Отговори
# 600
Истината е ,че в стремежа да запазят личните си взаимоотношения,поради каквито и да е било причини,те допуснаха грешка. Никой не може да ги вини,но при тая истерия покрай тях трябваше да намерят начин ясно да се разбере,че нямат връзка,без да дават обяснения.По принцип не са длъжни,но никой от двамата не заслужава в момента тоя хейт,че и семействата.Ще се научат,няма къде да ходят.И това ще мине. Поне ситуацията накара Мерт да стане по-активен в социалните мрежи,което не е типично за него,но ще се въздържа от коментар.Чакаме и Афи да излезе от дълбоките сенки.Дано скоро имаме повече информация за проектите,да вземат да се смилят със снимки от сетовете и да оставим Афи и Мерт да си живеят личния живот както им е добре.

# 601
Ако беше бройка момичето,нямаше да я заведе в Акяка,особено в разгара на лятото,където е пълно с журналисти и известни личности.Така решил,така направил
Друг е въпроса,че при създалото се положение,някой замисля ли се и това момиче как се е почувствало?
Може да е съвсем свястно влюбено момиче,защо да е бройка?
Ето тя в случая е жертвата,защото и през ум сигурно не и е дошло,какви обиди ще получи...
Та извода е...?

# 602
Изводът е , че е била много наясно с кого се забърква. Мерт е известен , млад , перспективен , финансово добре  и едва ли е била в неведение момата.
Както бях писала - много ще се отъркват в нашите /дано греша/ , ще стават известни , ще трупат последователи  и т.н.

Искрено се надявам да е  любов , а не нещо друго.

ПП:  Да не се окаже че Мерт е "бройката".  Тогава ще има ревове  и възмущение в X  , че е бил използван.

# 603
интересно с кого играе Мерт?

# 604
То е ясно,че е знаела с кого се захваща,но ако както усилено се пише,че е чужденка е възможно впоследствие да е научила..
За мен извода е,че Мерт е трябвало да постави границите и едва тогава да си показва гаджето,или каквато му е..
Но проблема е негов.
Излишно е да се коментира дори.
Излишни са и провокативните коментари с цел всяване на хаос и раздвижване на вятърните мелници.В темата сме зрели жени,с изграден мироглед и всяка сама преценява какво да пише и мисли.
Не ми харесваш коментара,ме подминаваш,аз не харесвам нечий,също.Но да си опонираме и да се опитваме да променяме мнението някому,е излишно.
Това е от мен..
Предпочитам да чета и пиша от тук нататък за проектите им,за приятелства и колеги .

# 605
интересно с кого играе Мерт?
Грешен въпрос, Зайче.Кой снима Мерт Joy
Зайче,наистина съм загрижена за теб.Приеми реалността и не се тормози повече.Иначе те разбирам напълно. Heart

# 606
Ако беше бройка момичето,нямаше да я заведе в Акяка,особено в разгара на лятото,където е пълно с журналисти и известни личности.Така решил,така направил
Друг е въпроса,че при създалото се положение,някой замисля ли се и това момиче как се е почувствало?
Може да е съвсем свястно влюбено момиче,защо да е бройка?
Ето тя в случая е жертвата,защото и през ум сигурно не и е дошло,какви обиди ще получи...
Та извода е...?
Дали той я е завел или там са се срещнали също е под въпрос.Това момиче,когато е отивало с него много му е било ясно какво ще и се случи дори и да е свястно и влюбено.Аз не виждам да е "жертва",никак даже не ми изглеждаше "жертва".Жертва щеше да е ако Мерт я беше изнасилил.А пък и ако наистина е сериозно поне щеше да поиска от него да не я крие.Може и да не съм права,но аз поне мисля така.Под думата "жертва" разбирам нещо което е направено на някого без този някой да го е искал."Жертва" съвсем не е подходящо в случая.Тя и една наша оперна певица ,преди много години,изкара една вечер с Освалдо Риос в хотела и не знам колко години вече е по-известна като свалката на Освалдо отколкото като оперна певица.Ама и тя не го крие най-важното.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 15:50 от mimi 65

# 607
Здравейте
Нинка да ти е жива и здрава щерката и много да Ви радва
Честит да е Четин Текиндор
Не ги мислете нашите любимци Животът е пред тях

# 608
Жертва е съвсем подходящо в случая,защото аз говоря не за Мерт,а за феновете.Феновете я разкъсаха,както и Афра.
А скри ли я?Заведе я на тенис турнир,показаха ги по турската телевизия и по цял свят,заведе я в Турция на почивка,какво още трябва да направи Мерт?Да,може би да качи снимки с нея.
Сама била отишла...сигурно и на Уимбълдън сама е отишла..
Нека да приключи този спор,моля..

