Отговори
# 585
Мимито, ние каква вина имаме, че ти си чела нещо някъде и идваш да изкажеш възмущението си тук? Ами сори, ама хич не ме интересува къде какво си чела и не ти е харесало. И на мен много неща не ми харесват като ходя да чета, но мълчаливо си се възмущавам.
Относно Лизбончето имам само един коментар. Ако Мерт я е дал на друг, добре е направил. Тази мила душичка изкара една година по училища и пансиони. Има право да има уютен дом и хора, които да я обичат и да се грижат за нея. Мерт е много зает, постоянно пътува, денонощно на сет понякога, няма време да й отдели нужното внимание.

# 586
Ninka555  , да ти е жива и здрава дъщерята !

Когато пишем за вятърни малници , се сещам само за едно : Мелницата на времето мели бавно , но мели  добре.
И в нашия случай е така , времето ще покаже кой крив и кой прав.
Първо да кажа, че Джан Яман ми е любимец.  Но... той ,както и Мерт си мълчаха , когато ги свързваха с екранните им половинки. После обират хейта. Само това е общото помежду им. Чест му прави на Джан , че продължи извън Турция и успя.Много хора не го харесват , хейтят го непрекъснато , но какво от това. Той си работи , има си феновете,  гледам има и нова любов.
Сигурно и при Мерт ще е така , всичко ще е ОК. Така че хайде да не се хвърляме на амбразурата заради него. Той едва ли очаква това от нас. Когато е предприел тази стъпка , сигурна съм, си е направил сметката. Ще извлече повече позитиви , отколкото негативи. Най-малкото , не позволи да го забравят дори за миг.
Да , феновете са виновни за много неща , но не без участието на самите актьори.
Щом не е с Афра , на мен ми е все едно с коя е Мерт.
Обаче за Афра искам някой по-улегнал , по-стабилен мъж , на когото може да разчита безусловно. Каквото и да си говорим ,този свят все още е "мъжки". Едно е Мерт да се покаже с ново момиче , друго е Афра да зареже шавливия МЯ. Двоен стандарт и лицемерие !

Ками,само да добавя,че преди време имаше някакъв скандал с Джан,беше обвинен от някакъв фен,че му се е нахвърлил ли,нещо подобно беше,не помня точно.То с него много скандали ама пука му на Джан.Та тогава май нещата отиваха на съд.Йозге Гюрел,която е само негова екранна партньорка вече в два сериала и с която ги свързва единствено и само приятелство излезе и каза,че каквото и да се случи е на негова страна и го подкрепя.Много я харесвам,но от тогава уважението ми към нея просто никой не може да оспори.И макар,че тя вече толкова години е със Серкан,а вече са и семейство,Джан го свързват все още с Демет,не може да се отрече "химията" им на екрана.Еве,ами върни се малко по-назад и си припомни някои постове и ще разбереш.Нямам намерение някой да си мисли,че се "заяждам" с него и беше решил едва ли не да ме "набие".И не само това.Както и да е.Няма да влизам в обяснителен режим.Пък и ако наистина се харесват еднакво и двамата би трябвало да не сме съгласни с цялата тая помия и да се възмущаваме и защитаваме нашите любимци.Както казах,по същия начин бих защитила и Афра ако срещна подобни неща казани за нея.За съжаление,преди "Рибарче" не съм знаела нищо за личния живот и на двамата.После и то от тук разбрах за връзката на Афра с МЯ.Това което знам за тази връзка е което съм прочела тук.Още преди да знам за нея никога не съм харесвала другия Мерт нито като визия,нито като актьорска игра.Това е.Чакам Фуркан и Афра,чакам Мерт и Данер и да си призная,по интересни ще са ми Фуркан и Афра,просто защото много ги харесвам и двамата като актьори.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 12:12 от mimi 65

# 587
mimi 65 да,  имат страхотна химия двамата /Джан и Йозге/ , но на никой не му и хрумна да ги свърже като двойка извън екрана . Защо? Защото и двамата няма да го допуснат. Поставиха границите ясно. Затова казвам , че за това ,което се случва на актьорите и те имат вина. Мълчат , не отричат , не поставят граници ,възползват се от ситуацията и после се оплакват от хейт. Ами феновете виждат това , което  им показват и пускат на воля въображението си. Не мисля , че това да заявиш открито дали си с някой или не , е навлизане в личното пространство. Напротив , поставя границата, на такова. Но това мълчание си  има и друга страна -  феновете започват да дебнат , да търсят разни сигнали, да висят пред домовете им , да се вманиачават. И накрая феновете виновни . Ами не съм съгласна.
Добре направи Мерт , че показа новата изгора. Ама тази категоричност трябваше да я покаже много отдавна и по отношение на Афра. Това се отнася и за нея. Колкото повече криеш нещо , толкова повече любопитството ескалира.

