шокираща история, която ухае на любов..." ми е много позната. Интересно какво ново аджеба ще ни покажат. Очаквах нещо коренно различно от последната му роля. От любов , в любов нещо не ми е ок.  Дано греша и да му се случат нещата. Добре поне че и двамата няма да ги видим есента на екрана. Трябва да излязат от амплоато си на СейФер.Не искам да са от актьорите , които скачат от проект в проект , само и само да  са в играта.
Мирай на снимки изглежда мноого по-добре , отколкото в действие , но аз пак я харесвам.

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 20:47 от Kami_J

# 130
Оххх, не знам какво да кажа, момичета, в шок съм. Аз също очаквах нещо различно от Мерт. Извинете, но какво е това? Мениджър на заведения, преследван от жени? Ферит диша 2? Дано да има някаква грешка в описанието Grinning

# 131
Здрайвейте !
Радвам се за  Мерт , че си е намерил проект. Ама нещо тази "много добре написана, впечатляваща и шокираща история, която ухае на любов..." ми е много позната. Интересно какво ново аджеба ще ни покажат. Очаквах нещо коренно различно от последната му роля. От любов , в любов нещо не ми е ок.  Дано греша и да му се случат нещата. Добре поне че и двамата няма да ги видим есента на екрана. Трябва да излязат от амплоато си на СейФер.Не искам да са от актьорите , които скачат от проект в проект , само и само да  са в играта.
Мирай на снимки изглежда мноого по-добре , отколкото в действие , но аз пак я харесвам.
И аз съм изненадана от основата на сюжета,но пък сценаристите са много добри.Може да ни поднесат нещо интересно и нестандартно.Мерт си е обмислил нещата,малко нож с две остриета ,ама ще видим.Само се чудя като почват снимките тези дни ,а нашия е още в Лондон от самолета право в караваната ли ще отиде.

# 132
Искам само да вметна, че Пънар не е нещо особено. Езел /и не само той/ е писан заедно с бившия й мъж Керем Дерен, който е основен сценарист. Не знам, дано видим нещо различно.
Първи сезон на Шахмаран беше поносим, докато втори за мен си е откровено л@..о, сори.

# 133
Искам само да вметна, че Пънар не е нещо особено. Езел /и не само той/ е писан заедно с бившия й мъж Керем Дерен, който е основен сценарист. Не знам, дано видим нещо различно.
Първи сезон на Шахмаран беше поносим, докато втори за мен си е откровено л@..о, сори.
Еве,истината е ,че ще гледаме каквото ни дадат.Дано останем доволни.

# 134
Какъв е сюжетът?Нещо съм изпуснала..

Общи условия

Активация на акаунт