Отговори
# 570
Не знам дали е вярно, то ще се чуе Blush

Е ако си е дал кучето , то това ми говори , че той е много наранен и не иска да му напомня.Ама нейсе, никога няма да разберем цялата истина.

# 571
Името на кучето може и да не е свързано с почивката в Португалия. Мирай също използва Лизззз.
Еве, нали вярно съм запомнила?

# 572
Името на кучето може и да не е свързано с почивката в Португалия. Мирай също използва Лизззз.
Еве, нали вярно съм запомнила?

Точно, Сташе Heart

# 573
От инстаграм.
Скрит текст:
Тези дни те решиха да обвинят и очернят двама турски актьори: #CanYaman и #MertRmazanDemir.
Всичко това заради личния и частния им живот. Да, личния.Разбирам, че има известна доза фрустрация; все пак, очакванията бяха създадени. Но какво общо има това с тях? Нито един от тях не обеща нищо на феновете си за това с кого ще излиза. Нито един от тях не даде интервюта, в които да разкрие какво му е на ума, нито да каже, че ще поиска разрешение, когато иска някого в живота си.Това, което се случи, беше, че злонамерени хора, жадни за ангажираност, създадоха тези обещания, продадоха илюзии, измислици, лъжи и тези, които им повярваха, за съжаление, трябва да поемат отговорност за заблудата си, а не те самите. Всички вече знаят, че интернет е пълен с фалшиви новини, лъжи и генерирано от изкуствен интелект съдържание. В социалните медии, дори в политиката, това е обичайна практика. Въпреки това много хора избират да вярват на илюзията и след това искат да държат актьорите отговорни за лъжи, разказани от трети страни, които нямат никаква връзка.После започват да псуват, пожелавайки край на успеха, да се провалят... Но кой убива всичко това, са самите фенове, които прекарват часове в интернет в търсене на още фалшива информация и още фалшиви новини, повече необосновани оправдания, повече лъжи. Огромна загуба на време Наистина ли мислиш, че ще променят нещо заради твоите решения? Че продуцентските компании ще спрат да ги наемат заради недоволството на група фенове? Че никога повече няма да имат връзки с други хора, защото не си ги одобрил?

Какво его си мисли, че може да диктува сценариите на сериали, личния живот на актьорите, продукциите, успеха, работата или нечия прехрана? Всеки път, когато подхранваш омраза, ти си този, който си я връща обратно. Те не осъзнават всичко това, не те познават и се обзалагам, че дори не искат. Нямат нужда от такава енергия в живота си. Те имат истински хора, които се грижат за тях, подкрепят ги, имат приятели и семейство.   

# 574
# 575
https://youtu.be/GFYj-L79JNQ?si=rL1iSHdQrTWMdP4S

Добро утро Coffee

Поздравче...
Мисля,че е направено с изкуствен интелект,но е красиво...Heart

# 576
Еве,това мнение на бразилската фенка го копирах от Инстаграм.То може би вече е старо,но явно все още е актуално.
Нямам двоен стандарт
Ако срещна подобен пост за Афра,ще застана плътно за него
Не съм прочела нищо за личния живот на Афра до сега,само изсмукани от пръстите обвинения,които много бързо потъват в забвение
Харесах поста на Мими,защото това е и моята позиция по въпроса и се надявам много хора да го разберат и последват примера

# 577
Вал, аз не случайно сложих снимка на Афра от Рияд Smirk

# 578

Те ще останат завинаги в сърцата ни,като най-харизматичната двойка засега на екран...
За съжаление едва ли ще ги видим заедно в проект,времето ще покаже..

Темата мили дами е за личен живот,проекти и колеги.Излишно е който и да е от нас,да се опитва да промени мнението на другите с провокации и лозунги.Големи хора сме.Всеки сам си преценява кое е вярно и кое е измислица.Лично аз споделям това което видя в интернет и ми хареса,и всеки сам рвшава дали да ми хареса поста.
Нека не нагнетяваме излишно нещата.

Хората си почиват,лято е..
Пелин Акил

Джем Сокут

Емре Алтуг

Буче Кахраман

Баран Болюкбаси

..

# 579
Добро утро, момичета Heart Да имате хубав и спокоен ден Kissing Heart

Вал и Мими, явно разклащате пак вятърните мелници, но да ви кажа, че сте объркали мястото. Тук никой не напада и не хейти Мерт. Както писах, животът продължава и всеки го живее както намери за добре, както е щастлив.
Хааа, а щом сте такива защитнички на правата на човека, ми да бяхте защитили така и Афра, която от няколко дни отново се оказа център на небивал хейт, без да се е показала дори, без да е публикувала нещо от месеци, като изключим вчерашното невинно стори. Защо? Какво е направило това момиче? Двойни стандарти ли надушвам?
Амааан, Зендая Grinning

#AfraSaraçoğlu Heart

Еве,жалко,че си го разбрала по този начин.Както виждаш това мнение касае двама актьора и двамата са ми любими.Заради единия започнах да гледам турски сериали и много го уважавам,защото освен актьор е и адвокат и успя да се реализира не само в Турция.Нейсе.Аз не ползвам Х.В иснтаграм има мнения в защита само на Мерт и семейството му,но ако има такива и за Афра непременно бих ги публикувала.Освен това смятам,че тези мнения са много правилни и хората които са ги писали наистина са запазили здравия си разум.Дано и в този Х да се намерят такива,защото по това което публикувате и коментирате от там ми се струва,че е крайно време да се намеси психотерапевт.Относно "вятърните мелници".Когато само до преди няколко дни си се възхищавал от таланта,харизмата,няма да кажа красотата,защото определено Мерт не е красавец,но има хора които и да не са някакъв еталон за красота имат харизма,хвалел си го колко е умен и колко добре говори и колко "филосовски" са неговите разбирания,изведнъж се превръща в шкембелия,грозен,нисък и най-важното,не е успешен с таланта си ами някой друг го е издигнал и той е само един използвач.Защо?Защото е харесал някого и го е вкарал в живота си?Извинявай,за мен това се нарича лицемерие.Освен това бях споменала,че следя още една двойка актьори.Да,вече четвърта или пета година са заедно след сериала.Те също през цялото време отричаха,че имат връзка.След сериала твърдяха,че са само много добри приятели.Ами вече се разбра,че не е само това и вече не го отричат,но и повече не се снимат.Станаха блогъри.Все още няма сватба,но единия вече обяви,че го иска и го обяви той,лично,не някакви си жълтури.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 10:02 от mimi 65

# 580
Добро утро!
Черпя днес за рождения ден на дъщеря ми!❤️

Еве 👍
Лято е, дайте малко по-лежерно да го караме 🌞🌞🌞

# 581
Добро утро!
Черпя днес за рождения ден на дъщеря ми!❤️

Еве 👍
Лято е, дайте малко по-лежерно да го караме 🌞🌞🌞

Да ти е жива и здрава и много успешна.Това е истинското богатство и истинската любов.Любов която няма никога да се изчерпи и свърши.Весело изкарване на празника!

# 582
Нинка, честито да е момичето ти Heart

Мимито, че той Мерт пак си е красив, просто не е във форма в момента. Ако се върнеш да прочетеш, не съм казала нито дума за външния му вид, моят проблем е друг, известен е на мнозина, но както и да е. На други места наблизо видях негови снимки, сравнен с шимпанзе, имаше и лайкове, останах изумена. Тук момичетата се изказаха, не са излъгали, че не е в блестяща форма момчето, но обиди не съм видяла. Това грозен, нисък, използвач, не знам къде си го чела, но не е тук. Тук вятърните мелници кротко си мелят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 583
Нинка, честито да е момичето ти Heart

Мимито, че той Мерт пак си е красив, просто не е във форма в момента. Ако се върнеш да прочетеш, не съм казала нито дума за външния му вид, моят проблем е друг, известен е на мнозина, но както и да е. На други места наблизо видях негови снимки, сравнен с шимпанзе, имаше и лайкове, останах изумена. Тук момичетата се изказаха, не са излъгали, че не е в блестяща форма момчето, но обиди не съм видяла. Това грозен, нисък, използвач, не знам къде си го чела, но не е тук. Тук вятърните мелници кротко си мелят Stuck Out Tongue Winking Eye

Еве,разбира се,че не визирам теб.Визирам всички тези на които до вчера Мерт им беше идол,а днес не само той,но и семейството му са атакувани по този грозен начин.Ако си забелязала,цитирах и Х.И ето и другата измишльотина,че бил дал кучето си на друг и то точно Лизбон.И пак се почват някакви полемики,че искал да "изтрие" спомени и т.н.Първо,никой не знае дали това куче е кръстено на някакво събитие в миналото.Феновете го решиха така.Второ,дали е дадено на някого или не,пак феновете го решават.Трето,дори и да е дадено на някого,не означава,че непременно е акт на някаква "забрава",но не,голяма трагедия сега,че кучето го няма в двора на Мерт и това непременно е свързано с Афра.Да не говорим,че в Ю туб канал върви информация,че майката на Мерт била починала и други подобни глупости.Той,Мерт и на яхтата с Афра не беше в много добра форма,на плажа в Испания също не беше в много добра форма ама....Значи Афра си го е харесвала и в не толкова добра форма,защо сега да не бъде харесван от друга жена?Някъде,по него да пише,това коремче си е само на Афра?В инстаграм има още едно мнение публикувано в негова защита,само в негова без да е споменаван другия актьор.Най-много ми хареса фразата,че нито Мерт е жертва на Афра,нито Афра е жертва на Мерт.Просто са се опитали да поддържат някаква връзка,но не се е получило.Разделили са се преди шест месеца по взаимно съгласие.Ама кой да чуе и разбере това?А между другото,това за нисък,грозен и тям подобни ги четох като коментари в неговия профил.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 11:05 от mimi 65

# 584
Ninka555  , да ти е жива и здрава дъщерята !

Когато пишем за вятърни мелници , се сещам само за едно : Мелницата на времето мели бавно , но мели  добре.
И в нашия случай е така , времето ще покаже кой крив и кой прав.
Първо да кажа, че Джан Яман ми е любимец.  Но... той ,както и Мерт си мълчаха , когато ги свързваха с екранните им половинки. После обират хейта. Само това е общото помежду им. Чест му прави на Джан , че продължи извън Турция и успя.Много хора не го харесват , хейтят го непрекъснато , но какво от това. Той си работи , има си феновете,  гледам има и нова любов.
Сигурно и при Мерт ще е така , всичко ще е ОК. Така че хайде да не се хвърляме на амбразурата заради него. Той едва ли очаква това от нас. Когато е предприел тази стъпка , сигурна съм, си е направил сметката. Ще извлече повече позитиви , отколкото негативи. Най-малкото , не позволи да го забравят дори за миг.
Да , феновете са виновни за много неща , но не без участието на самите актьори.
Щом не е с Афра , на мен ми е все едно с коя е Мерт.
Обаче за Афра искам някой по-улегнал , по-стабилен мъж , на когото може да разчита безусловно. Каквото и да си говорим ,този свят все още е "мъжки". Едно е Мерт да се покаже с ново момиче , друго е Афра да зареже шавливия МЯ. Двоен стандарт и лицемерие !

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 11:45 от Kami_J

Общи условия

Активация на акаунт