ПП А Джан влиза от скандал в скандал. Явно, това е неговият начин , да е на гребена на вълната.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 12:16 от Kami_J

# 588
Добро утро!
Черпя днес за рождения ден на дъщеря ми!❤️

Еве 👍
Лято е, дайте малко по-лежерно да го караме 🌞🌞🌞

Нинка,да ти е честита дъщерята Kissing Heart
Да ти е жива,здрава,много щастлива и всичко което си пожелае,да се сбъдва Tada
На теб пожелавам да станеш щастлива баба,когато му дойде времето Heart

Весел празник Heart Eyes

# 589
Мерт

И Афито

# 590
Мерт

Ами супер си е Мерт, във спортна форма е!
Благодаря ви, момичета, за пожеланията към дъщеря ми! Бъдете и вие здрави и усмихнати! 😘

# 591
🎉 Четин Текиндор празнува юбилей! Актьорът става на 80 години! 🎂
Пожелаваме му дълъг живот, здраве и още много нови  и интересни проекти!

Поздрав и от сина му,Хира Текиндор

❤️‍🔥Сериалът „Пера“ има сензационен старт по целия свят още преди излъчването си и мигновено стана много  обсъждан и популярен в интернет.

Заслужава да се спомене отделно и латиноамериканският фендом, който  оказва постоянна подкрепа на #AfraSaraçoğlu  #pera🗺 ✨

Heart

# 592
mimi 65 да,  имат страхотна химия двамата /Джан и Йозге/ , но на никой не му и хрумна да ги свърже като двойка извън екрана . Защо? Защото и двамата няма да го допуснат. Поставиха границите ясно. Затова казвам , че за това ,което се случва на актьорите и те имат вина. Мълчат , не отричат , не поставят граници ,възползват се от ситуацията и после се оплакват от хейт. Ами феновете виждат това , което  им показват и пускат на воля въображението си. Не мисля , че това да заявиш открито дали си с някой или не , е навлизане в личното пространство. Напротив , поставя границата, на такова. Но това мълчание си  има и друга страна -  феновете започват да дебнат , да търсят разни сигнали, да висят пред домовете им , да се вманиачават. И накрая феновете виновни . Ами не съм съгласна.
Добре направи Мерт , че показа новата изгора. Ама тази категоричност трябваше да я покаже много отдавна и по отношение на Афра. Това се отнася и за нея. Колкото повече криеш нещо , толкова повече любопитството ескалира.

ПП А Джан влиза от скандал в скандал. Явно, това е неговият начин , да е на гребена на вълната.
Абсолютно съгласна,че трябва да поставят границата и двамата.За тази ситуация са си виновни и двамата,защото и двамата си мълчаха.И не съм съгласна когато накрая единия реши да я постави се оказа "виновен до доказване на противното",а другия се оказва едва ли не "жертва".

# 593
Честит рожден ден на Четин Текиндор!
Честит рожден ден и на Бейза, мениджърката на Афито!

# 594
Мерт въобще не изглежда да има такъв корем , както от преди 4 дни…

# 595
Мимито, освен да обясниш кой е сложил границата и кой е жертвата, защото тук не сме говорили такива неща и аз лично не знам Grinning

Да сложа пак красавицата, че са ми я изтрили Heart Eyes

#AfraSaraçoğlu Heart

# 596
mimi 65 , закъсняха вече с поставянето на тази граница в случая. То всичко минало , свършено , сега ли ще я поставят.  И да,  Мерт постави границата, но  с новото момиче. Браво ! Никой да не му я пипа или да не си мисли , че е свободен.   Но какво общо има тук Афра ?  Порпуснаха момента за категоричност и двамата. Сега поотделно ще се "спасяват".
Няма жертва в тази ситуация - така са решили , така са постъпили.
Мерт  изглежда супер  на  снимката , с дрехи . Без дрехи не искам да го гледам.

ПП:   Е ,хайде вече да ни покажат Пера, за да си я обсъдим и нея.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 14:26 от Kami_J

# 597
Трябваше Мерт да се огаджи по-рано,че да ни постави на нас граници,не на себе си
Еве,значи са ти докладвани за роклята?Евала...
Не си променям мнението,съжалявам

# 598
По скоро изоставена жена,отколкото жертва,така се получи,затова хората са бесни.Ззщото няма лошо,аз също приветствам,че си е намерил приятелка и най-важното,реши да я покаже..но в случая Афра е потърпевшата страна.
Да,ние не знаем какви са били отношенията им,и ако е имало такива докога,но още когато излизаха клипове,почивки,целувки и т.н. и феновете полудяха,тогава трябваше да се направи изявление.
Живеем в мъжки свят,особенно в Турция.Беше редно той да каже,с Афра сме само колеги и приятели и едва след това да се появи с момичето..
Така мисля аз.

# 599
Ама и под въпрос е това момиче колко му е нова "изгора" и да не е изловен случайно с някоя от поредните бройки.Нали никой не си мисли,че е нямал и други "бройки" след раздялата?Той да не е монах?Изловиха го и айде веднага му се приписа "голяма любов".

Общи условия

Активация на акаунт