Отговори
# 555
След почивката в Бодрум с новото гадже, го видели да излиза от продуцентска фирма.
Изглежда щастлив и доволен от новия си статус Grinning

# 556
Фи Kissing Heart
Вчера си мислех, кой е най-силният женски и мъжки образ в Чапкъна, според вас?
Имам предвид като личност.
Аз на риторични въпроси няма да отговарям, че и без друго съм обвинявана в пристрастност. Wink На второ място обаче спокойно мога да наредя Ифакат. Уговорката, която правя е, че изключвам 3 сезон. Това е по отношение на женските образи. От мъжките - Халис, с всичките си плюсове и минуси.
  Приятно съм изненадана от новия прочит на сюжета на "Нищо няма да ни се случи". Нещо ala "Фатално привличане" долавям, с тази разлика, че няма да имаме щастливо женен персонаж, позволил си кратка забежка, но... обсесия със сигурност ще има. Видях, че допускате, че Мерт ще играе ролята на психото и това за него, като актьор, ще е стъпка напред. Определено трябва да излезе от зоната си на комфорт като сваляч/Ферит и да мине напред, но защо героинятя на Мирай да не е обсебената?! В какво превръща любовта едно скромно и добре възпитано момиче, когато спре да бъде споделяна? Бих гледала една турска Глен Клоуз. Wink

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 17:50 от Fi79

# 557
След почивката в Бодрум с новото гадже, го видели да излиза от продуцентска фирма.

Щастлив и доволен за пред камерата...ама изфиряса с мръсна газ...колата потегли още не затворил вратата както трябва..

# 558
"Вчера си мислех, кой е най-силният женски и мъжки образ в Чапкъна, според вас?
Имам предвид като личност."
Като образи в романтичен филм, за да са силни и запомнящи се, трябва да са изградени сценарно силни конфликти - външни и вътрешни, водещи до личностно развитие. По тоя белег всички сме съгласни, че първият сезон беше добре направен - от началото до финала му. Затова и образите на Сейран и Ферит бяха силни. Знаеха какво ги движи - какво искат, от какво се страхуват; какви белези от рани носят, защо вземат такива решения. Имаше и противоречия между това, което мислят и преживяват, и самооценката им.
Нататък ... нещата се размиха...
Една интересна анкета:
Скрит текст:
Знаете ли кои са най-важните черти на героинята според читателите на любовни романи?"

89% смятат, че тя трябва да е интелигентна

87% искат тя да има чувство за хумор

69% държат тя да е независима

Да е честна, мила, добър приятел в живота и други характеристики от този тип – повече от 50% от любителите на този жанр очакват това от бъдещата си любима героиня, но…

Да е красива искат едва 5% от читателите

Да е доминираща като характер – 4%

Да е неопитна в секса – 2%

Да е богата – едва 0,3%.
Ето как читателите степенуват добрите качества на мъжкия образ в любовния роман:

88% от тях смятат, че е най-важно той да има чувство за хумор

82% държат той да е честен и почтен

71% – да е мил

69% – да е уверен

64% – да подкрепя приятелите и близките си

Да прескочим малко сладникавите определения и да отидем в другата крайност:

18% от читателите очакват той да бъде с добър сексуален опит

16% искат той да бъде доминиращ/контролиращ

9% биха искали да е арогантен

7% биха желали да бъде с добро обществено положение

6% – да е богат!!!

6% – да е… “плашещ”!

# 559
Фи Kissing Heart
Вчера си мислех, кой е най-силният женски и мъжки образ в Чапкъна, според вас?
Имам предвид като личност.
Аз на риторични въпроси няма да отговарям, че и без друго съм обвинявана в пристрастност. Wink На второ място обаче спокойно мога да наредя Ифакат. Уговорката, която правя е, че изключвам 3 сезон. Това е по отношение на женските образи. От мъжките - Халис, с всичките си плюсове и минуси.
  Приятно съм изненадана от новия прочит на сюжета на "Нищо няма да ни се случи". Нещо ala "Фатално привличане" долавям, с тази разлика, че няма да имаме щастливо женен персонаж, позволил си кратка забежка, но... обсесия със сигурност ще има. Видях, че допускате, че Мерт ще играе ролята на психото и това за него, като актьор, ще е стъпка напред. Определено трябва да излезе от зоната си на комфорт като сваляч/Ферит и да мине напред, но защо Мирай да не е обсебената?! В какво превръща любовта едно скромно и добре възпитано момиче, когато спре да бъде споделяна? Бих гледала една турска Глен Клоуз. Wink

Fi, споделям и аз тези разсъждения..
Никол Кидман снима два филма на подобна тематика наскоро.Приемаме тогава,че е тренд…И виждайки новото попълнение в каста на ,,Нищо няма да ни се случи” точно ,,Фатално привличане’ ми светна и на мен…
Но, без все още да съм гледала филмите с Никол Кидман, от сцените,които ми попаднаха ми направи впечатление,че младоците са също много обиграни…
Темата се развива..Усещам,че всички ще са жертви..
Много интересно си го представих…
Дано!

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 17:46 от Melody19

# 560
Остава и младите влюбени хора да изглеждат нещастни, още повече, че любовта е в своето начало, когато е най- силна.

# 561
https://www.instagram.com/reel/DMIW21PIRuM/?igsh=ZWY1N2w3YWllcjl5

Йешилчам..

Предполагам помните,че Афра и Чачо,бяха ходили на кафе,тогава вече се снимаше Ялъто и журналята си измислиха,че са гаджета,бяха нахлули чак на сет доколкото помня и се наложи да има охрана Афра.
Та на актьорите по принцип не им е лесно,спрягат ги за гаджета с всички които са играли..

# 562
# 563
това спрягане го има само в Турция, за актьорите по света никой не си мисли подобно нещо. Аз може би не съм се интересувала, но не съм чувала за такова преследване, снимане и коментиране на актьори от други държави, дори в България. (може да съм в грешка)

# 564
Човек трябва да е готов да плати утре, за нещата, които е направил днес. Независимо колко е висока цената. Затова трябва да мислиш красиво, да изричаш мили думи и да раздаваш добро.
Ако не можеш...
Не прави нищо!
Изчакай залеза и утре опитай отново!

# 565
# 566
Някой съмнявал ли се е , че пак ще сме първи !?  Браво на Афра !

# 567
Браво на Афра Heart
Аз хем се радвам, че е първа, че я подкрепят, хем искам малко да я оставят на мира, да я позабравят, така да се каже. Нека стане първа пак с новите си, с бъдещите си проекти. Обичам го това дете Heart

# 568
Еве , ще я позабравят , ако се покрие. Това  обаче ще е в неин ущърб. В този бизнес , място за отстъпление няма. Веднага ще я заменят с някоя нова звИзда. Тя е доказан работохолик и не вярвам дълго да почива след "Пера". Ако не в сериал или филм , поне в реклами ще я виждаме.

# 569
Не знам дали е вярно, то ще се чуе Blush

Общи условия

Активация на акаунт