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 16:27 от Милена Тодорова 756835

# 609
То не е известно коя е, ние се тормозим каква му е - голямата любов или бройка, жертва или саможертва. Smile

# 610
Цитат на: mimi 65 link=topic=1791333.msg49975076#msg49975076
А пък и ако наистина е сериозно поне щеше да поиска от него да не я крие.Може и да не съм права,но аз поне мисля така.
Мими, ама той никак не я крие. Показа я на целия свят още в Англия ( или това беше учителката му по английски? Joy ), а после и в Турция. Ако това е криене, то много искам скоро и Афра да вземе да скрие някой левент така пред очите на света, та дано спрат да я спрягат за жертва.
Ама на какво е жертва май само аз не мога да схвана. За мен тя е просто свободна! Светът е в краката й, ама някои я нарочиха за жертва. Нелепо ми е, честно. Млада, красива, талантлива, успяла и мнаго обичана е Афра. Любовта не се случва по поръчка. Ето, при Мерт дойде, сега чакаме и тя да бъде навестена, а междувременно момичето работи и вълнува милиони.

# 611
# 612

Сера Кутлубей с Мирай Данер и Мерт Рамазан Демир в "Bize Bir Şey Olmaz" (Нищо няма да ни се случи)
В ход е подготовката за сериала "Bize Bir Şey Olmaz" (Нищо няма да ни се случи), продуциран от Асена Бюлбюлоглу и MF Yapım. Сериалът, в който Мирай Данер играе редактор в издателство на име "Лал" и Мерт Рамазан Демир - собственик на развлекателно заведение на име "Актан", е сред най-амбициозните нови проекти на Disney Plus. Известна актриса се присъедини към сериала, режисиран от Неслихан Йешилюрт.

Сара Кутлубей, която играе Нехир в "İnci Taneleri", е в процес на подписване на договор за сериала "Bize Bir Şey Olmaz", чиито снимки са планирани за август. Тя ще изиграе ролята на "Харе" в сериала и като PR представител на Aktan ще се включи бързо в историята и ще промени баланса на силите.

П.С. Какво се е направило това момиче?

# 613
Ох, и тук ли ще има промяна на баланса на силите! Joy
Целият трети сезон на "Рибарче" премина с разклатен баланс и вече сериозно се плаша от тази фраза.

# 614
Цитат на: mimi 65 link=topic=1791333.msg49975076#msg49975076
А пък и ако наистина е сериозно поне щеше да поиска от него да не я крие.Може и да не съм права,но аз поне мисля така.
Мими, ама той никак не я крие. Показа я на целия свят още в Англия ( или това беше учителката му по английски? Joy ), а после и в Турция. Ако това е криене, то много искам скоро и Афра да вземе да скрие някой левент така пред очите на света, та дано спрат да я спрягат за жертва.
Ама на какво е жертва май само аз не мога да схвана. За мен тя е просто свободна! Светът е в краката й, ама някои я нарочиха за жертва. Нелепо ми е, честно. Млада, красива, талантлива, успяла и мнаго обичана е Афра. Любовта не се случва по поръчка. Ето, при Мерт дойде, сега чакаме и тя да бъде навестена, а междувременно момичето работи и вълнува милиони.
Fi знаем,че си върл фен на Афра,а аз просто си мисля,че все още не си се отърсила от Сейран и не правиш все още разлика между героинята и актрисата.Първо прочети добре за каква "жертва" става въпрос и тогава пиши.Никой никъде не е споменавал,че Афра е жертва.Прочети добре и разграничи най-сетне актриса от героиня.Мога да ти посоча и някои разлики ако искаш.

Общи условия

Активация на акаунт