Отговори
# 525
Оххх самодейни постановки от Сивия кардинал и Царицата на скрийншотите Grinning

Миленка, аз Гьозде не я харесвам като актриса, нито харесвах Гюлгюн. Абсолютно безхарактерна и безполезна жена.

# 526
Цитат
Колко често жените избират мълчанието не от слабост, а от сила?... Мълчанието ѝ е вик на съпротива, избор на тези, които дават приоритет на мира, дори и сред хаоса
Милена, направо ме уцели с тоя въпрос. Щото той ми излезе на преден план, довършвайки "Децата на сестрите".
Направо ми идеше да се развикам: "Кажи истината най-после, бе!" Кога трябва и кога не бива да се мълчи - въобще и в отношенията с децата си? Финалът е смотАн набързо и неубедително. Но (!) мълчанието толкова ми дойде в повече, че го приех и такъв. Вярно е, че мълчанието отваря широока ниша за манипулаторите.

# 527
Ами то няма нищо ново...това намерих Grinning
Освен да нищим и анализираме събитието от преди дни,като другите групи Sunglasses друго няма.

Идват три горещи дни..айде дано видим горещи снимки и от Афра Heart Eyes
Стига толкова от Мерт,той се отчете  
  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 528
Като няма ново, да пускаме баре старо Grinning Днес явно всички си почиват Sunglasses

# 529
Наистина днес явно е почивен ден за Пера.
Фуркан е в Бодрум,а Афи хареса публикацията.

И стори от Фуркан

Nature Sunny

# 530
Любовта им започва с толкова силно привличане, че и двамата обръщат живота си с главата надолу. Но приказната част на историята тук свършва.

От един момент нататък историята се превръща в страстна, но опасна връзка между двама души, които се оказват катастрофа един за друг
🗡️💥
#MertRamazanDemir
#MirayDaner #BizeBirŞeyOlmaz

# 531
Аз правя пуканки и сядам на първия ред. Много скучно стана 🙃

# 532
Аз правя пуканки и сядам на първия ред. Много скучно стана 🙃
Сакън, такива слова не изричай. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъкмо се успокоиха страстите,да не гръмне пак някой "инцидент". Joy Kissing Heart

# 533
Хмм,тия страстни,катастрофални връзки,вече ги преживяхме един път.Абсолютно клише ще е този сериал,копи пейст от няколко дизита и сервиран като шокираща история.
Сега върлите фенове биха казали,защото сериала ще е с Мерт и без Афра..
Ами не,лично аз бих гледала с Мерт сериал,филм,без значение партньорка,но да е нещо различно..
Тук пак ще се любим,ще се бием,крещим,саби ще хвърчат...абе..
Едно и също..

# 534
Ъхъ, Мирай също е бойна. Smile

# 535
# 536
Гюнайдън Heart Да имате хубав ден днес и дано получим хубави новини Grinning

# 537
Добро утро Coffee

Може да не е по силите ти да контролираш нещата, които ти се случват, но можеш да решиш, че няма да позволиш на тези неща да те смачкат.
Heart

Чакам днес поне 1-2 снимчици от сета на Пера и айде дано Еге пусне стори..нали щяла да е натоварена седмицата и той бил готов.
Въх,за какво е готов?Ай дано има горещи сцени с Пера Grinning

# 538
Любовта им започва с толкова силно привличане, че и двамата обръщат живота си с главата надолу. Но приказната част на историята тук свършва.

От един момент нататък историята се превръща в страстна, но опасна връзка между двама души, които се оказват катастрофа един за друг
🗡️💥
#MertRamazanDemir
#MirayDaner #BizeBirŞeyOlmaz

Привет, момичета!
Що ли ми се струва, подчертаното изречение навежда на мисълта за психотрилър  на тази история. Апосиопеза (ако сте пропуснали, последната думичка я учат дечурлигата ни до 7-ми клас и означава многоточие, замлъкване Sweat Smile).

# 539
Кате Kissing Heart Нещо като войната на семейство Роуз ли Grinning Или още по- психотрилър? Сещам се за няколко такива, които съм гледала с половин око. Дано не изпадат чак в такава ситуация, дано да е по-лежерно, като за в Турция.

Пост на HBO Max от преди два дни Heart Eyes Чаатай и Афито в Йешилчам Heart Eyes

https://www.instagram.com/reel/DMDektmo_s7

Гледали ли сте го?

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 10:50 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт